Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Koklayarak muayene

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Koklayarak muayene
    Gönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:55
"Hastayi koklayarak yapilan (organoleptik) muayene neden yanlistir" konusunu masaya yatirmistim.

Yurt disindakilere anlatiyorum, faydalaniyorlar ama kendi �lkemizdekilerin haberi olmuyor. Bunun engellemek i�in uluslarasi yayinlarimin bir T�rk�e koyasini internete koyuyorum.

Sonuncu makalemi de bu g�n T�rk�eye �evirmeye firsat buldum. Ilgilenen olabilir.:

https://www.agizkokusumerkezi.com/organoleptik-muayene/
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:57
Muayene sirasinda sizleri koklayan doktor oldu mu?
Anlatmak isteyebilirsiniz
Başa Dön
subib Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı subib Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 02:10
hocam koklayan dr degil de konyanin en iyi ozel hastanesine kbb ye gitmistim kadin dr dislerini fircala yuruyus yap koku en cok sabah saatlerinde olur deyip dalga gecmisti daha once disciye gittigimi alerjik rinit tanisinin konuldugunu soyledigim halde sinirden kafam tir tir titremisti onunde
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 12:06
�niversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun s�re muayene etti.�esitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi �ld�r hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin a�ik muayene ediyorum ve hi� koku almadim.Hocam dislerimi fir�alayarak geldigim i�indir deyince yarin o zaman sabahtan a� karnina gel �yle bakalim dedi.Sabah a� karnina ama yine dislerimi fir�alayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utan�dan �lm�st�m ve de korkmustum okulda adim �ikacak diye...
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 19:34
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

�niversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun s�re muayene etti.�esitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi �ld�r hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin a�ik muayene ediyorum ve hi� koku almadim.Hocam dislerimi fir�alayarak geldigim i�indir deyince yarin o zaman sabahtan a� karnina gel �yle bakalim dedi.Sabah a� karnina ama yine dislerimi fir�alayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utan�dan �lm�st�m ve de korkmustum okulda adim �ikacak diye...

Eee ikincide ne oldu onu da yazmamissin?

Ben de erkek kbb ciye gitmistim. �yle h�t diye direkt s�yledim agzim kokuyor bademciklerimi al diye. Muayene etti, senin bademciklerin alinamayacak kadar k���k bi kere dedi.

�stelik de bak ka� dakikadir agzinin i�ine baktim, muayene ettim, koku falan almadim, sende koku yok dedi.

Ordan �ikinca kizmistim i�imden adama bi halttan anlamiyor diye.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2023 tarihinde 21:52
Hesap soruyomus gibi olmus sanki...

Iki doktorlu muayene sonunda da agiz kokum olmadigina h�kmedildi. Hikayenin ironik tarafi doktor hanimefendinin agzi kokuyordu. Bunu ona s�ylemedim elbette fakat odasindan kafam bi hayli karisik �iktigimi hatirliyorum..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.