|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2023 Saat 18:50 |
Artik bu seyden kurtulmak istiyormuyum onu bile bilmiyorum.Büyümek gibi.Yillarca hapishanede kalan birinin oraya alismasi gibi.
Yillarca durdugu yerden etrafi izlemis bir bitkiyi insana dönüstürürseniz ne yapar? Yillarca kafasinda kurdugu herseyi yapmaya mi çalisir?Peki ya nerede duracagini bilebilir mi?Bilemezse ne olur?Sürekli o bitki gibi insanlari izliyorum.Damgalaniyorum sesimi çikaramiyorum,arkamdan konusuluyor sesimi çikaramiyorum,en basitinden bir sirada beklerken hakkimi çaliyorlar ben sesimi çikaramiyorum.Bazi iyi yanlari da var aslinda. Düsünmek. Düsünmeyi ögrendim,dinlemeyi ögrendim ama konusmak istiyormuyum bilmiyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum.Ne istedigimi bilmiyorum. En önemli soru da bir insani bitki yapmaya çalisirsaniz ne olur?Galiba canli örnekleriyiz. |
|
![]() |
|
Anonim Tosbaga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Hayir ben öyle biri degilim ben de aslinda sizin gibi biriyim filmlerdeki korkunç gizemli kisi, sizofreni teshisi konulmus çocuk ben degilim.Benden korkmaniza utanmaniza gerek yok.Beni çagirdiginiz yere tabi ki de gelmek istiyorum ama gelemiyorum.Sizden nefret etmiyorum.Hayir aç degilim.Elbette duygularim var, birçok konu hakkinda fikrim var kendi bölümümle ilgili de bayagi bir bilgim var.
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
:((((((((((((((((
.... |
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Zeki, farkindalik sahibi ve iç görüsü yüksek biri oldugunu düsünüyorum,hal böyle olunca da bu hastalik neden bize verildi diye altindaki anlami aramak, yani tedaviyi ararken bir yandan da kendimizi(varolusumuzu) aramak ve anlamlandirmaya çalismak.. Böyle bir sey sebepsiz olamayacagina göre dogru ve derin sebebi de arayabilmek,
Bunlari paylasmak istedim yasantini kendiminkine benzettigim için. |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Daha önce neler yaptin. Hangi dr gittin hangi tedavileri uyguladin. Eger anlatirsan beraber yol haritasi çizelim. Inaniyorum ki tedavisi var. Ama önce neden oldugu hastaligi bulalim.
Burun egriligin var mi? Çürük disin var mi? (+20likler ne durumda) Bademciklerin ne durumda ? (Bademcikler bazen çok derin delikli olup tas biriktiriyor ) Bagirsaklarin ne durumda ( parazitler de agiz kokusuna neden oluyor) Suan aklima gelenler bunlar. Mide yazmadim çünkü mide kaynakli koku olusacagina pek inanmiyorum Bize dönüs yap bekliyorum. Birde dilinde pas varsa sabahlari siyir ve güne öyle basla inanki baskiliyor. |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Baktim da dis etinden bahsetmissin. Üstüne gittin mi. Dis eti hastaliklari kokuya neden olur. Kesinlikle tedavi etmelisin. Dis hekimine derdini anlat. Iyice muayne etsin. Gözünden kaçirmasin
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
Yaa kafana tamamen bu kadar ..bekle herkes bunu ariyor
Ne oldugunu yakinda anlariz .. Kaderarkadaslarin dedigi gibi herkes bi yazip söylese ne yaptigini neler gittigini daha iyi yol aliriz .. Bak simdi mideyi hallettim ..disleride sari günü hallettim ordada bisey kalmiyor .. Sibo da yaptim Siradakine gecebilirim .. Bizde tek sorun yok arkadaslar bunlarin hepsi Birbirine bagli alarji cikti bide .. guluten su bu simdi alerji doktoruna gitcem ne diycek bakalim .. Bu alerjinin Syptonlari sibo ile ayni hemen hemen Illaki sonucu bulucgiz kafani yorma bekle biraz daha :) |
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
Selam arkadaslar alerji testimi gösterdim doktora ige nun yüksek cikmasi bazilarinda böyle cikiyorumus ama parazittende olabilirmis parazit icin labordan Termin alcam ..
Sari disci cürük dis kbb ve Parasit bu 3 yere daha gitcem bakalim sonuc ne olcak |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Ama benim tahminim bogaz arkadaslar bogamiza bakin kbb kirmizilik enfeksion diyor yazdigi burun damlasi ve gargara suyu ise yaramadi hala kirmizi bogazim bence bogaz gecince kokuda gececek ..
Cünkü bende baslama noktasi bogazdi bu hastaligin .. Bana Göre kesin bogaz bu hastalik bakalim ne olcak |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
Parazittense sana vericegi ilaçlari kullan mutlaka. Ben suan kullaniyorum ama henüz bir gelisme olmadi. Ama bazi yorumlari okudum. Baya parazitten muzdarip insan var. O adimi atlama
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Senin bogazinda kirmiziydi dmi
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
Evet
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Sorun o iste yav ...hic gecmedi demi o bagaz duvari ve kenarlari hep kirmizi ..sorun bu yaa .. bende baslama sebebi bogaz enfeksionuydu ztn .. en güclü ihtimal bu ztn disler kaldi Parasit varmi ona baktircam bide bogaz ama bogazdan sanki
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
@Gececekinsl
Bana @sifa_95 rumuzlu arkadas özelden yazmisti, histamin adli bi madde var ve histaminli gidalara tepki veriyor vücudumuz. Mesela ben portakal, mandalina, limon, çilek yiyince hemen ishal olurum, bu meyveler histamin yönünden zenginmis, Histamin vücutta asiri artarsa sibo bile yapiyormus, Asagidaki yaziyi oku, senin belirtiler var hep, Antihistaminik ilaçlar var, hatta Almanyadan getirtip kullanmisti sifa_95 arkadas, dilersen adini da yazarim sana özelden, doktoruna bi sorarsin kullanayim mi diye. IgE degerlerini de yükselityormus histamin. Yaziyi oku : https://www.butunselsaglikklinigi.com/histamin-intoleransi |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Tospik seninde bogazin kirmizi Mi?
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Okudum ama bu bende yok zannetmiyorum ...bugunki kadin Doktor alarjik degilsin vucutun az oranda tepki gösteriyor dedi ..
3 4 gün sadece pilav ye ve ondan sonra takviyeler yap ne kötü geliyorsa bidaha yeme dedi alarjin yok dedi ige yüksek cikmasi ihtimal Parasit olabilir diyor daha muane ettircem kendimi |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 395 |
![]() ![]() ![]() |
Benimkisi mavi ![]() Kirmizi tabii yav herkesinki kirmizidir. Seninki diger insanlardan daha kirmiziysa testte çikan alerjenlerden dolayi olabilir, bak histaminler de buna sebep oluyormus, sislik, renk degisimi, kizariklik, kasinti, bogazda öksürük falan. Okudun mu yukarida verdigim yaziyi? Baglantiyi kopyala adres çubuguna yapistir ya da buraya tikla |
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
Haa e iyi o zaman, bir seçenegi daha elemis oldun. |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Normal kirmizilik degil iste o ..
Okudum onuda inceliycem doktoro söyliycem .. 20 yasinda bogaz enfeksionu yüzünden geldi bu koku .. Bugun Doktor kadina gösterdim evet normal kirm8zi degil enfeksion dedi bende bilmiyorum |
|
![]() |
|
Gececekinsl
![]() ![]() ![]() |
Gecermisgibi oluyor kirmizi ama gecmiyor geliyor yine kbb doktorun dedigi reflü yüzünden kiraziyor iylesmiyor tetikliyor demisti bir bakteri yapior kaimler diyor daha ona gitcem pesini birakmak yok :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |