|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sibel kurhan
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2011 Saat 16:39 |
merhaba hocam benimde sorunum agiz kokusu.hergün mutlaka dislerimi fircaliyorum fircalamasam rahat edemiyorum aliskanlik haline gelmis artik sürekli sakiz cigniyorum ama yine koku oluyo ve buda bni cok rahatsz ediyor.cürük disimde yok sadece 3tane dolgum var.ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim smdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
sibel kurhan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
hocam nolur cevap verinnn bekliyorummm
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Estagfurlah Sibel hanim,
Evet dogru özgün olursa mutlaka sorulara cevap yaziyorum.
Biraz okuyup ufkunuzu ve bilgi dagarciginizi genisletmeniz için size bir sayfa önereyim. Bu sayfa ve buradan dallanan bütün sayfalari okuduktan sonra kafanizdaki bu soru kaybolacaktir. http://aydinmur.com/agizkokusu.html
|
|
![]() |
|
sibel kurhan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
hocam ben onerdiginiz sayfayi okudum anlamadim siz bana burdan sorunumun kacinci tip oldugunu ve ne yapmam gerektigini sölerseniz cok sevinirim.çok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Sibel hanim merhaba,
Ben sizin agiz kokunuzun hangi tipe girdigini bilemem.
Bunu bilmem kehanet olur?
|
|
![]() |
|
rozerin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2011 Konum: Diyarbakir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
mrb hocam hastaneye gittim ve doktora üre nefes testi yaptirmak istiyorum dedim yaptirdim ve sonuç pozitif çikti baska sikayet üzerine ilaç kullandigim için git bu ilaçlarin bittiginde gel ilaç yazayim dedi hocam tedavi sonrasi ins agiz kokusundan kurtulurum
|
|
![]() |
|
rozerin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2011 Konum: Diyarbakir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bu bir umut olabilirmi yani kurtulma sansim var mi sonuç pozitif çikti ve doktor gereken ilaci verecektir eger geçmezse büyük bir hayal kirikligina ugrarim....
|
|
![]() |
|
isim
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
h.pylori'nin koku sebeplerinden biri oldugunu defalarca okumustum.bazi hastalar bu tedaviden sonra iyilesiyor, bazilarinda ise bir degisiklik olmuyor (kokuda)(bende oldugu gibi),internetteki diger hastalarin deneyimlerinden okudugum kadari ile.
yani evet sansiniz var, ama türkiyedeki nüfusun belki yarisinda bu bakterinin var oldugunu düsünürsek sizde kokuya sebep olanin bu olmama ihtimali de oldukça yüksek.her iki ihtimalde de bir muhtemel sebebi elemis ve daha saglikli bir bünyeye sahip olma yolunda bir adim daha atmis olucaksiniz :) |
|
![]() |
|
rozerin
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çok tsk ederim düsüncelerinizi paylastiginiz için
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |