Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ben Kurtulamadim.

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Carlos Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ben Kurtulamadim.
    Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 20:16
Allah'in selami hepinizin �zerine olsun. Yillar evvel bu siteye �ye oldugumda d�nya �zerinde tek olmadigimi anladim. Bu karsilasma nasil desem bir yandan beni �zm�s olsa da diger yandan benim gibi olan ve benden daha azimli, arastirma kabiliyeti y�ksek olan, hirsli ve tedavi i�in tabiri caizse �irpinan arkadaslarimi tanidim. Bu siteden g�rd�g�m ve okudugum tedavi y�ntemlerinin �ogunu denedim. Doktora gittim tedavi oldum, ameliyat oldum, birs�r� ila�lar, otlar vb seyler kullandim. Nafile hepsi zaman kaybindan baska bir sey olmadi. Fayda g�rd�g�m tek ila� Nidazol isimli antibiyotikti. Fakat antibiyotik olmasi hasebiyle belli bir zamana kadar kullanabildim. Tabii olarak bu da bedenime hasar verdi ama g�zeldi agzim kokmuyordu. Neticede ondan da vazge�tim. ��nk� ila� da artik fayda vermiyor hem de midem kaldirmiyordu. �ye oldugum zamanlar nickname farkliydi. Tabi ben pes edince �ok uzun zaman bakmadim �fkelendim. Gereksiz bir �fkeydi. Kime neye veya neden hincimi �ikarmam gerektigini bilmiyordum. Murat hocamin tavsiyesi �zerine pharmol zn, "Simdiki adi halitosil" kullandim. Halen daha da kullanirim ama o da fayda etmiyor en fazla 10 bilemedin 15 dakika falan sonra yine h�sran. Dislerim mermer gibi saglam bembeyazdi. Agiz kurulugu, mide agrisi, siskinlikler, gazlar vs hi�biri bende yoktu. Sadece kokuyordu. Tam 24 senedir ben bununla yasamayi �grendim. Nerede, nasil ve ne sekilde konusacagimi, disarida, parkta r�zgarin akis hizina ve y�n�ne g�re nerede duracagimi ve oturacagimi, otob�ste, arabada, u�akta nasil bir konumda nasil kendimi bukalemun gibi saklayacagimi, alisverislerimi tek basima kimselere danismadan sormadan yapmayi,�ok iyi �grendim. S�lalem zeki insanlarla kayniyor. Her biri okul ve egitim hayatinda muazzam yerlere kadar gittiler. Ben bu illet y�z�nden agzimi a�ip karsimdaki muhatabima " Ya bak bir kere de beni dinleyin ben de hakliyim" diyemedim. Susmak en g�zel ila�ti. �ok neseliydim k���kken. Bu illete yakalandiktan sonra her sey yerle bir oldu. �evrem, arkadaslarim, sosyal hayatim, aile hayatim mahvoldu. �ok �are aradim ama bilmiyorum bulamadim. Doktorlarin bile dalga ge�tigi, hafife aldigi konumlara d�st�m. Velhasil, �ok da uzatmak istemiyorum yilda birka� kez siteye girip kurtulanlar i�in dua ediyor, form�llerini inceliyor ve yeni bir sey varsa deniyorum. I�imden ge�enleri yazmak adina da yeniden �ye oldum. Simdi kurtulan arkadaslardan birisi "5htp" diye bir vitaminden bahsetmis ona basladim. Iste bu sekilde nereye kadar giderse gidecek bakalim veya hi� ��z�lmeden biz gidecegiz. M�cadele veren arkadaslarima Rabbimden kolayliklar niyaz ediyor, kurtulan arkadaslarima da sagliklar ve bir daha yakalanmamalari adina esenlikler diliyorum. Unutmayalim ki; Her ne olursa olsun sifa Allah'tan umudu kesmek yok!
Birg�n hepimiz ayni karanlikta bulusacagiz.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 21:23
��Yasarkende �l�r insan
Umudu bittiginde
Hayalleri t�kendiginde
Sessizlestiginde��
Herzaman umudum vardi herseye ragmen sen kahkahalarim. Hayallerim vardi anne olmak istiyordum zamani geldiginde. Simdi kendimi onada layik g�rm�yorum. Ge�en sene kendime s�z vermistim yeni yasima girdigimde. Tutamadim. Bir bakmisim meger kahkahalarim eskide kalmis. Artik onlarda yoklar. Yavas yavas t�keniyorum. Bir hafta sonra dogum g�n�m. Benim i�in hi�birsey ifade etmiyor. Her sene kutlanmasi i�in can atarken simdi insallah kimse hatirlamaz diyorum kendime. Imtihan ediliyoruz g�zel kardesim. Rabbim ne dilerse o. O ol demezse olmuyor. Nekadar �irpinsanda ne kadar denesende olmuyo
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 22:05
Aynaya bak harabe gibisin, oysa sen �ok g�zel bir �ocuktun.� �ocukken b�y�mek isterdim hayallerim vardi. B�yle olacagini tahmin bile edemezdim. Simdi her g�n�m bir �ncekini aratir oldu. Ge�miste takili kaldim. �ocuklugumla konusuyorum arada. Sen degerlisin diyorum. G�l hakediyorsun �ekinme diyorum. B�yle olmasini sen istemedin su�un yok. Hatan yok. G�l. Benim i�in g�l ben artik g�lemiyorum sen g�l. Sana g�lmek �ok yakisiyor. Benim i�in delimi bu diceksiniz ama ben t�kendim. Kimseye anlatamiyorum i�imi size d�kt�m. Bir nebze anlarsiniz beni diye.
Başa Dön
Carlos Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Carlos Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 23:53
S�ylenecek �ok birsey yok. Allah yardimcimiz olsun.
Birg�n hepimiz ayni karanlikta bulusacagiz.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 08:11
@kaderarkadaslar �yle deme yiyip bitirme kendini. Bizdeki derdi nimet bilenler var. Bak en son depremde g�rd�k, yitip giden canlar, par�alanan aileler, anan baba �lm�s k���c�k yavrulari sag kalmis, evlatlar �lm�s ana baba sag kalmis, y�zlerce amp�te vakasi var (kol, bacak kesilmesi), 7 yasinda oglan enkazdan kurtulmus ama sag bacagini kesmisler vs.

Kaza sonucu omurilik felci olan binlerce kisi var. Omurilik fel�lileri dernegi bile var. Bas boyun hari� hi�bir yerlerini oynatamiyorlar. Bacagini kessen hissetmezler, tuvaletlerini birileri alttan almak zorunda ��nk� �isinin geldigini bile hissetmiyor.

G�zleri g�rmeyen, annesini hi� g�rememis, g�zlerim bari 10 saniyeligine a�ilsa da bir kez annemin y�z�n� g�rebilsem diye aglayan g�rme engelli kardeslerimiz, dogustan sagir insanlarimiz var. Kanserle cebellesen, zihinsel engelli evlatlari olup, biz �l�nce bunlara ne olacak, kim bakacak, tecav�z m� edecekler, d�vecekler mi, s�vecekler mi, organlarini �almak i�in �ld�r�rler mi korkusuyla her an yasayan ve ne umutlarla evlenip �ocugu dogdugundan beridir birak g�lmeyi g�l�msemeyi unutmus insanlar var.

Agiz kokunla bu saydiklarimdan biriyle yer degistirmeyi ister miydin? Inan onlar hemen isterdi.

Acilari yaristirmak degil burda ama� ama inanin arkadaslar sandigimiz kadar da umutsuz degil durum. Direnmeye, �areler aramaya devam. Belki de �ok yaklasmisisizdir, bilemeyiz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 10:36
�ok haklisin. S�k�rs�zl�k etmek en korktugum sey. Ama yanlizca koku degil. M�cadele ettigim baska seyler de var. Hepsi birlesince b�yle daraldim bir an. Her halimize bin s�k�r
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 10:47
Kaderarkadaslar seni �ok iyi anliyoruz merak etme bu ruh hali hepimizde ara ara oluyor benimde en b�y�k hayalim anne olmakti b�t�n �abam mutlu bir yuva kurmak i�indi ama tabi bu hastalik y�z�nden hayatimda olabilecek insanlari teker teker �ikarmak zorunda kaldim. Isyan etmedigin s�rece bu ruh halin ve sukrun i�in elbette sende mukafatlandirilirsin. Ama bu d�nyada ama diger d�nyada biz bilemiyoruz. D�nya �ok kisa �ok b�y�k laflar etmek i�inde kisa halimize s�kredip �n�n�ze bakmak zorundayiz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 10:59
Insan iddiasindan sinanirmis derler. �evremde �ok g�rd�m, anneligi en �ok isteyenler genelde ya evlenemiyor ya da evlense de �ocugu olmuyor.

Arkadaslar dilimizin �st�n� iyice temizleyip, hijyen hale getirip, sitre� filmle hi� hava almayacak sekilde kaplasak koku sorunu da ��z�l�r belki. 😁
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 11:25
Tospik haklisin o y�zden elimizde olanla yetinmek ve durumu kabul etmek gerekiyor sanirim. Belki beklentisiz birsekilde ugrasmak daha iyi olur psikolojik a�idan bilemiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 12:00
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Tospik haklisin o y�zden elimizde olanla yetinmek ve durumu kabul etmek gerekiyor sanirim. Belki beklentisiz birsekilde ugrasmak daha iyi olur psikolojik a�idan bilemiyorum

�ncelikle sunu kabul etmemiz gerek, dertsiz insan yoktur. Ali Ko�'tan tutalim Madonna'ya Seyma Subasi'ndan Acun'a herkesin derdi var, olacak da.

Diyelim ki bir sabah kalktiniz koku moku yok, 6 ay da kokmadi, evlendiniz, �ocuklariniz oldu. Eeee masallardaki gibi sonsuza kadar mutlu mesut yasayip g�kten 3 elmam mi d�secek saniyoruz?

Bu sefer �ocuk hastalandi, d�st� m� kalkti mi, hangi okula versek, okula gidip gelirken binbir endise, okuyacak mi, is bulacak mi, onun da bir s�r� sorumlulugu, derdi saracak bizi. Agzin kokmasa diyabet, kalp, tansiyon vs kimbilir hangi hastalik peydah olacak. 😀

Dertten ka�amayacagimiza g�re derdimizle yasamayi �grenmek lazim. En azindan bunun huyunu suyunu biliyoruz. Dert insana yol g�sterir demisler. Dertler de misafirdir, sonsuza kadar kalmazlar. Sevin�ler de h�z�nler de ge�icidir.

Yerlilerin kullandigi bir bitkiden bir doktorun gelistirdigi ila� olmayan ama tibbi destek ama�li kullanilan Reflor adli bir sey var, hi� kullanan var mi?

Bagirsak florasini d�zenliyormus, yararli bakterileri artitriken zararlilarin �remesini engelliyormus.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2023 tarihinde 13:02
🤎💐
Başa Dön
Betain Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betain Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 07:00
Kurtulacaksin ben ne oldugunu biliyorum. Eski nickim diloy sifremi unuttum parolami unuttum se�enegini bulamadim yeniden kayit oldum.
Yazdiklarimi d�rt g�zle oku
Mide �ikisinda belli bi b�l�mde ince bagirsakta bakteri populasyonunun zararli dedigimiz bakterilerin yararlilara g�re dengesizliginden kaynakli.
Mide �ikisinda ince bagirsakta safra salgilanan b�l�me kadarki yerde bakteri �rememesi i�in mide asidi bakterileri �ld�r�yor. Mide �ikis b�l�m�nden ince bagirsaga ge�ince biraz asagida safra salgilaniyor o zaten mide asidinden daha asidik oldugu i�in bakterileri �ld�r�yor ince bagirsakta. Ama mide �ikisindaki ufak bi kisima safra deymiyor. ��nk� safra salgilanan b�l�m daha asagida.

Nidazol kullaniyorsun bakteriler �l�yor antibiyotik bitince bizim mikrobiyotamiz dengesiz oldugu i�in yine ayni bakteri popilasyonu ince bagirsaktaki o b�l�me yerlesiyor orada istemedigimiz bakteriler �r�yor.

sen yemek yiyorsun mide asidin yetersiz yemek ince bagirsaga ge�iyor oradaki zararli bakteriler o besinleri bagirsak sindirmedn yiyor bu y�zden vitamin vs eksikliklerin de oluyor hatta. Neyse bu bakteriler besinleri yiyor ve k�t� kokulu gaz olusuyor mide �ikis kapagina pilor kasi deniyor bu kas yemeklerden sonra kapaniyor ama bu �retilen k�t� kokulu gaz basin� yaptigi i�in pilor kasi a�iliyor ve koku y�kseliyor.
Strese girince kokma sebebi bizde kronik stres olustugu i�in artik kokucam diye strese giriyoruz tehlikede hissediyoruz kendimizi insanlardan ka�iyoruz bu durumda v�cut savas ya da ka� tepkisine giriyor s�yle d�s�n sanki bi aslanla karsi karsiya geldin �l�m kalim meselesi durumu v�cut bu durumda hayatta kalmak i�in adrenalin salgilama gibi islerle ilgileniyor sindirimi ikinci plana atiyor o bahsettigim pilor kasinin kapanmasi i�in sinyal gitmiyor bu durumda ve o bahsettigim bakterilerin �rettigi gazdan hali hazirda basin� olustugu i�in pilor kasi gevsiyor ve koku yukari �ikiyor.

Yapman gereken �ok basit. L�tfen yap bana dua edeceksin. Betain hcl (mide asidinin tableti) al herhangi bi markanin sabah kalkinca a� karna direk i� bir bardak suyla. Su direk ince bagirsaga ge�er asitli su ince bagirsakta o zararli bakterileri yok edicek. O bahsettigim ince bagirsaktaki ufak kisimda mide asidine dayanakli yararli bakterilerin �remesi istenen. Yemeklerden hemen �nce de bu betaini i� 15 20 dk bekle o bakteriler yok olacagi i�in koku da olmayacak.

Umarim anlatabilmisimdir.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betain Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 07:41
Antidepresan kullanip iyilesenler var iyilesme sebepleri mide asidinin �retimi normallesiyor ��nk� kronik stres bazi insanlarda mide asidini azaltiyor. ama bazilari antidepresani birakinca koku geri geliyor ��nk� aslinda onlar iyilesmiyor mide asitleri yine yetersiz kronik stres ge�ince olur olmadik v�cut savas ya da ka� tepkisine girmedigi i�in sindirim durmuyor ve basin�tan pilor kasi gevsemiyor. Mesela bu durumda biri ger�ek anlamda bi tehlikeyle karsilasinca mesela bi k�pek saldirsa yine kokacaktir eminimki. Sende de kronik stres var 24 yil diyorsun biri Sana biraz yaklassa beyin hemen tehlike diye algiliyor.
Diyeceksin ki baskalarinda niye koku olmuyor bir tek bizde mi mide asidi yetersiz hayir tabii ki bizim en bas sorunumuz mikrobiyatamizin dogustan bu sekilde olmasi. S�rekli o zararli bakterileri yok etmeliyiz s�rekli antibiyotik kullanamayiz o y�zden mide asidi tableti kullanicaz.

Ben antidepresan ve betain kullaniyorum. 2 ay antidepresan ve betain kullanmadim belki iyilesmisimdir tamamen diye s�ts�z sekersiz bi kahve i�tigimde koktum. ��nk� kafein bazi insanlarda kaygiyi arttirir . 2 aydir yine selectra ve betain kullaniyorum rahatim. Bardak bardak kahve �ay sigara alkol kullaniyorum koku yok.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 07:41
Diloy, bunu s�rekli mi kullanmak lazim? Bir de simdi baktim da betain hcl + pepsin seklinde satiliyor bu �r�nler. Bazilarinda pepsin domuzdan �retilmistir yazarken kiminde sigir pepsini yaziyor. Bu konuya hassasiyeti olan arkadaslarin dikkatine.

Organik sirke de asitli, sabah a� karnina ondan i�sek de acaba fayda verir mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 07:43
Surda sigir pepsinli �rnek bir �r�n var;

tikla
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betain Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 09:47
Evet sirke de ise yariyor ama bunu bana dr akrabam s�yledi bizim istedigimiz mide asidine dayanikli yararli bakterilerin orada bulunmasi dedi o y�zden betain kullanmayi tavsiye etti. Bu arada yukarida yazdiklarimin �ogunu dr s�yledi bana.
�r�n betain hcl + pepsin seklinde marka farketmez.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betain Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 09:50
Mesela bi 6 ay kullanip ara verilip bakilabilir iyilesme oldu mu diye olmamissa �mr� billah kullanmak gerekiyor ��nk� bu sekilde yasamak �ok daha sagliksiz. Biz bu bakteriler y�z�nden ��r�k��l canlilar oluyoruz bagirsaklardan �nce bu bakteriler besinleri t�ketiyor biz de onlardan kalani
Başa Dön
Iyidegilim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Iyidegilim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 20:53
Merhaba betain dediginiz sey bir vitamin mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 22:59
Diloy ben sibo tedabisi oluyorum bende betain HCl kullaniyorum goodday marka her �g�nde Og�nle birlikte iki �� lokmada bir toplamda 3 tane kullaniyorum her �g�n i�in ama kokuda bir degisiklik olmadi bende ya
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betain Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2023 tarihinde 12:16
Melina kokunun �esidini ne zamanlar oldugunu kokunun ne kadar yayildigini metronidazol kullaninca etki oluyor mu yazr misin. Senin kokunun kaynagi sibo degildir belki, belki de �yledir tedavi y�ntemin farklidir. Unutma hastalik yoktur hasta vardir ayni hastalik herkeste ayni tedaviyle iyilesmiyor bazen.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2023 tarihinde 15:59
Benim koku genel olarak var hissediyorum i�te i�ten gelen bogazdan gelen bir koku var. Diski gibi kokuyor. Tip olarak hen�z �l��m yaptirmadim. nidazol kullanmadim ama flagy kullandigimda �ok kisa bir s�re koku gitti tamamen agiz tadim yerine geldi t�k�r�k seviyem artti ama sonra koku geri geldi ila�ta ekmtki etmemeye basladi.Ama kokuyu bir s�rede olsa kesen tek antibiyotik flayg di.Evet belki koku kaynagi sibo degildir bilemiyorum
Başa Dön
subib Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı subib Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2023 tarihinde 23:26
diloy betaini nasil kullaniyorsun lutfen detayli anlat suyla mi yutuyorsun yemekle mi gunde kac tane aliyorsun kullanmaya basladiktan ne kadar sure sonra koku gecti
Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2023 tarihinde 10:04
Arkadaslar herkese merhaba �ncelikle. Ben yillardir bu sorunu �ekiyorum hep farkli sebeplerden s�phelendim ama sonunda neyden kaynaklandigini buldum. �ncelikle benim burnumda hafif egrilik var sin�zit alerjik rinite de sahibim vr tabi ki s�rekli geniz akintisi oluyor burun tikanikligi oluyor. Bir kac haftadir d�zenli olarak nefes egzersizi yapiyorum (YouTube a �igdem unal yazarsaniz bulursunuz. Hem sin�zit i�in hem de burun egriligi i�in egzersiz var g�nde 2 kez yapiyorum. Ayni zamanda ��rek otu yagi i�ip burnuma damlatiyorum ve sin�s rinse kit kullanip tabi ki agiz bakimimi yapiyorum beni 7-8 saat g�t�r�yor bu yaptiklarim ama sonra yine geniz akintisi olusuyor en basa donuyorum. Tip 2 den suphelenenler bunlari denesin. Koku sifirlaniyor bazen en fazla %10 lara d�s�yor. Bir kac ay d�zenli yapildiginda bu egzersizler tamamen iyilesme saglaniyormus ama deniyorum bakalim ne olacak. ��nk� sinusler havalaniyor bu egzersiz sayesinde ve bakteriler tutunamiyor. Geniz akintisi konusunda baska onerileri olan varsa a�igim �nerilere siz nasil azaltiyorsunuz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2023 tarihinde 02:49
Arkadaslar bilgisi olan varmi acaba ? Kil kurdu tenya tarzi bir paylasim g�rd�m instagramda ve agiz kokusu yaptigi yaziyordu. Daha �nce arastiran bakan tedavi olan varsa bizimle paylasabilir mi ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Agustos-2023 tarihinde 14:27
Biraz da g�l�mseyelim.

tikla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2023 tarihinde 17:52
Hshshshshshshsh
Başa Dön
Yig1t Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2023 tarihinde 18:31
Arkadaslar beni biliyosunuzdur agiz kokumu ge�irmeyi basarmistim ama inanmamistim halada inanmiyorum da...(dilimdeki koku sarilik ve beyazlik gitti ama koku gittimi kimseye hala sormadim yalayinca koku yok) neyse arkadas bu grupta okudugum seyler neticesinde dahada psikolojim bozuldu simdide burnumdan koku geldigini saniyorum nefes almak istemiyorum korkuyorum fobi olusti psikolojim hi� iyi degil ne yapicam bilmiyorum.Bu arada galiba hepimizin agiz kokusu sorunu bagirsakmis arkadaslarlar bende chron hastaligi �ikti iltihapli yaralar ve ince bagirsak iltihabla kapli .bana yardim edin eger burnumuzdan koku geliyorsa nasil anlariz veya hastalik sahibi kisi anlayabilir mi cevaplarsaniz �ok mutlu olurum en azindan psikolojik olarak iyi hissederim
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 11:02
Slm yigit sibo tedavisi g�rd�m ince vagirsak icin suan b�t�n sikayetlerim gitti ..
Bi dene belki o cikar sende dilindeki pas nasil gitti sarilkk ne kullandin nasil kurtuldun ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 12:03
Melina neden anne olamayasin ya neden evlenemiyesin ..kendinizi okadar d�s�rmeyin bakin ben evlendim esimide cok seviyorum oda beni seviyor benden bir kez dahi igrenmedi ..

Dogru kisiyi bulun gidin gidin bulunsun
Korkmayin kokuyorum diye ne olmus yani kokuyorsak aman

Yazdiklarinizi okuyunca sinirlerim bozuluyor vallahi
Bukadarda karamsar olmazki insan ..

Bu hastalik karsindakine gecmiyor korkma �p�s�nce felan gecmiyor �yle olsaydi esiminde suan ayni sorunlari olurdu ..

Hem sen cocuk yapmak istiyorsun
Hamilelik zamaninda daha fazla kokacaksin

Esimin hamile zamaninda agzi kokuyordu ici eksiyordu
Kendide diyordu bende hemen farketmisdim ztn

hamilelikdenmis dogurdukdan sonra gecti mesela ..

Bukadar karamsar olmayinya benim kac sene d�kkanim vardi
Yinede calisiyordum konusuyordum bazilar tepki veriyordu bazilari icin umrunda bile degildi ..

Herkesin hayellleri var cok iyi anliyorum sizi..
Benimde vardi ve bazilari oldu bazilari olmadi

Hersey hayelle basliyor hayal ediyorsan o hayalini gerceklestirmek icin biseyler yapmaniz gerekiyor ..
Kokulu kokusuz ben bunu bilirim

Bakin benim hayellerimi s�yleyim size cogunu basardim bu hastaliga Rahmen basardim ..

Evim olsun kendime ait bahceli dedim 8 sene d�kkanim vardi calistim kokuya Rahmen calistim ve basardim ..

Sonra evlenecem dedim evimde vardi artik kac kisiyle bulustum inanmazsiniz ama bulustum 2 tanesini umrunda degildi koku suanki esim ve bir daha vardi denizliydi cok iyi bir insandi ama cok farkliydik onunlada �p�st�m hatta o zorladi beni cok sevmisti ..ona gecmedi koku bendende igrenmedi .. inanin bana dogruyu s�yl�yorum ..

Olmayan hayellerim istedigim arabayi genciligimde alamadim �st� acik bir arabaydi cok istemistim param yoktu zor zamanlardi 4 bin euro biseydi suan istesem alirim ama genc degilim .. belki bir g�n alirim ..

Ha daha halen hayellerim var .. t�rkiyeye d�ncem
Bi kac bisey alip burdakileri satip bakalim hayel iste belki olur belki olmaz

Bu tavirinizla bisey elde edemezsiniz kendinize gelin ..
Caba g�sterip biraz o hayalin icin cabala ..
Kokuyu bir kenara birakin hayaliniz icin cabalayin ..

B�yle yapmayin harbiden okuyunca bile �z�ld�m ..
O piskolejide 2 sene kaldim ben bu hastaliga yakalandigim zamandi calismadim sadece doktorlara gittim hic kimseyle konusmadim .. baktim b�yle hic olmuyor d�kkan actim calistim b�yle yaparsaniz hic bir yere varamazsiniz ..
Kendinize gelin kokuyordu e ne yapalim hayat devam ediyor..

Mesela siz suan bekarsiniz hic bir mecburiyetiniz yok ..
Bana bakin bide cocuklarim var 2 tane mecburiyetlerim var benim kendimi bosverdim ben artik Kim ne derse desin �yle yasiyorum c�nk� cocuklarim var .. benim y�k�m Kat ve Kat fazlalasti ailem olunca cocuklar olunca ..ama herseye Rahmen hayatimi cok seviyorum koku .. halen var bende ama baya azaldi insl tamamen gececek ..

Cuma g�n� �rnek alcak hangi bakteri sebep oluyor kokuya diye insl tamamen koku gitcek .. allaha emanetsiniz
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 16:46
Ben sekeri azalttim sadece baktimki 1 ay sonra sarilik kendini beyazliga birakmis sonra (15 g�n) dilim normale d�nd� seker bu denli etkiliyo insan sagligini.Diger hususta bende bagirsagin her t�rl� seyi var galiba hemoroid enflamatuar hastaliklar chron vb. �ok sikintili yani ama �ok s�k�r dilimdeki pas gitti dilimi yalayinca veya herhangi bir sekilde aynaya bardaga burnuma ufledigimde kokuda yok ama benim �yle psikolojim bozukki inanmiyorum inanmak istemiyorum hi�biseye kimseye de soramam huyum kurusun . 18 yasinda bu seylerle ugrasiyorum �ok yoruldum psikolojik olarak ya hala ge�mediyse diye
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 16:55
Ve bu arada ince bagirsagim boydan boya iltihap ve yaralarla kapliymis babamda da ayni hastalik vardi ama �ok s�k�r iltihaba ragmen kokuyu bitirdim ��nk� koku ger�ekten yok ama iste insan beyni �yle biseyki almiyo bana kizabilirsiniz ama 18 yasindayim hayatimin en en g�zel g�nlerini yasayabilmek isterdim imkanlarimda vardi sirf bu psikoloji y�z�nden reddettigim kizlarim sayisini hatirlamiyorum (kendimi �vmek i�in demiyorum insanlar beni �ocuklugumdan beri �ekici bulur eskiden b�yle i�ine kapanik biri degildim...) Egoli dediler . sendeki sans bende olsa dediler. Dedilerde dediler ama insallah ge�erde bu g�nlerimize g�leriz hayallerimiz gerceklesir her seye ragmen �ok s�k�r yasiyoruz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 19:07
Evet anliyorum yigit bendede hemen hemen aynisi ..
Nasil cikti ortadan bu hastalik ne gecirdin 18 yasindada bu koku geldi ..

Bende 20 yasinda oldu bogaz intahabi ile basladi ..
Hemen hemen ayni Kader..

Ben o siralar spora gidiyordum 96 kiloydum kasli g�cl� .. havali biraz agresif g�zel yillarimdi sonra ne spor kaldi ne arkadas ortami kizlar discolar hepsi birden bitti ..

Ne T�r bir g�nah isledimde benim basima geldi diye cok d�s�nd�m .. bi k�t�l�g�mde olmadi kimseye harbidende ztn gurbetteyiz k�t� yollara d�smedim cok arkadas var eskiden suan ya hapiste yada bazilari Burda Gelecek diye bir yer var hapis gibi bir yer eroyin tedavisi g�r�yorlar bazilarida iyi yerlere geldiler ..

Herkesin kaderi baska diye d�s�nd�m s�k�r ettim belkide bu hastalik olmasa Bende �yle olurdum diye ne bilim kendimi avutuyordum iste midene ve bagirsaklarina baktir illaki bisey cikacak ..

Ben suan son asamadayim kbb ve laboratorium var sonra bitti baska biseyde olacagini zannetmiyorum heryerime baktilar ne biliyim bir umut yarin �rnek qlinsin sonuclarini hangi bakteri ciktigini yazmam yine moralinizi y�ksek tutun .. iyi geceler herkese
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 19:46
Ben korona d�neminde inanilmaz kola i�iyodum inanilmaz .
Hemde kaliteli olanlardan degil . Ondan sonra 11.sinif basladi maskeliydik tabi koku fln yok o siralar �ok g�zel g�nler ge�irdim .sonra korona fln bitti okul a�ilmadan 1 g�n �nce bakin yalan soylemiyorum 1 g�n �nce igren� �amur tadi gibi bir sey oldu agzimda ve hayatim karardi . Insanlar benimke konusmaya calisiyo ve ben sadece kafa hareketiyle cevap veriyorum ... Belki beddua aldik belki baska bir sey .Allah kimseyi bu duruma d�s�rmesin insallah .Ama ben ge�ecegini biliyodum ��nk� benim yutdisi hayallerim vardi d�nyayi gezicektim agzimin pis kokmasi beni �ok etkileyecekti. Sonra iste baktim kola seker vb.birakinca agiz kokum ge�ti . Bir sabah oldu bu hemde ama ben hala kabul edemiyorum �ok degisik bir hastalik. Bir keresinde anneme aglaya aglaya anlattim annem bana dediki oglum senin agzin fln kokmuyo .Ondan sonra kimseye sormadim soramadim.insanlar neden boylesin dediginde antidepresan kullaniyorum vb.bahaneler salladim. �ok isyan ettim ama Allahim bana 1-2 hafta i�inde herseyi unutturdu ve umut isigi verdi.Insallah gecmistirde ben var saniyorum dur insallah bu psikolojiyi de atlatirim(Z)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 19:52
Bu arada demeyi unuttum Bagirsaklarimda polipler var ve iltihapla kapli d vitamini kullandim ama yukselmiyo ��nk� A,D,E,K VITAMINLERI bagirsakta ��z�nen vitaminlermis ama iste babadan ogula bizde bagirsak sikintisi var . Ince zar iltihapla kapli anlatabilecegim sekilde . Ila� kullanmaya basliyicam galiba antibiyotik tedavisi sart baska t�rlu o iltihaplar ge�mez herhalde.
Insallah Bagirsaklarida tedavi ettirdikten sonra bisiler daha netlesir benim a�imdan . Hastaligin ge�tigini beynimin kabul edipte kalbimin kabul etmemesi ger�ekten zorlayici. Insallah hepimiz iyilesirizde hayallerinize kavusuruz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 23:45
Insl olur bende hemen gecti sibo denen illet antibiok aldim siskinlik agri felan gitti ..

Bogazimda sorun var benim kesinlikle bendede o gecince komple gecer insl ..

Mesela ben aci sakiz alinca agizima bogazimda oluyor sende b�yle bir sorun varmi ..

Bogazimda gecip koku gecmesse b�y�k hayal kirikligi olcak benim acimdan sonra ne yapacak bilmiyorum bakalim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 23:47
Yigit b�yle yasanmaz abicim, imkanin varsa Murat hocaya git bi �l��m yaptir.

Murat hocanin dedigi �ok dogruymus, agzinin koktugunu hi� hissetmedigim, agzi hi� kokmayan, pek �ok kizla sevgili olan kuzenime sakasina g�r�nt�l� telefonda konusurken dedim ki " dilini iyice �ikar ve dilinin arka kismiyla bilegini yala, 30 saniye bekle ve kokla"

Dedigimi yapti ve "�gggggg bu ne yaaa, igren� kokuyor dedi"

Yani demek istedigim belki de agzin kokmuyordur ama sen kuruntu yapiyorsundur.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2023 tarihinde 23:48
Bogazimda yanma oluyor aci sakizda aci yedigimde baharatli vesayre bogazimda hemen hissediyorum ..

Dilimin psida gecmiyor beyaz bembeyaz oluyor .. bu bogazdanmi kaynaklaniyor bilmiyorum ..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Kasim-2023 tarihinde 00:03
Tospik suan yigit �nerdigin bilek testini kendime ve esimde yaptim bir bilegimi kendim bir bilegimi o yaladi ..
Ama ona g�stertmedim hangi bilegimi yaladigini ..
Hangi senin dedim bilmiyorum diyor hahahaha

Benim yaladigim bilek eksi kokuyor dedi kendisininki normal diyor ..

Suan kurudu ve benim yaladigim yer halen kokuyor onunki kokmuyor hahahahaha

Test pozitif hahaha
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Kasim-2023 tarihinde 07:38
Ben sakiz cignerken �yle bisi yasamiyorum ama bundan bir ka� ay �nce kulak Burun Bogaz doktoru bogazima baktinve senin girtlak yutak kisminda kirmizi noktalar var dedi . Ger�ektende hala yutak kismim aci aci yanar bazen
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Kasim-2023 tarihinde 07:40
Kuruntu yaptigimin farkindayimda iste olmuyoki insan eski haline d�nemiyo kać yil ka� ay s�rer bende bilmiyorum bu durum buradan okuduklarimda psikolojimde bozuldu ksjsksdh burnumdan fln koku geliyo saniyorum durduk yere benim beyin biraz sikintili calisiyo galiba �ocuklugumdan beri m�kemmelliyetciydim buda aklimda �oook soru isareti birakiyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.