Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Halitosil gargara

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Teacher37 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Halitosil gargara
    Gönderildi: 10-Ekim-2023 tarihinde 23:57
Hocam merhaba, bu �r�n� en g�venilir nerden temin edebilitim. �orum'da birka� eczanede bulamadim. Internetten hangi siteye g�venebilirim. Bu arada �r�n�n i�erigi sizin form�l�n�z diye biliyorum, dogru mudur? �ok tesekk�r ederim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ekim-2023 tarihinde 20:29
İlk gönderen: Teacher37 Teacher37 yazdı:

Hocam merhaba, bu �r�n� en g�venilir nerden temin edebilitim. �orum'da birka� eczanede bulamadim. Internetten hangi siteye g�venebilirim. Bu arada �r�n�n i�erigi sizin form�l�n�z diye biliyorum, dogru mudur? �ok tesekk�r ederim

Bu soru ge�enlerde de sorulmustu ve Murat hoca asagidaki cevabi vermisti. Ilgili kisinin telefonu var :
tikla
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 00:38
Merhabalar herkese
Evet form�l Murat hocanindir.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2023 tarihinde 17:23
İlk gönderen: Teacher37 Teacher37 yazdı:

Ben halitosil'i d�rt bes g�n �nce trendyol'dan aldim. Eve gelmesin diye de bir "gel-al noktasi" se�ip oradan aldim. Sistem s�yle: Sube yok, disarida bir yerde k���k k���k dolaplarin oldugu b�y�k demir bir raf var. Atm gibi bir seye sifre giriyorsun kapak a�iliyor, kargoyu aliyorsun. Kimseyle muhatap olmuyorsunuz.

Halitosil'in form�l� Murat Aydin'a ait. Onunla ayni olan ama i�inde fazladan zeloit ve kekik yagi bulunan bir gargara daha var: Denthor. Saticisi ayni fakat �zerinde " Dr Murat Aydin'in katkilari ile" yazmiyor. Halitosil'den iyi yani, �zerinde agiz kokusu ile ilgili hi�bir ifade ge�miyor. Rahat�a evde, iste vs kullanilabilir.

Etkisini sorarsan: Tip1 teshisim var ama ikisinin de agiz kokuma etkisi yok. Agiz kokusu muayenesi yapilirken koku kapasitesini �l�mek i�in agzin i�ine -sanirim- protein agirlikli bir madde konuluyor. Agizda ��r�k yumurta kokusu, les kokusu gibi bir koku olusuyor. Halitosil ile gargara yapilinca igren� tat/koku aninda yok oluyor. O kusturucu kokuyu bile yok eden halitosil, normal agiz kokumu nasil yok edemiyor hi� anlamiyorum.

Halitosil'de CI42090 diye bir �r�n var. Mavi renk vermek i�in sanirim. �retim asamasinda g�venli aralikta kullanilmazsa kanserojen etkisi varmis. Kullanimda bir sakincasi yok diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
Halitosil Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Halitosil Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2023 tarihinde 20:13
Merhaba
Bizim �r�n�m�zde �yle bir olumsuz etki yoktur. Saglik Bakanligi'nin izin verdigi konsantrasyonda kullanilmaktadir.
G�venle kullanabilirsiniz.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2023 tarihinde 19:14
Evet, ben kullaniyorum. Bazi arkadaslar asiri hassas oluyor o y�zden yazdim. Halitosil sprey vardi diye hatirliyorum ama internette bulamadim. Belki de dil macunu ile karistirdim.

Halitosil basligina yazmak dogru mu bilmiyorum ama dentasave �inkolu macun var onu da deneyecegim. Fatih Vural'a gittigimden beri onun koydugu teshis sonucu tekrar Tip1 tedavisine y�neldim.

Ge�enlerde bir salonda gen�lere sunum yaptim, �ocuklardan bazilari kafalarini egip y�zlerini tis�rtlerinin i�ine soktular yerin dibine girdim... Tip1 nasil olur da bu kadar g��l� koku yayar h�l� anlamadin. �stelik de 2 - 3 g�n �nce dis tasi temizligi yaptirmistim.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2023 tarihinde 22:17
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Evet, ben kullaniyorum. Bazi arkadaslar asiri hassas oluyor o y�zden yazdim. Halitosil sprey vardi diye hatirliyorum ama internette bulamadim. Belki de dil macunu ile karistirdim.

Halitosil basligina yazmak dogru mu bilmiyorum ama dentasave �inkolu macun var onu da deneyecegim. Fatih Vural'a gittigimden beri onun koydugu teshis sonucu tekrar Tip1 tedavisine y�neldim.

Ge�enlerde bir salonda gen�lere sunum yaptim, �ocuklardan bazilari kafalarini egip y�zlerini tis�rtlerinin i�ine soktular yerin dibine girdim... Tip1 nasil olur da bu kadar g��l� koku yayar h�l� anlamadin. �stelik de 2 - 3 g�n �nce dis tasi temizligi yaptirmistim.

Hocam agzi hi� kokmayanlarin bile agzini kokutan meshur �l�m ��l�s� var, sekerli �ay + sigara.

Bu ���n� i�en birisinin agzi, nefesi yaklasik yarim saat igren� kokar velev ki agzi baska zamanlara hi� kokmuyor olsun.

Sigara kullanmiyorsaniz bile sekerli �ay i�tiyseniz kokuyu �ok artirmis olabilir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.