Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bu seyin psikolojisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bu seyin psikolojisi
    Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 18:50
Artik bu seyden kurtulmak istiyormuyum onu bile bilmiyorum.B�y�mek gibi.Yillarca hapishanede kalan birinin oraya alismasi gibi.
Yillarca durdugu yerden etrafi izlemis bir bitkiyi insana d�n�st�r�rseniz ne yapar? Yillarca kafasinda kurdugu herseyi yapmaya mi �alisir?Peki ya nerede duracagini bilebilir mi?Bilemezse ne olur?S�rekli o bitki gibi insanlari izliyorum.Damgalaniyorum sesimi �ikaramiyorum,arkamdan konusuluyor sesimi �ikaramiyorum,en basitinden bir sirada beklerken hakkimi �aliyorlar ben sesimi �ikaramiyorum.Bazi iyi yanlari da var aslinda.
D�s�nmek.
D�s�nmeyi �grendim,dinlemeyi �grendim ama konusmak istiyormuyum bilmiyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum.Ne istedigimi bilmiyorum.
En �nemli soru da bir insani bitki yapmaya �alisirsaniz ne olur?Galiba canli �rnekleriyiz.
Başa Dön
Anonim Tosbaga Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 19:01
Hayir ben �yle biri degilim ben de aslinda sizin gibi biriyim filmlerdeki korkun� gizemli kisi, sizofreni teshisi konulmus �ocuk ben degilim.Benden korkmaniza utanmaniza gerek yok.Beni �agirdiginiz yere tabi ki de gelmek istiyorum ama gelemiyorum.Sizden nefret etmiyorum.Hayir a� degilim.Elbette duygularim var, bir�ok konu hakkinda fikrim var kendi b�l�m�mle ilgili de bayagi bir bilgim var.
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 22:39
:((((((((((((((((

....
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 23:32
Zeki, farkindalik sahibi ve i� g�r�s� y�ksek biri oldugunu d�s�n�yorum,hal b�yle olunca da bu hastalik neden bize verildi diye altindaki anlami aramak, yani tedaviyi ararken bir yandan da kendimizi(varolusumuzu) aramak ve anlamlandirmaya �alismak.. B�yle bir sey sebepsiz olamayacagina g�re dogru ve derin sebebi de arayabilmek,

Bunlari paylasmak istedim yasantini kendiminkine benzettigim i�in.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 23:39
Daha �nce neler yaptin. Hangi dr gittin hangi tedavileri uyguladin. Eger anlatirsan beraber yol haritasi �izelim. Inaniyorum ki tedavisi var. Ama �nce neden oldugu hastaligi bulalim.
Burun egriligin var mi?
��r�k disin var mi? (+20likler ne durumda)
Bademciklerin ne durumda ? (Bademcikler bazen �ok derin delikli olup tas biriktiriyor )
Bagirsaklarin ne durumda ( parazitler de agiz kokusuna neden oluyor)
Suan aklima gelenler bunlar. Mide yazmadim ��nk� mide kaynakli koku olusacagina pek inanmiyorum
Bize d�n�s yap bekliyorum.
Birde dilinde pas varsa sabahlari siyir ve g�ne �yle basla inanki baskiliyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2023 tarihinde 23:44
Baktim da dis etinden bahsetmissin. �st�ne gittin mi. Dis eti hastaliklari kokuya neden olur. Kesinlikle tedavi etmelisin. Dis hekimine derdini anlat. Iyice muayne etsin. G�z�nden ka�irmasin
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 06:44
Yaa kafana tamamen bu kadar ..bekle herkes bunu ariyor
Ne oldugunu yakinda anlariz ..
Kaderarkadaslarin dedigi gibi herkes bi yazip s�ylese ne yaptigini neler gittigini daha iyi yol aliriz ..

Bak simdi mideyi hallettim ..disleride sari g�n� hallettim ordada bisey kalmiyor ..
Sibo da yaptim
Siradakine gecebilirim ..

Bizde tek sorun yok arkadaslar bunlarin hepsi
Birbirine bagli alarji cikti bide .. guluten su bu simdi alerji doktoruna gitcem ne diycek bakalim ..
Bu alerjinin Syptonlari sibo ile ayni hemen hemen

Illaki sonucu bulucgiz kafani yorma bekle biraz daha :)
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 09:36
Selam arkadaslar alerji testimi g�sterdim doktora ige nun y�ksek cikmasi bazilarinda b�yle cikiyorumus ama parazittende olabilirmis parazit icin labordan Termin alcam ..

Sari disci c�r�k dis kbb ve Parasit bu 3 yere daha gitcem bakalim sonuc ne olcak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 09:38
Ama benim tahminim bogaz arkadaslar bogamiza bakin kbb kirmizilik enfeksion diyor yazdigi burun damlasi ve gargara suyu ise yaramadi hala kirmizi bogazim bence bogaz gecince kokuda gececek ..
C�nk� bende baslama noktasi bogazdi bu hastaligin ..
Bana G�re kesin bogaz bu hastalik bakalim ne olcak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 11:50
Parazittense sana vericegi ila�lari kullan mutlaka. Ben suan kullaniyorum ama hen�z bir gelisme olmadi. Ama bazi yorumlari okudum. Baya parazitten muzdarip insan var. O adimi atlama

İlk gönderen: Gececekinsl Gececekinsl yazdı:

Selam arkadaslar alerji testimi g�sterdim doktora ige nun y�ksek cikmasi bazilarinda b�yle cikiyorumus ama parazittende olabilirmis parazit icin labordan Termin alcam ..

Sari disci c�r�k dis kbb ve Parasit bu 3 yere daha gitcem bakalim sonuc ne olcak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 11:52
Senin bogazinda kirmiziydi dmi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 11:56
Evet
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 15:00
Sorun o iste yav ...hic gecmedi demi o bagaz duvari ve kenarlari hep kirmizi ..sorun bu yaa .. bende baslama sebebi bogaz enfeksionuydu ztn .. en g�cl� ihtimal bu ztn disler kaldi Parasit varmi ona baktircam bide bogaz ama bogazdan sanki
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 15:46
@Gececekinsl

Bana @sifa_95 rumuzlu arkadas �zelden yazmisti, histamin adli bi madde var ve histaminli gidalara tepki veriyor v�cudumuz. Mesela ben portakal, mandalina, limon, �ilek yiyince hemen ishal olurum, bu meyveler histamin y�n�nden zenginmis,

Histamin v�cutta asiri artarsa sibo bile yapiyormus,

Asagidaki yaziyi oku, senin belirtiler var hep,

Antihistaminik ila�lar var, hatta Almanyadan getirtip kullanmisti sifa_95 arkadas, dilersen adini da yazarim sana �zelden, doktoruna bi sorarsin kullanayim mi diye.

IgE degerlerini de y�kselityormus histamin. Yaziyi oku :

https://www.butunselsaglikklinigi.com/histamin-intoleransi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 15:53
Tospik seninde bogazin kirmizi Mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 15:59
Okudum ama bu bende yok zannetmiyorum ...bugunki kadin Doktor alarjik degilsin vucutun az oranda tepki g�steriyor dedi ..

3 4 g�n sadece pilav ye ve ondan sonra takviyeler yap ne k�t� geliyorsa bidaha yeme dedi alarjin yok dedi ige y�ksek cikmasi ihtimal Parasit olabilir diyor daha muane ettircem kendimi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 16:01

Tospik seninde bogazin kirmizi Mi?

Benimkisi mavi

Kirmizi tabii yav herkesinki kirmizidir. Seninki diger insanlardan daha kirmiziysa testte �ikan alerjenlerden dolayi olabilir, bak histaminler de buna sebep oluyormus, sislik, renk degisimi, kizariklik, kasinti, bogazda �ks�r�k falan. Okudun mu yukarida verdigim yaziyi?

Baglantiyi kopyala adres �ubuguna yapistir ya da buraya

tikla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 16:03

Okudum ama bu bende yok zannetmiyorum ...bugunki kadin Doktor alarjik degilsin vucutun az oranda tepki g�steriyor dedi ..

3 4 g�n sadece pilav ye ve ondan sonra takviyeler yap ne k�t� geliyorsa bidaha yeme dedi alarjin yok dedi ige y�ksek cikmasi ihtimal Parasit olabilir diyor daha muane ettircem kendimi

Haa e iyi o zaman, bir se�enegi daha elemis oldun.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 16:17
Normal kirmizilik degil iste o ..
Okudum onuda inceliycem doktoro s�yliycem ..
20 yasinda bogaz enfeksionu y�z�nden geldi bu koku ..
Bugun Doktor kadina g�sterdim evet normal kirm8zi degil enfeksion dedi bende bilmiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 16:19
Gecermisgibi oluyor kirmizi ama gecmiyor geliyor yine kbb doktorun dedigi refl� y�z�nden kiraziyor iylesmiyor tetikliyor demisti bir bakteri yapior kaimler diyor daha ona gitcem pesini birakmak yok :)
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.