Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kronik agiz kokum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kronik agiz kokum
    Gönderildi: 07-Kasim-2013 tarihinde 22:19
Merhaba,
Benim tam �� yildir agiz kokusu sorunum var.Artik biktim usandim bu durumdan.Ayni zamanda bogazimda yumru gibi bir sey yutkunmakta zorlaniyorum.Agzimda aci,metalik,pas gibi bir tat var devamli.Bir�ok doktora gittim bana refl�m oldugunu s�ylediler ve ila� tedavisi uygulandi.Fakat hi�bir ise yaramadi.Artik insanlarla konusmak istemiyorum biktim bu kokudan.Ne yapmaliyim bilmiyorum.Refl�den mi kaynaklaniyor cidden yoksa baska bir durum mu var? Benim gibi olan var mi? �ok �zg�n�m...
Başa Dön
mutluh�z�n Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2014 tarihinde 14:49
Arkadaslar yemek yiyince bogazinizda bir sey takili kalir ya.O durum bende s�rekli olarak var.Agzimda hep aci bir tat.�zellikle sabahlari uyaninca agzimin i�i berbat oluyor.Agiz kokumdan biktim artik.B�yle sorunu olan kisiler varsa rica ediyorum yazsinlar.
Başa Dön
derdnz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derdnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2014 tarihinde 20:23
Bende de bogazda takili bir sey varmis hissi s�rekli oluyor. Sabahlari zaten en berbat hali kokunun.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2014 tarihinde 02:11
Refluden kaynaklaniyorsa eger agiz kokun zeytinyagli kudret narini kullan gecer. Eger nedeni reflu degilse bir etkisi olmaz kokuya ama refluye iyi gelir ondan kurtulursun en azindan.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2014 tarihinde 13:36
Dislerimi fir�aladigimda bile bu koku ge�miyor her an var. �ok k�t�y�m insan i�ine �ikamiyorum.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Nisan-2014 tarihinde 19:32

mutluh�z�n, senin bu yasadiklarini eskiden bende yasyordum, bilmiyorum ama sende bademcik sorunu var olduguna inaniyorum. sen bunu iyice arastir bence
aci,metalik ve pas tadi ise varsa bademcik sorunundn kurtulduktan sonra uzun bir zamn phormal zn veya onun gibi gargara kullanmani ve en �nemlisi uzun bir zamn d�zenli bir sekilde dis ipi kullanmni tavsiye ederim
(dis ipi �ok �nemli ger�kten,ben dis ipini kullandiktan sonra bu sorunlarmdan kurtuldum diyebilirim) saglicakla�
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Nisan-2014 tarihinde 23:49
�� yildan fazla bu durumu yasiyorum.Su ana kadar agzima hi� bademcik tasi gelmedi.Ama doktordan �zellikle bakmasini isteyecegim.Dis ipi zaten kullaniyorum.Agiz gargarasi da kullanmistim ama aci tat hep var.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2024 tarihinde 10:36
Bu siteye uzun zamandir girmemistim. Ne yazik ki tam on bes yildir agiz kokusu sorunum devam ediyor. Eve kapattim kendimi, t�m herkesten uzaklastim. Kimseyle konusmuyorum. Depresyona girdim. Agzimda s�rekli aci bir tat var. Yedigim seyler bogazimda kaliyor. Yediklerimin kokusu geliyor s�rekli. Doktora defalarca gittim, endoskopi oldum, refl� ve gastrit �ikti; ila� kullandim ama fayda etmiyor. Kudret nari da kullandim hi� faydasi olmadi. Allah askina bir seyler s�yleyin. Ne yapmaliyim? Yanlis tani mi konuluyor? Belki de refl� kaynakli degil. Istanbul'da �nerebileceginiz �ok iyi bir doktor var mi? L�tfen yardimci olun. Inanin ��zer ��zmez buraya yazacagim.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2024 tarihinde 16:42
İlk gönderen: mutluhüzün mutluh�z�n yazdı:

Bu siteye uzun zamandir girmemistim. Ne yazik ki tam on bes yildir agiz kokusu sorunum devam ediyor. Eve kapattim kendimi, t�m herkesten uzaklastim. Kimseyle konusmuyorum. Depresyona girdim. Agzimda s�rekli aci bir tat var. Yedigim seyler bogazimda kaliyor. Yediklerimin kokusu geliyor s�rekli. Doktora defalarca gittim, endoskopi oldum, refl� ve gastrit �ikti; ila� kullandim ama fayda etmiyor. Kudret nari da kullandim hi� faydasi olmadi. Allah askina bir seyler s�yleyin. Ne yapmaliyim? Yanlis tani mi konuluyor? Belki de refl� kaynakli degil. Istanbul'da �nerebileceginiz �ok iyi bir doktor var mi? L�tfen yardimci olun. Inanin ��zer ��zmez buraya yazacagim.

Dis ipi kullaniyor musunuz? Dis ipini �zellikle arka dislerinizin arasina teker teker sokup k�t� koku olup olmadigina �ncelikle emin olun.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 10:12
Dislerle ilgili sorunum yok. Dis hekimine de defalarca gitmistim. Hatta bir yil �nce dis tasi temizligi yaptirdim. Hi� dis tasiniz yok dedi doktor. Agzimdaki aci tat ve agiz kokum hep var. Bir g�n bile rahat edemedim. Ne yersem yiyeyim yediklerimin kokusu geliyor. Sabah uyandigimda aci sivi, tat ve koku daha da yogun oluyor ama g�n i�inde de devam ediyor. Aytug Altundag isimli doktoru yazanlar olmus. Ger�ekten ise yariyor mu? �ok da pahaliymis ama ger�ekten kurtulacaksam gitmek istiyorum. L�tfen nasil bir tedavi uygulandi? Gidenler ne durumda su an? N�ks eden oldu mu?
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 14:31

Aytug hocaya gidenler buraya yazmisti, dilinizi gazli bezle iyice temizliyor ve ikili ��l� antibiyotikler i�iriyormus size, ila�lar bitince koku da geri geliyormus,

Sizin her yediginizin kokusunu almaniz baska bir sey, insanlarin size agzinizin koktugunu s�ylemesi ya da hissettirmesi baska bir sey. Hi� bunu s�yleyen oldu mu?

Murat hoca a�iklamisti bazi insanlarin burundaki koku alici duyargalari (resept�r) dil k�k�nde de olabiliyormus ve dilinden de koku alabiliyormus, sizde de �yle bir durum olabilir ve agzinizin koktugunu sanabilirsiniz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 16:57
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Aytug hocaya gidenler buraya yazmisti, dilinizi gazli bezle iyice temizliyor ve ikili ��l� antibiyotikler i�iriyormus size, ila�lar bitince koku da geri geliyormus,

Sizin her yediginizin kokusunu almaniz baska bir sey, insanlarin size agzinizin koktugunu s�ylemesi ya da hissettirmesi baska bir sey. Hi� bunu s�yleyen oldu mu?

Murat hoca a�iklamisti bazi insanlarin burundaki koku alici duyargalari (resept�r) dil k�k�nde de olabiliyormus ve dilinden de koku alabiliyormus, sizde de �yle bir durum olabilir ve agzinizin koktugunu sanabilirsiniz.

Maalesef birden fazla kisi eliyle burnunu kapatti benle konusurken. Agzimin koktugu da s�ylendi. Ben yemek yemesem de agzimda hep koku var. Zaten �ok az yemek yiyorum. Yediklerime de �ok dikkat ederim. Bir g�n bile gitmedi su koku.
Başa Dön
Gececekinsl2 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 18:52
Su koku dediginiz tam ne zaman cogaliyor ne zaman azaliyor dogru d�zg�n bisey yazmiyorsunuz ki karkilastiralim lac defa sordum hic biriniz yazmafiniz okumaktan baska Bisky yapmiyornusuzki ..

Kendimdekiyle karsilastormak istiyorum anlamiyorsunuz ..

Mesela bogaziniz yaniyormu aci yediginizde akinti burun tikanikligi bogaz agrisi balgam ne bilim yorgunluk hic bin sey yazmiyorsunuz

Bu Bogdan alerjisi ne onuda bilmiyorum s�ms�k ev Doktor Bisky bilmiyor yeme diyor ne olduguda Bellinzona degil ..
Glutenmi bugday alejisi polenmi ne bilmiyorum ayin 16sinda b�y�k bir alerji testi yapticam o zaman tam neymis g�rcem ..

Tespit ettiklwri beide bogazda enfeksion var

Mode Doktor gastroskopie yapan dedi cigerci dedi kbb dedi ne yapam diyorum iki ayligina spray Verdi siskinlik kirmizilik gider dedi fakat bugday alerjisi siskinlik ve kirmizilik felan yapiormus hic bin fikrim yok hic biri bin sehe yaramiyor Doktorandin bitirip zertifikatalmislar iyi para kazanmak icin bu kadar baska bildikleri yok
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 19:05
Bak simdi suanki sorunlar bendeki olan sorunlar

Bogazda kirmizilik enfeksion bakteri ve ince bagirsak .

Ince bagirsak yine eski haline d�nd� kafayi yiycem reimen soluk Sari diski ve gaz cikariyorum s�rekli extrem k�t� kokan metan gaz gibi koku saliyorum bu bugday alerjisinden oluyor bagirsakta s�rekli bundan bogazdaki kirmizilik siskinlikte ondan olgudunu d�s�n�yorum .. Bakterien tetikleyen ..

Simdi alerji Tests yaptircam tam nein yiyebilecgimi �grenince ondan yiycem sonra Bakterien icin yazilan Antibiotika alcam ve ince bagirsak Antibiotika alcam �nce ince bagorsak Antibiotika sonra Bakterien icin olanimi aliyim bilmiyorum daher doktora sorcam sikintilarimiz ayniysa oraya y�klencem ama kimse yazmiyor demiyor style style diye
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2024 tarihinde 04:18
Tekrardan baktim bulunan seylere ..
Bakteri t�r� klebsiella oxytoca bu arkadaslar

Benim kafamda iki sey kaldi bir bu iki bugday alerjisi bugday alerjisi gulutenmi Oksa sadece bugdaymi Vera baska biseymi baktircam daha sonra bu bakteri icin yazilan 2 farkli ilac var evde duruyor antibiotik nasil yapacagimi doktora sorcam ..

Bugday alerjisi son seviyede oldugu icin yedimmi kirmizilik sislik ve mide bagirsak problemleri yapabiliyormus ..

Iki bu bakteri klebsiella oxytoca bununda syptonlarinda yazan �ks�r�k balgam enfeksion ve Mode bagirsak problemleri .

Ikiside mide bagirsak vuruyor ikiside birbine cok yakin seyler .

Eger ikisinide atlatirsam bu hastalik son bulur sanki kokuda kalmaz..

Imkani olan arkadaslar gidip test yaptirin .

Bakteri Tests uykudan Kalkar kalkmaz su dahi icmeden cubuk burundan agizdan �rnek verin kantigen agzinizq bisey almayin Kalkar kalkmaz direkt gidip �ernek verin ..
Aksi taktirde su sakiz Vera yemek bakterileri kapliyor ve test basarisiz oluyor .

Bide gida alerjisi testide yaptirabilirsiniz Eger imkaniniz varsa y�zd�m y�zd�m sonuna geldim sanki cok uzun s�r�Oe randevu is g�c ama olsun bitecek inkl saglicakla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2024 tarihinde 05:25
Buldum yaaa kesinlikle bu bakteri sorun y�zde y�z bu yav ...baska bisey olamaz

20 li yaslarda basima geldigini s�Lemistim size

Ve o aralar cok cilgindim cok geziyordum ve bir g�n Disco Club cikisi Bodyguard ile d�v�s�rken yanlis bir Virus yaptim ve bas parmagimi kirdim ve k�c�k ve y�z�k parkagimi inciltmistim bir elim alci Alinmisti ve �teki elimde Plastik bisey takmislardi .. ve alci yenilemeye yine gittim hastaneye ve son kez yine gittim parmagimdan r�ntgen ve alciyi aldilar ise basladim ve bogaz enfeksionu oldum ve aonra mide enfeksionu iki kez hepsi bu bakteri y�z�nden ..

En cok hastanede bulasiyormus bu bakteri ve enfeksiona yol aciyormus kein bu ya baska bir aciklamasi olamaz ..

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2024 tarihinde 05:30
O g�nden sonra oldu ne olduysa bir hafta sonra bogaz enfeksionu oldum antibiotik gecti .. mide oldu bakteri cikti ve bu bakteri yok edilmesse nonstop enfeksionu maruz kalacagim kesinlikle bu kesinlikle hastanede bulasdi bana ondan �nce hic birseyim yoktu ne olduYsa ist ondan sonra oldu kacke kez enfeksion oldum bu bakteri y�z�nden
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2024 tarihinde 16:07
Arkadaslar agiz kokum i�in dilimi hep fir�aliyordum ama dil kaziyicisi ile dili temizlemek gerekiyormus. O sekilde denedim. Dilimin �zerine bir miktar karbonat koyup dil kaziyicisi ile k�kten uca dogru temizledim. Inanin su an agzimdaki aci tat ve kokuda azalma var. Tamamen ge�medi elbette ama uzun s�redir b�yle hissetmemistim. Yillardir aci tat ve yogun koku vardi. Dil kaziyicisi ile yapinca aci tat ve kokuda azalma oldu, �ok sasirdim. L�tfen siz de deneyin. Dis fir�asi ile olmuyor. Kaziyici olmasi lazim. Kalici olmadigi s�ylenmis ama denemeyen varsa denesin l�tfen. Inanin kurtulur kurtulmaz burada sizinle paylasacagim.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ekim-2024 tarihinde 01:14
Dil kaziyici degil dil fir�asi kullanman lazim. En iyisi tung dil fir�asi. Fiyati biraz pahali.
Başa Dön
Seagull Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Seagull Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2024 tarihinde 13:52
       Dostlar, yarari olmasi a�isindan bir deneyimimi ve aldigim sonucu paylasmak istiyorum. Ben tip 1 sorunumu dil k�k�n� dil temizleyici jel ve tug dil fir�asi ile ��zd�m diger yollari zaten biliyorsunuzdur Murat Hoca'nin s�ylediklerine uyunca o b�l�m kolayca iyilesiyor. Ancak ara ara n�kseden ve hi� bir sekilde ge�meyen bilhassa agzim kapali iken genizden aldigim ��r�k benzeri bir koku beliriyor bende. Belki denk geldiginden belki de ger�ekten �yle oldugundan bilmiyorum ama daha �ok sonbaharda kuru havalarda oluyor diye d�s�n�yorum. D�s�nd�g�m bir diger neden ise s�t, salep vs i�tikten sonra olustugu y�n�nde.
       Benim bademciklerim cepli yapida k���k ucu egri siringalarla ara ara temizlik yaparak i�inde biriken k�t� kokulu magma (tonsil taslarini) temizliyorum. Nadiren de cepler disindan sikarak temizliyorum. Bunu cep telefonu kamerasini video modunda flasli bir sekilde a�arak aynadan da kontrol ederek yapiyorum. Hatta zoom yapinca �ok daha rahat g�r�l�yor bu yapilar. Ucu egri siringalar bu temizlik i�in ideal, ceplerin i�ine su basinca ne var ne yok temizleniyor i�inden �ikan magmalar ger�ekten �ok k�t� kokuyor ve benim agzim kapali iken genizden aldigim koku ile birebir ayni. Bu temizligi yapinca aldigim koku bi�ak gibi kesiliyor.
       Benim bug�n buraya yazmaktaki asil nedenim ise bir t�rl� ge�meyen ve kaynagini ��zemedigim ayni kokuyu duymam ama ne yaparsam yapayim ge�memesi konusu. Bunu daha �nceden de denedim ama emin olamamistim. Bug�n tekrardan olunca ve g�r�nce y�zde y�z emin oldum ve kendimce bir ��z�m �rettim. Bunu sizinle paylasmak istiyorum ��nk� g�nlerdir ge�meyen genizden aldigim koku bi�ak gibi kesildi. Bu bademciklerde olusan magma taslari galiba belirli araliklarla benim dil k�k�mde bir yerde kendine yer buluyor (dedigim gibi daha �ok s�t salep vs i�ince �ok daha kolay olusuyor diye tahmin ediyorum) Yaklasik 10 g�nd�r her seye dikkat ediyorum tertemiz agzim ne ��r�k var ne de baska bisey ama ge�miyor, agzim kapali iken net ayni kokuyu aliyorum. Bu sabah eskiden denedigim bir seyi bir daha denemeye karar verdim ��nk� tam bogazimda batan bir sey hissettim ve t�k�r�r gibi yaptigimda bir par�a kopup geldi elime aldim ve aldigim kokunun belki on katiydi elimdeki magma. �ks�rd�m gargara yaptim ama kalan par�ayi �ikaramadim. Zaten g�nlerdir antiseptik gargara vs �esit �esit kullandim ama ise yaramadi. Ben de bug�n ilik (neredeyse sicak) bir bardak suya deniz tuzu (tarim kredi markette bulabilirsiniz �ok uygun fiyatli) ve karbonati birer tatli kasigi olacak sekilde koydum karistirdim iyice ve gargara yaptim. Iki ya da ���nc� denememde koca bir par�a genzimden kopup geldi ve alip baktigimda o kokunun kaynagi olduguna emin oldum ��nk� o kokunun 10 kati bir k�t� kokusu vardi. Gargaraya devam ettim birka� par�a daha koptu ve bahsettigim genzimden gelen koku bi�ak gibi kesildi. Kokunun kaynagini g�z�mle de g�rm�s oldum. Neredeyse iki �� mercimek b�y�kl�g�nde bir magmaydi.
       B�yle bir genizde batma ve agziniz kapali iken aldiginiz kokunuz varsa bence deneyin sonu�ta ucuz ve zararsiz bir y�ntem. Umarim birilerinin isine yarar bu yazdiklarim. Herkese kolayliklar dilerim.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2024 tarihinde 13:54
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Dil kaziyici degil dil fir�asi kullanman lazim. En iyisi tung dil fir�asi. Fiyati biraz pahali.

I�inizden birisi bu linki bana vermisti:

https://www.trendyol.com/ecoform/dil-siyirici-dil-temizleyici-agiz-kokusu-giderici-dilsil-fircali-1-adet-mavi-p-77772574
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.