![]() |
Bagirsak geniz akintisi iliskisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bagirsak geniz akintisi iliskisiGönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 23:22 |
|
Arastirmalarimda bagirsak kirliligini alerji sedef ve geniz akintisi gibi sorunlara da yol a�acagi s�yleniyor tam bir bagirsak temizligi gerek aramizda s�rekli ishal olan arkadaslar var koku devam ediyor demekki bu bagirsak temizligi sadece diski �ikarmayla ilgili degil i�erideki zararli bakteri ve toksinleri de �ikarmak gerek bu duruma y�nelen oldu mu hi�
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 08:20 |
|
Ben arastirdim Sibo denen bi hastalik var, limk de paylasmistim burda. O linkte dr sibo agiz kokusu yapar diyordu. Ince bagirsakta mikrop �remesi olayi, o mikroplar da ince bagirsakta gaz yapiyor ve o gazlar ordan kana karisip nefes yoluyla atiliyor.
Forumda bu kadar insanin dis, dil fir�alamayla kokusunun ge�memesi muhtemelen %90 agiz i�i kaynakli degil de %10 diger organlar kaynakli kokuya sahip oldugumuzu g�steriyor. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 08:58 |
|
Asagidaki hesap instagram'da periodontolojist " drfatihvural " hesabinda, sibo nedeniyle agiz kokusu olan bir hastayi g�steriyor. Ayni hocamiz bana tip1 teshisi koydu ama koku h�l� devam ediyor. Yani tip-1 de hemen ge�en bir koku olmayabilir. Disiplinli bir sekilde dil dis fir�alama olmasi gerekiyor.
Sibo sanirim tip3 ve Murat Aydin tip3'�n yok denecek kadar az oldugunu s�yl�yor. O y�zden �nce tip1 ve tip2 �zerinde yogunlasin bence. https://www.instagram.com/p/CMUJNLUJKIk/?igshid=MDJmNzVkMjY= |
|
![]() |
|
�mit90
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 09:25 |
|
Gida intoleransi da gida alerjisi de geniz akintisi yapiyor bence.
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:22 |
|
Ben siboyu da eledim artik tospik bir yakinim var tamamen sibo belirtileri tasiyor hatta hamile g�r�nt�s� derece de karin sisligine kadar yillardir s�rekli sivi diskilama vb hi� dis fir�alafigini da bilmem ama sifir koku inanilmaz
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:23 |
|
Kelime detayli r�ntgen �ekildimi disin i�in ve bademcik tasi problemin varmi
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 10:50 |
|
Yazmayi unuttum bu yazdigim sibo belirtisi olan yakinim dis agrisi nedeniyle doktora gittiginde vucudun bir yerinde bagirsak veya mide zararli bir bakteri oldugu dise vurdugu s�ylenmis ve biteraldi sanirim bu ila�tan yazilmisti o zamanlar dikkatimi �ekmisti ona ragmen koku yok
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 13:36 |
|
Vay arkadas neyiz biz lanetli miyiz? 😁 T�m istisnalar bizde. Millet �ok afedersiniz agzindan tuvaletini yapsa kokmaz biz nerdeyse �amasir suyu ve kezzapla gargara yapicaz yine koku yine koku. 🤣
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |