Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bademcik ameliyati

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kuzey Yilmaz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bademcik ameliyati
    Gönderildi: 28-Temmuz-2012 tarihinde 14:08
Merhabalar yasim 21 kendimi bildim bileli agiz kokum var. Ilk olarak bademciklerimi aldirmaya karar verdim. Ameliyat hakkinda bilgisi olan varmi ? �creti ne kadardir ? Sgkli sgksiz
Başa Dön
gizem Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Eyl�l-2012 tarihinde 12:22
ben yaptirdim ben 17 yasindayim ben �zel ekol kbb da yaptirdim 350 ye mal oldu ama termal weldingle yani kanamasiz
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2012 tarihinde 15:46
Bende olmayi d�s�n�yorum bu ameliyati, burnumda deviasyon var kbb doktoruna sordum nidazol i�ince koku kalmiyor dedim. O da bademciklerin aneorop bakteri t�retebilecegini s�yledi. Ama �ok sikintili bir ameliyat dedi. Ameliyat sonrasi yasadiginiz sikintilar nelerdir, paylasabilir misiniz?
Başa Dön
Kuzey Yilmaz Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kuzey Yilmaz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2012 tarihinde 13:44
2 hafta �nce oldum ameliyat . ameliyattan �iktiktan sonra �ok agrim oldu g�z�mden yas gelecek kadar 1 gece hastanede yattim. 2.g�nde agridi ama sonra hi�biey kalmadi 1 hafta sonra yara kapandi normal yemek yedim. Abartildigi kadar bisi yok forumlardaki yorumlara aldirmayin.Ama malesef nefes kokum ge�medi tam gaz devam ediyor. Bakalim daha neler yapicam.. Neler yapicam ? :)
Başa Dön
rasitcalik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rasitcalik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2012 tarihinde 01:04
mide tedavisi konusunda israr ediyorum surekli. mide sorunu ortadan kalkinca agiz kokusu biter. ama agiz hijyeninin cok hassasiyetle yapilmasi gerekiyor.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2012 tarihinde 18:59
Gastroentrlojiye gitmistim. Sikayetimi s�yledim agzim kokuyor dedim. Endoskopi vs yaptirmak istiyorum dedim. �ogu doktor gibi ciddiye almadi.Dalga ge�er gibi elime dis fir�alamayla ilgili bi bros�r verdi.Benim sorunum agzimdan olsa ben sanami gelirim !
Başa Dön
isim Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı isim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2012 tarihinde 10:02
İlk gönderen: coqnfechn coqnfechn yazdı:

Gastroentrlojiye gitmistim. Sikayetimi s�yledim agzim kokuyor dedim. Endoskopi vs yaptirmak istiyorum dedim. �ogu doktor gibi ciddiye almadi.Dalga ge�er gibi elime dis fir�alamayla ilgili bi bros�r verdi.Benim sorunum agzimdan olsa ben sanami gelirim !

Benzer sorunlari �ogumuz yasiyoruz.Ilk tavsiyem ideal sartlara en uygun bir muayene ortami bulmaniz.Devlet hastahanerinin �ogunda diger birka� hastalarla beraber pata-k�te muayene oluyorsunuz,eger sansli iseniz.Degilseniz size birka� ila� saticisi da eslik ediyor, ve belki kagit islerini hizlica halletmek isteyerek i�eri dalan diger insanlar, ve ya torpil konusunu konusmak i�in i�eri gelen doktorun bir tanidigi falan filan.Bu t�r ortamlarda doktorlar da g�nl�k hasta kotasini bir an �nce doldurup evine gitmeyi planliyor tabi.�zel hastahaneler ise tam bir tuzak.M�mk�n olabildigince fazla tetkik yaptirip seni soyabildigi kadar soymaya �alisiyorlar.Arastirma-uygulama hastahaneleri daha uygun bana sorarsaniz.Doktora planli sekilde ge�tiginiz s�reci anlatirsaniz daha faydali bir muayene deneyimi edineceksiniz.
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2013 tarihinde 12:40
Ben de agiz kokum var diye bademcik ameliyati oldum.Ama ge�medi.Size tavsiyem ciddi bademcik rahatsizliklari yani yutkunmada zorluk,s�rekli bembeyaz olmasi bademciklerinin gibi durumlarda bademciklere y�neliniz.Yada �ok agir bademcik taslariniz varsa.Bende yoktu ama strese gire gire her g�n agzima baka baka sanki bademcik tasim olustu zamanla.Aldirdim lakin �ok pismanim agiz kokum ge�medi.Iyice bir muayene olunuz en az 2 kbb doktoruna gidiniz aldirmadan �nce saygilarimla insallah iyilesiriz
Başa Dön
drdree Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı drdree Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2014 tarihinde 10:30
Bademcik kaynakli agiz kokusunda s�lf�r m� kokuyor!!!!!
Başa Dön
secret44 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı secret44 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2016 tarihinde 23:09
Ben 7 yasimda bademcik ameliyati oldum su an 21 yasindayim agiz kokum 2 senedir var neredeyse bence sorun bademcik kaynakli mi degil mi �nce onu bir ��z�n. Bademcik taslari varsa onlara bir baktirin hemen ameliyat olmayin.
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2016 tarihinde 23:53
Arkadaslr ben gecen dus aldim dustan sonra bademcigim orda bi takilma hissi olustu sonra baktim bademcik tasi orda ama sonra kahretsin yukundum ve bademcigin yanindan ust kisma kayboldu:-D   yani acaba bademcik ameliyati oldugumuzda bademcikle beraber o bolgeyide temizliyolarmineticede bademcik tasi ve yemek artiklari oraya saklanmis olabikir
Başa Dön
Meari Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Meari Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Haziran-2016 tarihinde 15:22
Belkide seninde sorunun bademciktir mmkk bu kadar umutsuz olma ve derhal bir doktora git..
Ya Safi
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 21:26
bende bugun ameliyat oldum bir sey yiyemiyorum hadi hayirlisi
asla pes etme
Başa Dön
Ortak�yl� Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ortaköylü Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2018 tarihinde 18:31
Arkadaslar bademcik tasi i�in YouTube bademcik tasi i�in bitkisel ��z�m yazin ilk �ikan videoyu izleyin ordaki gargarayi uygulayin gargara kirmizipancar suyu, bal, kara biber ���n� gargara yaptiriyor bademcikleri temzleyip tas olusmasini �nl�yor bi deneyin ve sonucunu buraya yazin bizde faydalanalim ben sahan denemedim Murat hocam siz ne dersiniz b�yle bisey m�mk�n m� faydasi olur mu ??
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Aralik-2018 tarihinde 07:18
İlk gönderen: Ortaköylü Ortak�yl� yazdı:

Arkadaslar bademcik tasi i�in YouTube bademcik tasi i�in bitkisel ��z�m yazin ilk �ikan videoyu izleyin ordaki gargarayi uygulayin gargara kirmizipancar suyu, bal, kara biber ���n� gargara yaptiriyor bademcikleri temzleyip tas olusmasini �nl�yor bi deneyin ve sonucunu buraya yazin bizde faydalanalim ben sahan denemedim Murat hocam siz ne dersiniz b�yle bisey m�mk�n m� faydasi olur mu ??

Gogil ve yutub i�inde arama yaparken anahtar kelimelere uygun se�enekler kullaniciya g�sterilirken herkesin kendi ilgi alanina g�re se�enekler kendi aralarinda siralanir.

Mesela siz bademcik yazinca 1-2-3-4-5-6... sirasinda gelen siteler, ben bademcik yazinca 4-1-6-2-9-3... sirasinda gelebilir. Bu sebeple anahtar s�zc�k ile video tarifi �zg�n bir tarif olmayabilir.

Video veya bir site tavsiye ederken seyretmekte oldugunuz video ekranina sag klik yapin. Bir pencere a�ilacaktir. Bu pencere i�erisinde sunulan se�enekler i�erisinden "Video urlsini kopyala" yazan satiri tiklatin. Sonra bu grubun mesaj penceresine ge�in. Mausun ucunu yazi yazmak istediginiz noktaya getirip tiklatin. Sonra ctrl+v (yapistir)basin. B�ylece bizler de bu videoyu seyredip yorum yapalim.
-M

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ortaköylü Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2018 tarihinde 00:59
Videonun linkini attim herkes izlesin, hocam bi degerlendiren. https://youtu.be/5kIYrYRTpsw
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ortaköylü Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2018 tarihinde 23:36
Murat hocam linki attim izlediniz mi yorumlariniz nelerdir. https://youtu.be/5kIYrYRTpsw
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2018 tarihinde 14:57
İlk gönderen: Ortaköylü Ortak�yl� yazdı:

Murat hocam linki attim izlediniz mi yorumlariniz nelerdir. https://youtu.be/5kIYrYRTpsw

Bunlari reklam , para , s�hret, s�kse amaci ile hazirlanmis masum ve hurafe tuzaklar olarak g�r�yorum. Tarif edilen karisimi kullanmanizda sakinca yok. Bir faydasi oldugu da s�phelidir. Eger bir faydasi varsa bile uygulanabilir, s�rd�r�lebilir, tekrarlanabilir ve bilimsel degildir.
B�yle seyelere mesai ayirip umut ve zaman kaybetmeyin.
-M
Başa Dön
12345 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 12345 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2019 tarihinde 08:47
Merhaba arkadaslar, agiz kokununuzun eger bademcik taslarindan kaynaklandigindan eminseniz, herhangi bir hastaliginiz yoksa ve doktorunuzda kullanmanizda bir sakinca yoktur derse, propolis diye bise var arilarin �rettigi (eczane ve aktarlarda bulabilirsizniz) sabah aksam dislerinizi fir�aladiktan sonra gargara yapin ve d�zenli dilinizi fir�alayin ALLAHIN IZNIYLEk ge�ecek INSAALLAH b�t�n hastalara acil sifalar diliyorum RABBIM kimseye dermansiz dert vermesin bir an �nce kurtulursunuz INSAALLAH.
Başa Dön
12345 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 12345 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2019 tarihinde 08:01
Propolis de alkol olma riski varmis arkadaslar iyice bi arastiralim kullanmadan �nce yeni �grendim
Başa Dön
qwertyu Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwertyu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ocak-2019 tarihinde 16:06
ben de koku s�phesyiler sadece kbb doktoruna gittim. bademcikten kaynaklanabilecegini, kronik iltihap oldugunu gargara vb. ile ge�meyecegini s�yledi, �ok rahatsiz oluyorsan aldirabilirsin dedi. anladigima g�re bu iltihap bademcik taslarini yapiyor ve onlar koku yapiyor, ben de bazen g�r�yordum bademcik arkasinda. agiz dusu yapan mekanik bir alet aldim, elektrikli olani da var ama pahali. denedim ve ikisinden de 8-9 tane pirin� tanesi gibi bademcik tasi �ikti. bademcik tasini temizlemek isteyenler deneyebilir.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2019 tarihinde 11:50
Gvertyu kardes mrb
Nedir bu aletler biraz daha bilgi verirmisin?
Agiz dusu kulaga hos geliyor.
Bir zamanlar ben, dilimin �zerini nasil daha yogun temizleyebilirim� diye d�s�nm�st�m!
B�yle bir alet mi bu bahsettiginiz?
Mesela vantuz gibi birsey mi, yoksa basin�li suyla mi temizliyor?
Bu arada Murat hocamin bu konudaki g�r�sleri benim i�in �ok �ok �nemlidir. Hocam m�mk�nse yorumunuzu rica ediyorum.
Saygilar
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Subat-2019 tarihinde 09:00
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Gvertyu kardes mrb
Nedir bu aletler biraz daha bilgi verirmisin?
Agiz dusu kulaga hos geliyor.
Bir zamanlar ben, dilimin �zerini nasil daha yogun temizleyebilirim’ diye d�s�nm�st�m!
B�yle bir alet mi bu bahsettiginiz?
Mesela vantuz gibi birsey mi, yoksa basin�li suyla mi temizliyor?
Bu arada Murat hocamin bu konudaki g�r�sleri benim i�in �ok �ok �nemlidir. Hocam m�mk�nse yorumunuzu rica ediyorum.
Saygilar

Fikrimi sordugunuz i�in tesekk�r ederim
Agiz dusunun mikobiyolojik bakimdan dis temizliginde hi� bir h�km� yoktur. Dis temizliginde s�kse ve sov i�in �retilmistir. Dis fir�asinin yerini alamaz.

Fakat burada arkadasimiz basin�li su p�sk�rten bu cihazi dis temizliginde kullanmiyor. Bademcik y�zeyindeki magmayi uzaklastirmak i�in kullaniyor. Eger solunum yoluna yabanci cisim (su, atik vs) ka�irmiyorsa bir ka� ayda 1 defa yapmasi g�z yumulabilecek bir hatadir.
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Subat-2019 tarihinde 09:17
G�naydin
Basta MUrat hocam olmak �zere, katki saglayan t�m arkadaslara tesekk�r ederim.
Bakalim nerden, nasil, be ka�a bulacagiz bu aletleri!
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwertyu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 17:41
agiz dusu dis aralarini temizlemek i�in aslinda ama ben mesajda da belirttim bademcik taslarini temizlemek i�in kullandim. su p�sk�rten bir alet sadece, mikrobik olarak bir sey temizlemek niyetiyle de degil ama� oradaki bademcik taslarini suyla yerinden �ikarmak, ki ise yaradi. bende �ok fazla olan bir sey degildi bademcik tasi, olanlari temizledim ve kokunun gittigini de teyit ettim �evremden. arada bir tekrar yapiyorum olustuysa diye ama simdilik yok olursa diye de temizleyecegim arada.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwertyu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 18:04
suyu yutmadan da yapilabiliyor, belki arada bir yutuluyorsa da genize su ka�miyor. ben ilk yaptigimda 8-9 tane �ikti sonra o hafta bir ka� kez daha yaptim bir iki tane �ikti, 2 hafta sonra hi� �ikmadi.

bir de herkesin bogazi, bademcigi farkli sanirim. benim bogazim b�y�k m�d�r bilmiyorum, kolay a�ip arkasina dogru da su p�sk�rt�p temizleyebiliyorum.

elektrikli olanini kullanmadim bilmiyorum belki fazla basin� veriyor olabilir ama onlarin da basin� ayari var. mekanik olanki �ok basin�li degil.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwertyu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2019 tarihinde 18:13
yanlis anlasilmasin, nereden nasil bulunacagini s�ylemek i�in yazmadim, faydasini g�rd�g�m i�in baskalarina da faydasi olursa diye yazmak istedim. tek bir yerde degil farkli yerlerde satan 6-7 satici g�rd�m. internette aratip bulabilirsiniz, akliniza yatarsa alin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2019 tarihinde 20:05
Gvertyu mrb
Bu aletleri hangi g�venilir firmadan alabiliriz?
Bir de fiyatlari nasil?
�zelden de yazabilirsin
Iyi g�nler dilerim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwertyu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2019 tarihinde 21:59
mekanik olanlarin 30 lira civarinda fiyatlari. akak�e'den aratin bilindik g�venilir siteler �ikar zaten, hepsiburada, n11, gittigidiyor vb. hangisi size uyarsa oradan alabilirsiniz.
Başa Dön
Green Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2019 tarihinde 14:47
Bademcik taslarim var benimde �ok net g�r�l�yor bide bademcikler delik delik kbb ye randevu aldim (bademcikleri aldirmak istiyorum) aslinda bi �ok sorun var bende k���kken burnum falan kirilmis komple anlaticam bakalim umarim kurtulurum
Burdaki arkadaslarin durumu ne oldu acaba bademcikleri aldirip kurtulan var mi?
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 08:28
bendede tonsil bi miktar olusuyordu bazen yedigim besinlerde bademcik arasina giriyodu aldirdim sorun degismedi ben kendim i�in mideden s�pheleniyorum burun deviasyonda oldum nefes alma sorunum vardi ikisibi aynanda oldum yalniz suphem hep mide uzerinde bence burdaki �ogu kisininkide mide ile alakali olabilir hi� endoskopi olmadim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 08:32
d�zelmezse �z�lme ve �ok �mitlenme siradan bir is gibi git eger sorunun d�zelirse g�zel d�zelmezse bile �z�lme ��nk� en azindan 1 se�enegi yok etmis ��z�me 1 adim yaklasmis olcaksin simdiden ge�mis olsun insallah d�zelir.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 18:55
Tesekk�r ederim aynen sorunlari yok etmeye �alisiyorum bi kac sorun olabilir mide bagirsak olabilir hepsi i�in birseyler yapmaya basladim bakalim ugrasicam ama bogazimdan geliyor sanki koku �zellikle bademciklerden hissediyorum yutma g��l�g� falanda �ekiyorum zaten agri da oluyor
Bende bademcik + burunla ilgili bi problem varsa mesela s�rekli geniz akintisi var
sin�zit falan ikisini ayni anda yaptirmak istiyorum bakalim doktor ne diyecek o �nemli sonra dahiliyeye gidicem laktoz intoleransindan s�pheleniyorum hem kan testleri de yaptirmis olurum zaten dahiliye y�nlendiriyormus gastroenteroloji b�l�m�ne endoskopi bende yaptiricam
�niversiteye gittigim i�in sikinti biraz he diyince olmuyor uymuyor randevu saatleri g�nler
Bademcik ameliyati olucam suan okul var yazin 1 ay zorunlu staj ne ara olucam ameliyati bilmiyorum ama halledicem bi sekilde bu arada tabi dis doktoruna da gidicem randevu ayarlamaya �alisiyorum vizeler var uymuyor suanlik su vizeleri bi hallediyim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2019 tarihinde 19:06
Kesinlikle endoskopi olmalisin bence s�phelendigin her b�l�me mutlaka g�z�k korkma baska t�rl� kurtulamayiz bi yerde bi sorun var ki bu koku oluyor o sorunu bulmamiz lazim
Bademcik ameliyatini �zelde mi olun devlette mi hangi y�ntemle oldun thermal welding mi?
Bademcikler alindiktan sonra bile iyi alinmadiysa besinler oralara dolup tas koku olabilir bence sen tekrar g�z�k KBB ye sorun ordan degilse kesin olarak baska soruna baska b�l�me y�nel mesela gastroenteroloji
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 18:43
Bende yeni ugrasmaya basladim iste eger iyilesirsem ki kokuyu eskiye oranla azalttim 😊 burda detayli bi yazi paylasicam insallah herkese Allah sifa versin..
Bisey sorabilir miyim ameliyat hakkinda biraz bilgi verir misin ka� g�n yattin ka� g�ne toparlandin kokuda bi azalma oldu mu ?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 19:11
Murat hocam bide bisey sormak istiyorum burda bi yorumunuzda bademcikleri aldirip kokudan kurtulan yok bilmiyorum falan demissiniz ama burda 2 kisi net sekilde kurtuldu yazi da yazdi hatta ben baska sitelerde de g�rd�m bademciklerini aldirip kurtulan ka� kisi var bademciklerindeki taslar y�z�nden
Hatta sizde kitabinizda bahsetmissiniz bademcik tasi agiz kokusu yapar ve �nemli bir sebep diye ama neden forumda �yle bi �ikarimda bulundunuz merakla ettim bademcik taslari y�z�nden ameliyati gereksiz g�rd�g�n�zden mi? Yoksa ger�ekten bademciklerini aldirip kokudan kurtulani g�rmediginizden mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:20
normal bi�akla aldi �zelde bu yontemde uzman oldugunu s�yledi s�k�r 1 yil felan ge�ti aradan yoruldum sikildim biktim uģrasamam t�rk doktorlari insan gibi davranmiyor ve Allah doktora muhta� etmesin yardimcida olmuyorlar ayni zamanda yeteneklide degiller sabit kafalilar iyi bir eczaci gibi ila� isimleri ezberlemisler baska birsey g�rm�yorum bu �lkede mevki maas i�in o g�zle okuyup o g�revi aliyorlar bilimsel �alismalari bile yok �ogunun Murat Aydin hocami destekliyorum manevi olarak ��nk� azimli ve �aliskan isini seviyor kendini gelistiriyor �rnek bir insan �alismalarinizda basarilar dilerim bu arada hocam sende baktimda yeni kaydolmussun bu hastalikta sebebi bulursan �ozum basit bulamazsan kisir d�ng�ye girersin ve psikiolojin bozulur
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:23
doktordan utaniyorum �ekiniyorum agiz egmek mah�up g�r�nmek hosuma gitmiyor birka� kez bu sikayetle doktora basvurdugumda sanki karsisinda �ok ayip veya yasak veya hadsizmisim gibi bakis tavir dalga ge�ici ge�istirici konusmalar sergiliyen bir insandan yardim beklemek ahmaklik
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2019 tarihinde 22:26
bazi doktorlar �ok bilimsel isine asik sorunu bulmaya ve ��zmeye oďakli bazilarida tip diplomasi �zerinden tip siyaset�iligine b�r�n�p hastasiyla �ekismeye didismeye onu hor g�rmeye firsat kolluyup bundan haz aliyorb
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2019 tarihinde 07:51
İlk gönderen: Green Green yazdı:

Murat hocam bide bisey sormak istiyorum burda bi yorumunuzda bademcikleri aldirip kokudan kurtulan yok bilmiyorum falan demissiniz ama burda 2 kisi net sekilde kurtuldu yazi da yazdi hatta ben baska sitelerde de g�rd�m bademciklerini aldirip kurtulan ka� kisi var bademciklerindeki taslar y�z�nden
Hatta sizde kitabinizda bahsetmissiniz bademcik tasi agiz kokusu yapar ve �nemli bir sebep diye ama neden forumda �yle bi �ikarimda bulundunuz merakla ettim bademcik taslari y�z�nden ameliyati gereksiz g�rd�g�n�zden mi? Yoksa ger�ekten bademciklerini aldirip kokudan kurtulani g�rmediginizden mi?

G�zel soru i�in tesekk�r ederim.
2005 yilinda ilk agiz kokusu kitabimi kaleme aldigim sirada literat�r �alismalari agiz kokusunun kaynaklarindan birisinin bademcikler oldugunu isaret ediyordu. Israil ekolu bu iddianin basini �ekiyordu. Dr. Finkelstayn Israil'li bir hekimdir ve bu konuda iddiali �ikislari vardir. Elimdeki bu bilgilere dayanarak tonsil taslarinin agiz kokusu yapabilecegini kitabimda yazdim.

Ilerleyen yillarda hi� kimsenin bademcigini aldirip iyilesmedigini g�r�p s�pheler duymaya basladim. Bademcigini aldiran herkes 2 ay iyilesiyordu. Ama sonra agiz kokusu tekrar basliyordu.

Bu konuyu Ingiltere'deki bir meslektasim ile masaya yatirdik ve inceledik. Bu konuda bir makale yazip Yurt disinda bir kulak burun bogaz dergisinde yayinladik.

http://www.drmurataydin.com/halitosis-tonsil.pdf

Bana g�re: Tonsiller tek baslarina kokarlar.Parmaginizi tonsile bastirip parmaginizi koklarsaniz koktugunu g�r�rs�n�z. Ama �zerini salya kapattigi m�ddet�e bu koku agiz kokusuna d�n�sm�yor. Bu sebeple bireyin agzi kurumuyorsa, agiz kurulugu yoksa, bademcik ne kadar tas yaparsa yapsin agiz kokusuna d�n�sm�yor. Bazi istisnalar var: atesli hastalik durumunda, kizariklik bulundugunda, kesintisiz tas imalati varsa, tonsil hacmi istmus'un ��te birini kapatiyorsa vesaire agiz kurumasa bile kokuyor fakat bu istisna durumlar toplam vakalarin pek azina isabet ediyor.

Bizim �lkemizde ve b�t�n d�nyada yanlis yapiyorlar. Kulak burun bogaz hekimi yakaladigi tonsili derhal yerinden aliyor. Daha b�y�k belalara yol a�iyorlar. Bu uygulamayi dogru bulmuyorum.

Sordugunuz i�in tekrar tesekk�r ederim
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.