![]() |
agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sibel kurhan
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz kokusuGönderildi: 21-Kasim-2011 tarihinde 16:39 |
|
merhaba hocam benimde sorunum agiz kokusu.herg�n mutlaka dislerimi fircaliyorum fircalamasam rahat edemiyorum aliskanlik haline gelmis artik s�rekli sakiz cigniyorum ama yine koku oluyo ve buda bni cok rahatsz ediyor.c�r�k disimde yok sadece 3tane dolgum var.ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim smdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
sibel kurhan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2011 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Kasim-2011 tarihinde 12:30 |
|
hocam nolur cevap verinnn bekliyorummm
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Kasim-2011 tarihinde 16:45 |
Estagfurlah Sibel hanim,
Evet dogru �zg�n olursa mutlaka sorulara cevap yaziyorum.
Biraz okuyup ufkunuzu ve bilgi dagarciginizi genisletmeniz i�in size bir sayfa �nereyim. Bu sayfa ve buradan dallanan b�t�n sayfalari okuduktan sonra kafanizdaki bu soru kaybolacaktir. http://aydinmur.com/agizkokusu.html
|
|
![]() |
|
sibel kurhan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2011 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2011 tarihinde 21:13 |
|
hocam ben onerdiginiz sayfayi okudum anlamadim siz bana burdan sorunumun kacinci tip oldugunu ve ne yapmam gerektigini s�lerseniz cok sevinirim.�ok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2011 tarihinde 07:22 |
Sibel hanim merhaba,
Ben sizin agiz kokunuzun hangi tipe girdigini bilemem.
Bunu bilmem kehanet olur?
|
|
![]() |
|
rozerin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2011 Konum: Diyarbakir Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2011 tarihinde 14:12 |
|
mrb hocam hastaneye gittim ve doktora �re nefes testi yaptirmak istiyorum dedim yaptirdim ve sonu� pozitif �ikti baska sikayet �zerine ila� kullandigim i�in git bu ila�larin bittiginde gel ila� yazayim dedi hocam tedavi sonrasi ins agiz kokusundan kurtulurum
|
|
![]() |
|
rozerin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2011 Konum: Diyarbakir Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Aralik-2011 tarihinde 08:01 |
|
hocam bu bir umut olabilirmi yani kurtulma sansim var mi sonu� pozitif �ikti ve doktor gereken ilaci verecektir eger ge�mezse b�y�k bir hayal kirikligina ugrarim....
|
|
![]() |
|
isim
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2011 tarihinde 17:57 |
|
h.pylori'nin koku sebeplerinden biri oldugunu defalarca okumustum.bazi hastalar bu tedaviden sonra iyilesiyor, bazilarinda ise bir degisiklik olmuyor (kokuda)(bende oldugu gibi),internetteki diger hastalarin deneyimlerinden okudugum kadari ile.
yani evet sansiniz var, ama t�rkiyedeki n�fusun belki yarisinda bu bakterinin var oldugunu d�s�n�rsek sizde kokuya sebep olanin bu olmama ihtimali de olduk�a y�ksek.her iki ihtimalde de bir muhtemel sebebi elemis ve daha saglikli bir b�nyeye sahip olma yolunda bir adim daha atmis olucaksiniz :) |
|
![]() |
|
rozerin
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2011 tarihinde 14:54 |
|
�ok tsk ederim d�s�ncelerinizi paylastiginiz i�in
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |