![]() |
istanbulda nerde var? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: istanbulda nerde var?Gönderildi: 21-Haziran-2014 tarihinde 12:14 |
|
arkadaslar,pharmol zn'yi istanbulda nerde bulabilirim?firma sahibini aradim fakat dedigi eczanede yoktu?sizler nerden aldiklarinizi yazabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 07:30 |
|
Kokun tip 1 degilse hicbir ise yaramiyor parana yazik
|
|
![]() |
|
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 15:32 |
|
denemek istiyorum, belki insallah tip1'dir.siz nerden aldiniz?
|
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 18:36 |
|
ben bi dene derim. yaramazsa bidaha almazsin. ben internetten siparis ettim. 1-2 g�nde geldi. Firmanin sahibini arama, ben de pek verim alamadim kendisinden:)))))
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 22:06 |
|
Bende aldigimda ilhami beyi aramistir. Firma sahibi galiba.
Kendisini tanimam ancak telefondan konustugum kadariyla yardimsever ve �ok efendi bir insana benziyordu.. Istanbul da nerede bulabilecegimi sorunca bana hemen o an 2-3 eczane adi s�ylemisti. Istiyorsan bana mesaj at sana ilhami beyin s�yledigi 2 yeri s�yleyebilirim.. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Lise93
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Agustos-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2015 tarihinde 17:06 |
|
Arkadaslar birsey sorucam agiz kokusu i�in devlet dis hastanesine gitmek istiyorum istanbulda herhangi birine gidip memnun olan var mi
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Ekim-2023 tarihinde 09:39 |
|
Arkadaslar @aydinmur hocam istanbulda y�zde 100 olarak benim durumumu olcebilecek, varsa agiz ve v�cut i�in net tespit edebilecek bir doktor s�yleyin bana olcs�n en dogru olceni l�tfen s�yleyin durum bende hala devam ediyor mu kesin netlestirmek istiyorum artik bu konu iyice canimi sikti yillardir zaten hepimiz benzer seyleri yasadik bana istanbulda isinin ehli doktor s�yleyin kesin �l��m yapan l�tfen murat hocaya gidemiyorum coook uzak
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 23:23 |
|
Periodontolog Fatih Vural var. Veli efendi hipodromunun orada, Matbaacilar Sitesi civarinda. Murat Aydin ile ayni teshis y�ntemlerini kullaniyor. Birebir ayni. Zaten Murat Aydin'dan da hocam diye bahsediyor. G�venilir d�zg�n bir insan olarak g�rd�m.
Agiz kokusu tedavisi yapmiyor. Bir rapor yazip ne yapilmasi gerektigini s�yl�yor. Sitesinde "Kaynak agiz ise tedavi edilir degilse ilgili hekime y�nlendirilir." yaziyor ama tedavi etmiyor olabilir, diyeyim. Muayene �cretini muhakkak �grenin. Murat Aydin sitesinde 7700 lira olarak belirtmis Fatih hocanin sitesinde yazmiyor. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 23:54 |
|
Yazacaklarim Fatih Vural'la alakali degil. Muayene oldugum bir doktorun; agiz kokusu ile ilgili bir youtube videosunda, anamnezimde(hastaya soru sorarak sikayetlerini �grenme) dile getirdigim olayi videoda anlattigini g�rd�m. Benden izin alinmadi. Adim kimligim falan belirtilmiyor, beni taniyanlar bile o kisinin ben oldugumu anlamaz fakat yine de iki kisi arasinda ge�en bir konusmanin iki kisi arasinda kalmasi gerekirdi. Saglik vs ile ilgili olmasi da ayri bir nokta.
"Senin gibi bir s�r� hasta var, sen oldugun nereden belli?" diyecek olursaniz hastanin meslegi, olayin ge�tigi yer, olayin seyri benim yasadigim olayla birebir ayni. Yasal y�n�n� bilmem ama etik olmadigi kesin. |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ekim-2023 tarihinde 00:17 |
|
Hekimin bas harfi a mi ? Cidden merak ettim d�s�nd�g�m kisimi diye.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ekim-2023 tarihinde 14:26 |
|
Agiz kokusu i�in hepimiz gibi �ok doktora gittim. Dis, mide, kbb, dahiliye o y�zden doktor adi �nemli degil. Burayi takip eden doktorlar da var onlar da hassasiyet g�stersin diye yazdim.
|
|
![]() |
|
emrearici
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Kasim-2024 tarihinde 14:42 |
|
Bir ka� konu gezip okudum, agiz kokusunu sifirlayanlar ilk g�nkki gibi yapanlar olmus. Ama �nerilen doktorlar ankara-bursa-istanbul tarafinda sanirim. Mesela ben konyadayim, hangi b�l�me gidip ne yapicam bilmiyorum ama ciddi bi nefes kokusu var. laktoz, s�t �r�nleri yogurt vs �ok dokunuyor kestim lakin yine degisme yok. Ekmegi ve kati gidayi kesip deneyemedim kesemedigim i�in ama b�y�k ihtimalle ge�meyecek. hangi b�l�me gidip ne yapsam fikri olan var mi? yada doktora gitmeden bu antibiyotik vs tedavilerinde hangi t�r ila�lar kullandiniz neler yaptiniz �nerisi olan olur mu?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |