|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
EsfaCan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2012 Saat 09:31 |
Dis hekimine gitmeden önce su çinkosu dis macunuzu ve gargarayi kullanmak istiyorum. Bulamadim. Adlarini bana yazarsaniz çok MUTLU olurum. Çok tesekkürler.
Düzenleyen EsfaCan - 03-Eylül-2012 Saat 09:32 |
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
http://agizkokusu.net/cinkolu-macun.html
|
|
![]() |
|
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Yillar önce kanal tedavisi yapilmis bir dis, agri yapmamasina ragmen agiz kokusuna sebep olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Yillar önce veya simdi kanal tedavisi yapilsa, veya kanal tedavisiz de olsa, agri yapsa da yapmasa da her dis "eger besin maddelerini tutuyorsa" yani temizlenemeyen yüzey olusturuyorsa agiz kokusuna sebep olabilir. Bir disin agiz kokusuna sebep olmasi için kirli ve temizlenemeyen yüzeyleri bulunuyor olmasi yeterlidir. -M |
|
![]() |
|
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Kanal tedavisinde bir sorun varsa, bu durum kokuya içerden sebep olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Kanal tedavisinde bir sorun varsa, bu durum kokuya sebep olacaksa daima su ifadeyi kulanir: "Disi emdigimde tat geliyor" Bunu demiyorsa genellikle problemli kanal tedavili dis agiz kokusuna sebep olmuyordur -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |