![]() |
Ozon tedavisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
desperado
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ozon tedavisiGönderildi: 12-Haziran-2012 tarihinde 10:50 |
|
Hocam, Tip 1 agiz kukusunda ozon tedavisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Tesekkuler
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Haziran-2012 tarihinde 20:25 |
|
Ben hep bunu planliyorum kafamda. Acaba agiza ozon gazi nasil verilebilir diye. Bu gazin fazlasi insana zarar verir. Bu sebeple sakiza veya bir siviya emdirip gargara projesi kafamda dolasip duruyor.
|
|
![]() |
|
desperado
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2012 tarihinde 13:05 |
|
Tesekkurler.Bir sorum daha olacak.Burundan nefes alip bir balona ufledigimizde balonun icindeki hava kokar mi? Kokmasi ya da kokmamasi neye isaret eder.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2012 tarihinde 22:19 |
|
Balona �flenan hava kokuyorsa, derin nefes alin , nefesinizi tutun, havanin yarisini agzinizdan disai �fleyip bosaltin, beklettiginiz havanin ikinci yarisini balona �fleyin. Bu gaz kokuyor ise Tip 4, kokmuyorsa Tip 1 kokudan s�phelenilir.
Soru g�zel olunca cevap lezzetli oldu. |
|
![]() |
|
desperado
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2012 tarihinde 08:36 |
|
Hocam tesekkurler.Balon testinde nefesin tamamini da balona uflesem, ikinci yarisini da uflesem ikisinde de kokmuyor.Ote yandan cinkolu urunler de etki etmiyor.Tukuruk ve balgam kokmuyor.Tip 1 ve Tip 2 ayni anda olabiliyor sanirim degil mi? O zaman once tip 2 tedavi edilip sonra cinkolu urunlerden mi faydalaniliyor.tekrar tsk
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2012 tarihinde 12:03 |
|
Hocam bir ara g�m�s suyu deneyecektim bakterileri tamamen ge�irdigi i�in ama alip da deneyemedim. Birde b�y�k ila� firmalarinin bir tane maviye d�nm�s adami "cnn" adli kanalda g�sterince ise yaradigini anladim ama yinede bu g�m�s v�cuttan atilamiyormus... ve iyi bir elektroliz islemi gerekli. Orasi sikinti
Ozon tedaviside bakterileri �ld�r�yormus. Ama tam anlayamadim nedir bu ozon? Sivi mi, gaz mi? Nasil ve nerede uygulaniyor. Gayet mantikli geldi bana. |
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2012 tarihinde 09:43 |
G�m�s suyunu deneyebilirsin. Kaliteli ise yeterince antibakteriyeldir. Habere konu olan kisi gibi masmavi olman i�in ciddi �aba sarfetmen ve dahasi bu suyu neredeyse her g�n ve yillarca i�men gerekir. Maviye d�nmeyi basarirsan bunun geri d�n�s� yok, bilesin. Maviye d�nmek bu kadar zorken bile ben kesinlikle i�ilmesi taraftari degilim. ozon �ok farkli bir konu. neredeyse kanserden hemoroide her seye iyi geldigi s�ylendigi i�in bana biraz abartili geldi. ama yine de www.ozonhayattir.com sitesini bir ziyaret et. Agzinda koku i�in kullanmana konusunda bilgim yok. Bakteri �ld�rmesi ise tibben mantikli geldi. |
|
![]() |
|
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2012 tarihinde 09:50 |
Murat hocam; ozon, ozon yagi seklinde, sivi formda satiliyor. Bu yagi agza alip gargara yapmayi d�s�nd�n�z m� hi�. Yagli olmasi sorun olacaktir ama en azindan agza ozon uygulamayi basarmis olursunuz. Eger ise yararsa ozon yagi satan bir firmanin web sitesini yapan birini taniyorum. onunla konusup yaga eklenmemis seklini temin etmeniz m�mk�n olabilir. www.ozonhayattir.com sitesinden bahsediyorum. Metromedya tarafindan yapilmis bir site. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Kasim-2012 tarihinde 20:19 |
|
Ben de ozonun s�yle bir kullanimini okumustum. V�cuttan bir miktar kan aliniyor bu kana ozon ekleniyor ve kan tekrar v�cuda veriliyor.
Baska bir yerde de solaryum cihazi gibi bir cihazin i�ine girip ozon buhari veya onun gibi bir seyle ozon banyosu yapildigini okumustum. Ozon da su anda bitkisel tedaviler d�zeyinde sayilir. Bilimsel olarak ispatlanmis, g�venilir sayida denek �zerinde denenmis degil.Yazdiginiz siteye de baktim, ozonun iyi gelmedigi hastalik yok!? Bence biraz sisirilmis bir site. Alternatif tibba inanan biriyim. Bir ara bu koku sorunundan dolayi �ok fena sinirlerim bozulmustu. Depresyon degil; m�this i� sikintisi, karamsarlik, sebepsiz yere aglama hissi, birden bastiran nedensiz kaygi-panik vs. Bitkisel bir hap i�tim 3. g�nde sanki ruhumdan y�z tonluk y�k kalkti. Koku konusunda yine tepkiler aliyordum ama i�imden "banane yaa uzaga otursun, arabanin penceresini a�sin vs" durumuna gelmistim. Genelde agiz veya v�cut kokusu yasayanlarda sosyal fobi ortaya �ikiyor, ben de Allaha s�k�r o derece degil. Belki de meslegim geregi, �grencilerim arkadaslarim sevdigi i�in sosyal fobi d�zeyine gelmedi ama ger�ekten �ok UTANDIRICI... |
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 00:23 |
|
evde aknelerime s�rmek �zere aldigim, zeytinyagi i�inde ��z�lm�s ozon yagi var. (dipnot, �ok agir kokuyor:(
bunu denesem mi hocam gargara olarak ? zarari olmaz derseniz deneyeyim ve yorumlarimi yazarim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 09:27 |
|
Zarar verecegini sanmam fakat bilimsel olarak emniyeti kanitlanmamis hi� bir seyi v�cudunuza sokmasaniz daha iyi olur.
-M |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2015 tarihinde 17:30 |
|
Sevgili hocam bu http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_8241.htm anlatilanlar isiginda bi yorum yaparmisiniz size mantikli gelyormu veya kokuya sebep olan kaynagi hedef almiyor gibi sedece koku yapan bakterilerin orada konaklamasini engellemeye y�nelik sizin degerli yorumunuz nedir
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2015 tarihinde 19:22 |
|
Ozonu dilinize nasil uygulayacak(siniz)?
Koklamadan uygulamak i�in bir fikriniz var mi? Boruyu dil �zerine koyup beklerken nasil nefes alacaksiniz? Eger koklarsaniz buna pisman olursunuz. Deneme yapmak i�in kisa k���k bir nefes i�inize �ekerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz. G�nlerce perisan olursunuz. Isaret ettiginiz makalenin bilim destegi eksik. Teklif edilen tedavi protokolu tanimsiz. -M |
|
![]() |
|
harcadigim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2015 tarihinde 11:22 |
|
ozon tedavisini , v�cuda ge�irmek i�in , suda eriyen multivitamin tarzi yapsak , nefes almadan fondiplesek , fikir tabiki
[mesajdaki reklam silinerek mesaj yayinlanmistir] Düzenleyen: aydinmur - 23-Temmuz-2015 tarihinde 15:46 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ekim-2016 tarihinde 23:48 |
|
Murat hocam Merhaba. Bir �ok yerde ozon konusuluyor. Bunu forumda deneyen oldumu bilmiyorum olduysa l�tfen yazsinlar sonucu. Hocam bika� sene �nce konu a�ilmis ozon konusunda herhangi bir ilerleme saglandi mi ? Agiz kokusunu yok etmede etkili mi ? Son g�r�slerinizi merak ettim. Cevabiniz i�in simdiden tesekk�rler :)
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2016 tarihinde 14:06 |
|
Ozonun sadece Tip 1 agiz kokusunda kisa s�reli ve ge�ici etkili oldugu s�ylenebilir.
- M |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 21:23 |
|
Merhaba arkadaslar, aranizda herhangi bir yoldan ozon terapi tedavisi deneyen var mi acaba?? Varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |