Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

neler kaybettiniz

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: neler kaybettiniz
    Gönderildi: 22-Subat-2015 tarihinde 17:21
Arkadaslar burdaki herkezin ortak rahatsizligi hic birseyin deva olmadigi lanet agizkokusu yuzunden neler kaybettiniz neler yapamiyor hedeflerinize ulasamiyorsunuz ben kendiminkini soylerek baslaycagim sizdende rica ediyorum durustce yazarmisiniz.

Bir iliski icin kiz arkadasi edinemiyorum,kimsenin benden rahatsiz olmasini istemiyorum heleki tum vaktimi ayiracagim bir kisiyle dusunemiyorum

Uzaktan tanistigim insanlarla yuzlesmekten korkuyorum.

Bir ortamda birakin kiz arkadasi erkek arkadas bile edinekten cekiniyorum insanlarn yuzlerine karsi konusmaktan ckiniyorum,yeminle konusmayi unutucam sirf bu yuzden

En yakin cocukluk arkadaslarimdan bile cekinir oldum.

Piskolojik olarak ben bitigim icimi sadece size dokebiliyorum ya siz arkadaslar ?
Başa Dön
mmervve Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2015 tarihinde 23:14
Benmde bu konuyla yani aagiz kokusuyla ilgili sorunum var ama psikolojimi �ok bozmuyorum evet soruyorum bazen kendime millet disini fir�alamaz agzi kokmaz ben g�nde 3 kere dis fir�alarim gargara kullanirim ama kokar.artik psikolojimi bozmuyorum bence sende �yle yap erkan basta ozguvenini geri getir.ben her zaman sakiz kullanirim ama agzimda sakiz oldugunu karsindakine hissettirmem bu yuzdn ozguvenim y�ksek oluyo bence sende �yle yap sirf bu y�zden psikolojini bozma bak burda ka� kisinin boyle sorunu var.bende dahil:)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2015 tarihinde 23:18
Sakiz ge�ici bir �ozum kabul ediyorum ama anlikda olsa ise yariyo en azindan bu sorunu �ozene kadar ozguven konusunda yardimci oluyo kendimden biliyorrum ama ddigim gibi agzimda sakiz oldugunu karsindakine hissettirmem sakiz tukuruk miktarini �ogaltiyo Ve o an kokuyu engelliyo.
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 03:47
ben 1 sene sonunda sebepsiz bi sekilde sevdigim kizdan ayrildim ve bana hi� bisey s�ylemedi tahminimce ne kadar gargaralarla felan saklamaya �alissamda anladi bu koku bi �ok seye sebep olabiliyor konusmamak fazla yakinlasmak asosyal olma �ekingen davranma ve daha bir �ok sey !
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 08:40
Ne yapalim ya bizimkisi yasamakmi ayni asalaklar gibi asosyal bi bicimde insanlara uzak durarak ben biktim ya cokseymi istiyoruz milyarlar milyonlar degil saglik sihhat her inssn gibi normal olmak :((
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 23:22
Erkan bence burdakilerle arkadas olabilirsin nede olsa ayni sorun hepimizde var utanacak cekinecek bir durumda olmaz
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2015 tarihinde 12:53
Arkadaslar oncelikle sizin koku tip 2 ise soyleyeceklerim buyuk ihtimalle sorununuzu en aza indirecek diye dusunuyorum. Tip 2,yani KBB ise bana yazin.Bende elimden geldigi kadar tecrubelerimi yazayim size.Cunku inanin benim koku %80 yok oldu.Diger yuzde 20 lik olan da belkide benim kuruntumdur. Benim kokum ust solunum yollari kaynakliydi demekki ondan yuzde 80 i bitti.Cunku uzuntulerinizi okurken ben de uzuluyorum sizden biri olarak.Sizinki de ust solunum yollariysa bana ister burdan ister ozelden yazin care bulmaya calisalim beraberce.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2015 tarihinde 22:19
kbb mi oldugu konusunda bile hala mutabik olamadik ki doktorlarla..bi �yle bi b�yle.. sizin % 80 nasil gitmisti.. yardimci olma talebiniz i�inde ayrica tesekk�rler..
Başa Dön
umit Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2015 tarihinde 12:04
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Arkadaslar oncelikle sizin koku tip 2 ise soyleyeceklerim buyuk ihtimalle sorununuzu en aza indirecek diye dusunuyorum. Tip 2,yani KBB ise bana yazin.Bende elimden geldigi kadar tecrubelerimi yazayim size.Cunku inanin benim koku %80 yok oldu.Diger yuzde 20 lik olan da belkide benim kuruntumdur. Benim kokum ust solunum yollari kaynakliydi demekki ondan yuzde 80 i bitti.Cunku uzuntulerinizi okurken ben de uzuluyorum sizden biri olarak.Sizinki de ust solunum yollariysa bana ister burdan ister ozelden yazin care bulmaya calisalim beraberce.

Nefes kokusu sorununu b�y�k �l��de azalttiginiza sevindim. Benim de tip 2 sinifina giren �st solunum yollari kaynakli sin�zit, geniz akintisi, dil kaplamasi var, tecr�belerinizi a�iklarsaniz sevinirim.
Başa Dön
Sucuk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sucuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2015 tarihinde 13:36

Kardes ben foruma giris yapamadim yeni isim aldim ben kbb den s�pheleniyorum ni dersen disimi fir�alamagim halde agzimi bagdemciklerimini bogazimin �st�ne �ok tazyikli su tutdum inan %100 gitti tabii sonra yine geldi ama tazyikli su tutdugumda gidiyor siniz�tdenmi geniz akintisindami s�pelenmeliyim yoksa bagdemcik falanmi kapsamli bir kbb hastanesine bi avu� para bayilmadan �nce sana yaziyim dedim bu agizla nasil kiz istemeye gidecez onun korkusu sardi
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2015 tarihinde 11:16
mahoni abi s�ylemeyecem dedim( belki yazdiklarimdan anlamissiniz diye:) ama tutamiyorum kendimi ve s�ylemek istiyorum.�
abi farkindaysaniz sizin i�in %1 lik gibi tek bir sigara i�en birinde olan ufak bir koku hissettigimi s�ylemistim.�
( siz %20 oldugunu d�s�n�yorsunuz. ger�ekten o kadar bir seviyede degil abi. bari ortada bulusalim ve %2 gibi bir seviyede olduguna hemfikir olalim abi.bu konuda ciddiyim ama)�

simdi size de dedim buraya da yazmistim. sizdeki bu ufak kokunun nedeni mide-bagirsak,bademcik ve burundan kaynaklanmadigi diye.�
Abi bu kardesinize g�venin ve inanin bana. Size ger�ekten iyi gelecegini d�s�nd�g�m hijyeni uygulayabilir misiniz l�tfen?�
Ve eminim hayatiniz dis hekimlerinin koltuklarinda ge�mistir. Yalniz nedense arka dislerinize bir dis hekimine kontrol ettirmenizi d�s�n�yorum. biraz daha ayrintili sekildei ama.�
Ve ayni sekilde sayet "leylak" arkadasimizin kullandigi ila�lar ger�ekten faydali olmussa bunlari dis hekimine sorarak kullanabilir misiniz abi?�
Eminim, benden duydugunuz koku seviyesinden siz daha da iyi bir seviyeye gelirsiniz. Buna inaniyorum ger�ekten.�

Ancak herseyden �nce size siki bir hijyen tavsiye ederim abi..( bunlari dememim sebebi yanilmiyorsam g�n i�inde yogun bir hijyen yapmadiginizi s�ylemistiniz?)�

Kisacasi l�tfen dis hekimi-iyi bir hijyen ve "leylak" in kullandigi ila�lari bir s�religine deneyebilir misiniz abi?�

BU SADECE BIR FIKIRDIR ABI. TAHMINIM BU Y�NDE. YANLIS BIR DURUM DA OLABILIR.�
B�yle degilse de sizden simdiden �z�r dilerim. Ancak bu konuda hislerime g�veniyorum.�

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
uzgun Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2015 tarihinde 17:43

dostum ozel mesajin dolumus galiba yazilmiyor
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2015 tarihinde 11:11
sucuk bi devlet hastanesine git bakil neyin var neyin yok tomografi felan �ektir istiyorsan �zelde ameliat olup tedavini g�r mesaj atsana ban bir..
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2015 tarihinde 18:22
İlk gönderen: erkannn1 erkannn1 yazdı:

sucuk bi devlet hastanesine git bakil neyin var neyin yok tomografi felan �ektir istiyorsan �zelde ameliat olup tedavini g�r mesaj atsana ban bir..

Erkan ben sucuk nikini foruma giremeyince aldim sagolsun murat hoca yeni sifredi verdi kardes bendeki koku yanilmiyorsam sin�zit kronik hemde ��nk� yeni fark ettim hi� bas agrim falan yok geniz akintim �ok be herkezde bu akinti var saniyordum burnumdan tuzlu su �ekince koku sifirlaniyor bence konu kbb bu konuda manoni abi deneyemli senin koku arada degisirmi benim hep ayni bu sin�z olayini bitirmeden bu koku ge�mez bir �zel hastenede kesin teshis koyacagiz dediler bakalim 100 tl muayene cihaza �fl�yormusuz agiz ve dis hastanesi %100 sn�z �ikacak baska bir yolla savasicam bu meretle zira hemen herkez koku ila� bitince geri gelmesinden muzdarip bilmiyorum altarnatif yollar arayacagim sen neler yapiyorsun ,benim annemdede zamaninda koku vardi ama simdi yok onunda sin�z sorunu vardi aslinda o dedituzlu su �ek diye benimki batya azaldi dedi bende dedim bu meret bana annemden geldi o y�zden bosuna para vermeyeyim diyorum bi konusabilsem mahoni aba baya iddaali
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2015 tarihinde 21:11
Mrb,tip 2 den eminsen,benim yaptigimi yazayim.
Oncelikle burun temizleme kiti al eczaneden ve icine ictigimiz sudan koy ve suyun icine 2 cay kasigi sirke ekle ve bunu burun deliginden cek digerinden ciksin.ilk once burun icini yakiyor ama vazgecme ve bunu her 2 gunde bir tekrarla yilma.Bunu yaparken ayrica saf sirkeden agzina ir yudum al ve bogazina kadar basini kaldirip gargara yap ama dikkat et yutma.tukururken bak tukurdugun maddede kahverengimsi yada siyaha yakin kurumlar goreceksin.iste bu agzindaki bakterilerdir. Belki koku ilk basta cogalabilirde ama panik yapma ve dedigim gibi devam et.Ve daha sonrada hergun dilini fircala ve fircayla da en son dil kokunu de bastirmadan ama hizli hizli fircala ki,tukuruk bezi harekete geciyor ve kalan bakterileride temizliyor o tukuruk.dil kokunu fircalarken goreceksinki agzindan damlalar gelmeye baslicak.Benimki boyle yuzde80 azaldi iste ve bu azalma nerdeyse 2,3 aydir suruyor.
Bu arada Birhayalimvar kardesimin hijyen konusunu da unutmayin.Bu konuda tecrubesi cok kesinlikle elinizden geleni yapin.Benimle ilgili yazdigi guzel seyler icin kendisine tesekkur ederim.Ben yuzde 20 az bi koku hala var derken,inanin buyuk konusmamak icin oyle yazdim.Yani %20 lik belkide psikolojiktir.Insan o psikolojiyi hemen atlatamiyor! Ben bu yaziyi bir arkadasa yazmistim ve sanirim sitede de paylasmistim daha once.Yani hepiniz bu tecrubelerimi okuyun kendinize ait mutlaka birseyler bulacaksiniz ve probleminiz KBB kaynakliysa iyileseceksiniz,diye umut ediyorum.Denemekten birsey kaybetmezsiniz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2015 tarihinde 21:42
Iste benim kullandigim bildiginiz sirke zaten bogazimiza gelen akintiyi kurutuyor demekki.Yada en aza indiriyor.%90
sorunumuz bogazimiza akan maddenin yaptigi kokudur bence.
Ama diger onemli sey de,tukuruk bezinin harekete gecmesi neticesinde,bogazda az da olsa kalan yada akan siviyi supurmesidir.
Bende ise yaradi. Burdan 1 kisi bile iyilesse,o da baskasina yarar saglar diye dusunuyorum.Belki size ,bu kadar basit degi,gibi gelecek! Ama bazen bazi seylerin caresi cok basit bir yol olabilir.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2015 tarihinde 08:17
Arayan, 100 tl'ye neyin kesin teshisi koyacaklar, agiz kokusunun mu sinuzitin mi ? �fleme dedigine g�re agiz kokusu herhalde. Agiz kokusuysa nerde muayene olacaksin hastanenin adi nedir?

Bu meret annemden ge�ti demissin. Dostum, sinuzit de koku da genetik degil. Aileden gelen bazi fiziki �zellikler etki edebilir ama yine de genetik degil.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2015 tarihinde 15:14
Mohoni abi hemen baslicam coksagol ben burnuma tuzlu su �ekkince koku bir s�religine gidiyor tabi sonra geri geliyor .Abi sirke ne sirkesi elma �z�m fark edermi birde ka� zaman yaptin bu uygulamayi abi eger iyi gelsin sana varya kral bi yemek ismarlarim Abi senden ricam sana sorularim olabilir bir muddet iletisime kalalim kralsin aabi bee
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 10:36
İlk gönderen: asdf asdf yazdı:

Arayan, 100 tl'ye neyin kesin teshisi koyacaklar, agiz kokusunun mu sinuzitin mi ? �fleme dedigine g�re agiz kokusu herhalde. Agiz kokusuysa nerde muayene olacaksin hastanenin adi nedir?

Bu meret annemden ge�ti demissin. Dostum, sinuzit de koku da genetik degil. Aileden gelen bazi fiziki �zellikler etki edebilir ama yine de genetik degil.

Hospitadent mecdiyek�y s�besiyle g�r�st�m bi dr birde mikrobiyokoji uzmani beraber teshis koyacaklarmis ama adami 100 tl yele birakrlarmi bilemem .Ya genetik dedigim annamin kokusyla birebir ayni
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 13:51
Mahoni abi senin koku ka� yildir vardi benim 15 yildir var bide bu uygulamayi ka� ay yaptin
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 16:33
Neler kaybettigimiz e bakarsak arkadas �zg�ven �niversite yasama sevinci daha ne olsun ama benim asil merak ettigim bu agiz kokusunun sebebi Ne? Mesela ben kendimimkinin neden olabilecegi ni a�iklayim bende past�rize s�t bagimliligi vardi her g�n 1 litre buz gibi s�t� a� karnina i�erdim 2. �ok fazla makarna yerim 3. Sabah kahvalti aliskanligi m yoktu 4. Yemekleri tika basa yerdim refl�de baslamisti ve hata artik bogazim da koku olmaya baslamisti onu gazi sola ��zd�m ama bu dildeki beyazlik ve agiz kokusu hi� gitmedi ben koktugunu bilmiyordum taki arkadasim y�z�me s�yleyen kadar ondan sonra basladi hersey iste benimde burnuna durduk yerde kokular gelirdi doktor enfeksiyon dedi ila�lar yazdi birdaha almadim koku ayriyetten boynumu saga sola , �evirincede koku geliyodu burnuma artik bu bakteri nerdeyse onu bulmak sart
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 17:28
İlk gönderen: Arayan Arayan yazdı:

Hospitadent mecdiyek�y s�besiyle g�r�st�m bi dr birde mikrobiyokoji uzmani beraber teshis koyacaklarmis ama adami 100 tl yele birakrlarmi bilemem .Ya genetik dedigim annamin kokusyla birebir ayni

Bi dakika :-)
Hospitadent mecdiyek�y mikrobiyolog dediniz? Ne zaman edindiniz bu bilgiyi? Bana eposta ile d�ner misiniz? [email protected]

-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 11:08
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Bi dakika :-)
Hospitadent mecdiyek�y mikrobiyolog dediniz? Ne zaman edindiniz bu bilgiyi? Bana eposta ile d�ner misiniz? [email protected]

-M

Hocam telefonda g�r�st�m �ok net konustilar
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 12:14
HEE 1hafra gibi oldu g�r�seli
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 12:34
Ister sevinmek i�in erken olsun ister olmasin 15 yildir ilk defa 2 g�nl�g�ne agiz kokum gitti tam 2 g�n koku olmadi sonra yavas yavas kendini hissetirmeye basladi mahoni abinin dedigini yine yaptim koku yine yok
Tam mahoni abini dedigi gibi yavas yavas siniziti temizleyecegine inandim inanin sevin�den agladim ALLAH CC a �ok yalvardin dualarim kabul oldu bilemiyorum bu sirke ALLAHCC in mucizesi sin�zlerinizde sorun varsa deneyin derim bu arada mahoni abiye ne kadar tesekk�r etsen az arkadaslar bu koku olayinin ��z�m� belkide g�z�m�z�n �n�nde ben su sebilini sirkeyle yikardim i�i temizlensin diye baksana ��z�n g�z�m�n �n�ndeymis    yanliz sirkeyi 2 �ay kasigindan fazla yapmayin derim ben biraz abartim beynim burnumdan �ikacak sandim ben 1 g�n arayla degilde her g�n yapayim bakalim ne olacak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 14:12
Arayan kardes,uzum sirkesiyle denedim ben.
Bunu her 2 gunde bir yapabilirsin.Ben sanirim bi 15 gun yapmistim bunu.Oyle hatirliyorum.
Hele bi ise yarasin,bi iyiles,ben ismarlarim yemegi
Ben kendimi bildim bileli kokum vardi.20 sene olmustur yani
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 18:42
arayan, hospitadent sadece dis �zerine �alisan bir hastane. Sana, kokunun agiz disi bile olsa yerini tespit edebileceklerini s�ylediler mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 19:03

Arayan kardes,uzum sirkesiyle denedim ben.
Bunu her 2 gunde bir yapabilirsin.Ben sanirim bi 15 gun yapmistim bunu.Oyle hatirliyorum.
Hele bi ise yarasin,bi iyiles,ben ismarlarim yemegi
Ben kendimi bildim bileli kokum vardi.20 sene olmustur yani

Mahoni abi her g�n yapsam bi zarari olurmu ?Birde o akintiyi sonrasinda her zaman t�k�rmek iyidir diye d�s�nn�yorum yutmaktansa 15 g�nden fazla yapilmasi zarari olurmu acaba yoksa olayi kisiye �zelmi yapmali zira herkesin b�nyesi farkli ilk defa agiz kokumkesildi fir�alasamda koku kesilmezdi sasiriyorum bu nasil birsey    ama 2, g�n�n sonunda koku yavas yavas kendini hissettiriyor demem oki ona firsat vermeden her g�n yapilmasi olurmu sende koku �nce �ogalidi dedin bende �yle birsey yok aksine azaldi sende bas agrisi yaptimi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2015 tarihinde 10:36
İlk gönderen: asdf asdf yazdı:

arayan, hospitadent sadece dis �zerine �alisan bir hastane. Sana, kokunun agiz disi bile olsa yerini tespit edebileceklerini s�ylediler mi?

Ewet aynen bana yeri tesbit edeceklerini s�ylediler ama yine diyorum msadece muayene 100 tl mis ama testler elbette isterler ama rakam ne olur bilmem
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2015 tarihinde 09:39
Burun temizleme kiti i�ersine 1 �ay kasigindan fazla sirke koyamiyorum, ��nk� asiri derecede burun i�ini sizlatiyor ve yakiyor. Sirke ile suyu yari yariya seyrelterek dil temizliginden sonra birka� defa da gargara yapiyorum, dediginiz gibi siyaha yakin tonlarda birka� par�a atiklar geliyor. Sabahlari kalktigimda dilde ve bogazda biriken kivamli yesil salgilar azaldi biraz. Burun kiti ile temizligi herg�n yapiyorum ve her seferinde az da olsa yesil akintilar �ikiyor.

Ben kendi kokumu alamiyorum, ancak yakinimda konusan birisinin nefesi ile kendi nefesim karsilasinca k�t� kokuyu duyabiliyorum. Siz kendi kokunuzun azaldigini nasil anlabiliyorsunuz?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 12:04
İlk gönderen: umit umit yazdı:

Burun temizleme kiti i�ersine 1 �ay kasigindan fazla sirke koyamiyorum, ��nk� asiri derecede burun i�ini sizlatiyor ve yakiyor. Sirke ile suyu yari yariya seyrelterek dil temizliginden sonra birka� defa da gargara yapiyorum, dediginiz gibi siyaha yakin tonlarda birka� par�a atiklar geliyor. Sabahlari kalktigimda dilde ve bogazda biriken kivamli yesil salgilar azaldi biraz. Burun kiti ile temizligi herg�n yapiyorum ve her seferinde az da olsa yesil akintilar �ikiyor.

Ben kendi kokumu alamiyorum, ancak yakinimda konusan birisinin nefesi ile kendi nefesim karsilasinca k�t� kokuyu duyabiliyorum. Siz kendi kokunuzun azaldigini nasil anlabiliyorsunuz?

Yari yariya seyreltmek ne demek anlamadim 1-2 �ay kasigi sirke kitin �st seviyesine kadar i�ilen su bir delikden suyu vericen digerinden �ikacak ,ben gargarayi saf sirkeyle bir yemek kasigiyla yapiyorum dilim bir daha pas tutmuyor kendi agiz kokunu alt �eneni �ne verip agzin a�im tabi hafifce agizindaki havayi senkronize bi�inde verip ayni andada burnunla koklayarak olur yani ben �yle yapiyorum
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 18:28
Burnunuzu �nerilenden baska madde ile yikamayiniz. Sadece tuz ve soda gibi maddeler �nerilmektedir.

Sirke asetik asitten ibarettir. Buruna sirke �ekerek, mukozayi kimyasal yanik ile duyarsizlastiriyorsunuz. Aslinda koku almaz hale geliyorsunuz ve koku ge�ti zannediyorsunuz. Buruna sirke �ekmek sureti ile bir tedavi ger�eklestigini zannetmiyorum.

Kendinize zarar vermeyiniz
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 21:28
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Burnunuzu �nerilenden baska madde ile yikamayiniz. Sadece tuz ve soda gibi maddeler �nerilmektedir.

Sirke asetik asitten ibarettir. Buruna sirke �ekerek, mukozayi kimyasal yanik ile duyarsizlastiriyorsunuz. Aslinda koku almaz hale geliyorsunuz ve koku ge�ti zannediyorsunuz. Buruna sirke �ekmek sureti ile bir tedavi ger�eklestigini zannetmiyorum.

Kendinize zarar vermeyiniz
-M

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 00:17

İlk gönderen: umit umit yazdı:

Yari yariya seyreltmek ne demek anlamadim 1-2 �ay kasigi sirke kitin �st seviyesine kadar i�ilen su bir delikden suyu vericen digerinden �ikacak ,ben gargarayi saf sirkeyle bir yemek kasigiyla yapiyorum dilim bir daha pas tutmuyor kendi agiz kokunu alt �eneni �ne verip agzin a�im tabi hafifce agizindaki havayi senkronize bi�inde verip ayni andada burnunla koklayarak olur yani ben �yle yapiyorum

Burun temizleme kiti i�ersine 1 �ay kasigi sirke, bogazi gargarasi i�in ise bardak i�erisine koydugum sirke miktari kadar su ekliyerek seyreltme yapiyorum, saf sirkenin gargara sirasinda �zellikle daha �ok temasa maruz kalan arka dislere zarari olacagindan �ekindigim i�in.
Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 10:49
hocam peki sirkeyle gargara yapmak dis ya da dis etlerine zar ar verir mi??
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 11:22
Hayir sirke agiza zarar vermez.
��nk� agiz mukozasi keratinize olmus �ok katli yassi epiteldir. Bu �rt�, endisini sirkedeki asetik asite karsi kolayca savunabilir.

Ama solunum mukzoasi tek katli silyali epiteldir asitlere karsi savunmaya programli degildir. Kimyasal yanik ka�inilmazdir. Eger uzun s�re buruna sirke uygulamasi devam ederse, epitel kendisini savunmak mecburiyetinde kalirsa ne yapacagini �nceden kestirmek �ok zordur. Sisebilir, akinti yapabilir, kalinlasabilir, kuruyabilir, dejenere olabilir, yagli soysuzlasabilir ve daha bir s�r� senaryo var.

Buruna sirke konulmasini dogru bulmuyorum.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 16:17
Murat Hocama bilgileri icin tsk ederim.Ben burda tecrubelerimi paylasmak geregi duydugumdan yazdim.
Yani bir kisi bile kurtulsa mutlu olurum,amaciyla.
Kimse yaptiklarimi yapmak zorunda degil.Yani bir kisi bile tecrubelerimden dolayi zarar gorse sevinmem,uzulurum.
1.benim burnum eskiden hep dolu olurdu,simdi coook az mukoza var.
2.KBB doktoruna bu sirke olayini anlattigimda,hem Nidazol verdi hemde o sirke olayina hergun devam et,demisti.Neden dedigimde? kokuya sebep olani kurutalim her taraftan saldirmakla,demisti.Nidazolu kullanmadan sirkeye devam ettim.Cunku 2aylik gunde 1 tane nidazol kullanirken sirkeye de devam et demisti.
Yani yasatiklarim bunlar.Bana iyi gelen bu.Tabiki ben bir hekim degilim.Kimyasal etkilerini zararlarini bilemem.Hocam bu arada kokunun kayboldugunu,bizimkilere sorarak ve ayrica sa Siteden Bir Hayalim Var nikli arkadasla da yuzyuze gorustugumde,birbirimizden hicbir kotu koku almamistik.Yani bana iyi geleni paylastim burda.Yinede bunlari denemeniz konusunda sorumluluk kabul etmem.Murat Hocama saygilarimi sunarken,siz tum arkadaslarima da sifalar dilerim
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 23:21
arkadaslar bir sey demek istiyorum da.
" bunu d�s�nemedik mi be kardesim " diyeceginizi bildigim i�in �ekinerek s�yleyecem yine de:)

Arkadaslar madem kullandiginiz sirke veya herhangi bir bitki burnunuza ve dolayisiyla kokunuza iyi y�nde etki ediyor.
Neden burunla ilgili kalici olacak sekilde tibbi bir yardim almiyorsunuz?
ne yapalim veya nasil yapalim? demeyin. ben de bilmiyorum. Ancak burnunuzla ilgili bir sorununuz oldugu belli. �zellikle sin�slerinizde!!
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2015 tarihinde 11:00

Murat Hocama bilgileri icin tsk ederim.Ben burda tecrubelerimi paylasmak geregi duydugumdan yazdim.
Yani bir kisi bile kurtulsa mutlu olurum,amaciyla.
Kimse yaptiklarimi yapmak zorunda degil.Yani bir kisi bile tecrubelerimden dolayi zarar gorse sevinmem,uzulurum.
1.benim burnum eskiden hep dolu olurdu,simdi coook az mukoza var.
2.KBB doktoruna bu sirke olayini anlattigimda,hem Nidazol verdi hemde o sirke olayina hergun devam et,demisti.Neden dedigimde? kokuya sebep olani kurutalim her taraftan saldirmakla,demisti.Nidazolu kullanmadan sirkeye devam ettim.Cunku 2aylik gunde 1 tane nidazol kullanirken sirkeye de devam et demisti.
Yani yasatiklarim bunlar.Bana iyi gelen bu.Tabiki ben bir hekim degilim.Kimyasal etkilerini zararlarini bilemem.Hocam bu arada kokunun kayboldugunu,bizimkilere sorarak ve ayrica sa Siteden Bir Hayalim Var nikli arkadasla da yuzyuze gorustugumde,birbirimizden hicbir kotu koku almamistik.Yani bana iyi geleni paylastim burda.Yinede bunlari denemeniz konusunda sorumluluk kabul etmem.Murat Hocama saygilarimi sunarken,siz tum arkadaslarima da sifalar dilerim

Mahoni abi koku olayin ne alemde �evrene sorddunmu hi� birde sirkeye devam ediyormusun yani kisaca kurtuldunmu abi
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2015 tarihinde 11:10
sorunun kbb oldugunu nereden anladiniz benim gittigim doktorlar geniz akintisi ve sin�zit var dediler ama bu hastaliklara sahip insanlarda hatta mesela daha agir bi sin�zit ge�irenlerde falan nefes kokusu duymuyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.