Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Koklayarak muayene

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Koklayarak muayene
    Gönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:55
"Hastayi koklayarak yapilan (organoleptik) muayene neden yanlistir" konusunu masaya yatirmistim.

Yurt disindakilere anlatiyorum, faydalaniyorlar ama kendi ülkemizdekilerin haberi olmuyor. Bunun engellemek için uluslarasi yayinlarimin bir Türkçe koyasini internete koyuyorum.

Sonuncu makalemi de bu gün Türkçeye çevirmeye firsat buldum. Ilgilenen olabilir.:

https://www.agizkokusumerkezi.com/organoleptik-muayene/
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:57
Muayene sirasinda sizleri koklayan doktor oldu mu?
Anlatmak isteyebilirsiniz
Başa Dön
subib Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı subib Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 02:10
hocam koklayan dr degil de konyanin en iyi ozel hastanesine kbb ye gitmistim kadin dr dislerini fircala yuruyus yap koku en cok sabah saatlerinde olur deyip dalga gecmisti daha once disciye gittigimi alerjik rinit tanisinin konuldugunu soyledigim halde sinirden kafam tir tir titremisti onunde
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 12:06
Üniversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun süre muayene etti.Çesitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi öldür hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin açik muayene ediyorum ve hiç koku almadim.Hocam dislerimi firçalayarak geldigim içindir deyince yarin o zaman sabahtan aç karnina gel öyle bakalim dedi.Sabah aç karnina ama yine dislerimi firçalayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utançdan ölmüstüm ve de korkmustum okulda adim çikacak diye...
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 19:34
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

Üniversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun süre muayene etti.Çesitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi öldür hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin açik muayene ediyorum ve hiç koku almadim.Hocam dislerimi firçalayarak geldigim içindir deyince yarin o zaman sabahtan aç karnina gel öyle bakalim dedi.Sabah aç karnina ama yine dislerimi firçalayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utançdan ölmüstüm ve de korkmustum okulda adim çikacak diye...

Eee ikincide ne oldu onu da yazmamissin?

Ben de erkek kbb ciye gitmistim. Öyle höt diye direkt söyledim agzim kokuyor bademciklerimi al diye. Muayene etti, senin bademciklerin alinamayacak kadar küçük bi kere dedi.

Üstelik de bak kaç dakikadir agzinin içine baktim, muayene ettim, koku falan almadim, sende koku yok dedi.

Ordan çikinca kizmistim içimden adama bi halttan anlamiyor diye.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Subat-2023 tarihinde 21:52
Hesap soruyomus gibi olmus sanki...

Iki doktorlu muayene sonunda da agiz kokum olmadigina hükmedildi. Hikayenin ironik tarafi doktor hanimefendinin agzi kokuyordu. Bunu ona söylemedim elbette fakat odasindan kafam bi hayli karisik çiktigimi hatirliyorum..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.