Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: İyileştim.... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
horotto
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı horotto Cevaplabullet Konu: İyileştim....
    Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2026 Saat 06:29
Herkese merhaba, 17 yıllık bu ağır imtihanı çok şükür akıl sağlığımı kaybetmeden, kendime bir zarar vermeden sonunda atlattım. Her yolu denedim, gitmediğim yer kalmadı. Ülkedeki bütün profesörlerin kapısını çaldım ama bir çözüm bulamadım. Bütün tecrübelerimi bir makale formatında detaylı anlatacağım. Çözümü çook basit. Beklemede kalın.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 417
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2026 Saat 13:10
Orjinalini yazan: horotto

Herkese merhaba, 17 yıllık bu ağır imtihanı çok şükür akıl sağlığımı kaybetmeden, kendime bir zarar vermeden sonunda atlattım. Her yolu denedim, gitmediğim yer kalmadı. Ülkedeki bütün profesörlerin kapısını çaldım ama bir çözüm bulamadım. Bütün tecrübelerimi bir makale formatında detaylı anlatacağım. Çözümü çook basit. Beklemede kalın.

Merhaba,
Heyecanla bekliyoruz. Ben de bu arada ek bir bilgi vereyim, Ramazan dolayısıyla tuttuğum oruçta susuz kalmamak için bol bol su içtim. Bilirsiniz oruçluyken ağzınızda açlığa bağlı bir koku olur. İşte bol bol su içince o koku olmadı, dilim kıpkırmızı kaldı, paslanmadı hiç. Meğer ben hiç su içmiyormuşum gün içinde.

Yanınıza 1 litrelik şişe, kavanoz, termos falan alın, su doldurun, saat başı 1 su bardağı için, günde 1.5-2 litre içmeye çalışın. Ağzınız hiç kurumuyor, koku oluşmuyor, geniz akıntınız olmuyor. Denemesi bedava, para ödemeyeceksiniz, ilaç tavsiyesi de değil bu, sadece bol su için ama birden içmeyin. Saat başı 1 bardak.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 33
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:28
Ramazan ayında benim de koku da çok azalma oluyor açken koku olmuyor çok ilginç bir şekilde yemekten sonra artıyor bunun sebebi nedir sizce
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 417
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 19:48
Orjinalini yazan: anonim93

Ramazan ayında benim de koku da çok azalma oluyor açken koku olmuyor çok ilginç bir şekilde yemekten sonra artıyor bunun sebebi nedir sizce

Muhtemelen yediğimiz şeylerin Tip1 kokum yapması, dilimizdeki bakterilerin tatlılarla şekerle coşması. İftardan sahura bol bol su içip yatarken de dişletimizi fırçaladığımız ve Açken bir şey yemediğimiz için dil sırtı bakteri üretmiyor galiba.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu