![]() |
mucize ilac: flagyl |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | ||
berataydin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: mucize ilac: flagylGönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 10:09 |
|
|
merhaba bir suredir forumda yoktum. belki bazilariniz cozum buldu, gitti diye dusunebilirsiniz. keske oyle olsaydi.
*bu yaziyi, forumdan gelen bir mesaj cevap verdikten sonra, neden herkes faydalanmasin dusuncesi ile yaziyorum. umarim isinizi gorur. fazla uzatmadan konuya girecegim cunku soyleyecegim fazla bir sey yok ve eminim sizde artik bin bir turlu oneri dinlemekten bikmissinizdir. 4-5 yildir bilmiyorum belki daha fazladir agiz kokum var ve gecmiyor. gecmedi, gececek gibi degildi. evet "di". peki ne oldu, flagyl ile tanistim. ve ister inanin ister inanmayin agiz kokumu ilaci aldiktan 1 gun sonra gecirdi ve ilaci duzenli olarak 2-3 gunde bir aldigim 10-15 gun boyunca agiz kokum hic olmad�. ne sabah, ne aksam, ne ac kaldigimda o berbat koku gelmedi. boyle seker yemissin gibi rahatsiz etmeyen bir tad var sadece agzinizda ve kotu bir kokusu kesinlikle yok. sonra mi ne oldu? ilac bitti. ne zaman doktor verdi bilmiyorum ama evde sadece bir kutu vardi ve deneme amaciyla her gun alip, sonra 2-3 gunde karar kildiktan sonra ilacsiz kaldim. baya bildigin bir eroinmanin ilac aramasi gibi evin her yerini dokup o ilaci aradim, internette arastirdim. hic bir turkce sitede bu ilac yok. sonrasinda avrupa ve amerikada bu ilacin recetesiz olarak satildigini ve turkiyeye kargo ile gonderildigini ogrendim. fiyatlari uygun degil, hap sayisina gore degisiyor. altta verecegim linklerde incelersiniz. demem o ki ben bu ilaci elime para gectigi an siparis edecegim ve inanin bana omrumun sonuna kadar kullanacagim. cunku gercekten bir tedavisi yok. maydanoz mu yemedik, baharati mi yemeyi kesmedik, bitkisel cay mi icmedik, sirke ile gargara mi yapmadik, doktora mi gitmedik, disciye mi gitmedik, gunde 4-5 kere dis mi fircalamadik. envayi cesit fircalara para verirken dil icin ozel firca oldugunu gorup, dil fircasi mi almadik. herseyi yaptik ama gecmedi. en azindan benim gecmedi. bu ilaci kullanacagim, kullanirsiniz, kullanmazsiniz beni hic ilgilendirmez ama en azindan boyle bir ilac oldugu ve isime yaradigini bilin istedim. soracak soru olursa bir sure daha buralarda olacagim. cevaplarim. merak edenler icin, nidazol ve flagyl ayni ilaclar. genel baslik olarak metronidazol adi altinda toplaniyorlar. ilaci alacagim sitenin linki: http://www.meds-discounts.com/flagyl_generic.php *ama ilac bu, oyle kafanize gore kullanmayin laflarini kendinize saklayabilirsiniz. aptal degilim, degiliz. kimse zaten yok yere ilac kullanmaz. baska sansim yok, olmadi o yuzden boyle bir yorum yazacaksan lutfen kendine sakla. daha iyi bir yolun varsa soyle, ha yok diyorsanki ilac alma kendi pisliginde, tek basina ol. uzgunum boyle gitmiyor. *yazim hatalari icin uzgunum. |
||
![]() |
||
ferayural
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Subat-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 11:20 |
|
|
flagy t�rkiyede olan bir ila�
|
||
![]() |
||
Halit �zi�
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Subat-2013 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 13:16 |
|
|
Flagyl etkili bir ila� ve her eczanede sat�l�yor.Ben de kulland�m ve faydas� var ancak b�rak�nca ne olacak bilemiyorum.
|
||
![]() |
||
compor
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 21:57 |
|
|
Flagyl yurtd���ndan sipari� gerektirecek nadir bulunan bir ila� de�il. Etken maddesi metronidazole olan 500mg'l�k bir antibiyotik. Aynen Nidazol gibi ve yanl�� hat�rlam�yorsam b�t�n eczanelerden re�etesiz olarak sat�n al�nabiliyor. Fiyat�: 4.48 TL.
Buradaki herkes sizinle benzer s�k�nt�lar� ya��yor. Ben de en az�ndan bir s�reli�ine normal olabilmek i�in yakla��k 1 ay boyunca Nidazol kulland�m ve o s�re boyunca kokudan kurtuldum. Yan etkiler ve riskler a��r bas�nca b�rakt�m. "Antibiotic misuse" diye arat�p inceleyebilirsiniz. Karar sizin |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 01:23 |
|
|
flagy i t�rkiyede bulamaman ilgin� �ayet ben baz� eczanelere nidazol almaya gitti�imde nidazol yok ama flagy verelim nidazolun muadili ila� cvb�n� alm��t�m ayr�yeten bu ilac� almak i�in re�eteye de gerk yok diye biliyorum nidazolu re�etesiz alabiliyosan bunu da hayli hayli al�rs�n
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 02:23 |
|
|
Yahu iyide aspirin bile her g�n al�nmaz iken nas�l bir antibiyoti�i her g�n alabiliyorsunuz!!! Kafay� m� s�y�rd�n�z siz? Nidazolu 4-5 kere de�i�ik zamanlarda sadece 2 hap yutmak sureti ile i�tim onda bile tedirgin oldum. Bak�n t�m metabolizman�z� yerle bir edersiniz. Bir s�r� vir�s icat ediyor abd gibi �lkeler (domuz gribi vs.) bu vir�slere kar�� ba����kl�k sisteminiz ��km�� hale gelir. Sonra ba��n�z� duvarlara vurmay�n.
��z�m olarak, oksijenli su ile ba�layabilirsin beratayd�n. Cam �i�ede sat�lanlardan al ve su ile seyreltip (yar� yar�ya yada 3 te 1'ini) gargara yap. Koku belli s�reli�ine ( 5-6 saat) ge�iyorsa demek ki nefes kokusu de�il. B�yle b�yle eleye eleye en sonra ��phelerinizi �niversite doktorlar�na tetkik ettireceksiniz. Onlar size de�il siz onlara anlatacaks�n�z ki sizin derdinizi tam anlay�p ona g�re davrans�nlar. Mesela ben �imdi dahiliyeye gidece�im bakal�m refl� ve mide kapa��nda gev�eklik durumlar� var m�? Kolay de�il 23 ya��nday�m ve 10 senedir �ekiyorum. Allah �ifa versin. |
||
![]() |
||
berataydin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 03:53 |
|
|
ben zaten turkiye'de satilmiyor demedim, almak icin recete gerekiyor dedim. doktora gidip kafama gore ilac yazdiramam dedim. recetesiz bir ilac mi? ben mi yanlis biliyorum.
etkisi konusuna gelince, zaten dedigim gibi cok emin konustum. |
||
![]() |
||
berataydin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 03:55 |
|
|
2 - 3 gunde bir aliyorum, daha dogrusu aliyordum. 3 ten hesaplayacak olsak: 20 taneden 60 gun gidecek. her iki ayda bir doktora gidip bana ilac yaz diyemem. kaldiki doktorlar senin o ilaca ihtiyacin olsa bile kafasina gore baska bir alternatif yazabiliyor.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 08:38 |
|
|
Mucize bir ila� de�il. Tehlikeli bir ila�. Ben de kulland�m, eczac� nidazolun yerine bunu verdi. Zaten bir s�re kullan�nca etkisi ge�ecektir. Etki etti�i mikrop zamanla bu bakteriye ba����kl�k kazanacakt�r. �m�r boyu nidazol veya flagly kullanamazs�n�z. V�cudunuz iflas eder.
Moralinizi bozmay�n, en az�ndan bu lanetten kurtulma �ans�n�z oldu�unu ��reniyorsunuz. Ara�t�rmaya, incelemeye devam. |
||
![]() |
||
doksaniki
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 09:10 |
|
|
Bende yakla��k 8 y�ld�r bu sorun var. Kokunun bademciklerden kaynaklanabilece�ini d���nerek bademciklerimi de ald�rd�m fakat hi� bir de�i�iklik olmad� azalmad� bile.
Midemde hi�bir sorun yok endoskopi yapt�rd�m baya da s�k�nt�l� oldu ama y�llar�m� bu i�e verdim. H. bakter falan hi�bir �ey ��kmad�, refl� de yok gastrit de yok. �re nefes testi yap�ld� yine bir �ey ��kmad�. nidazol kulland���mda koku tamamen ge�ti ve ila� biter bitmez geri geldi. Dilimin �st�nde s�rekli bir tabaka var bazen beyaz bazen sar�. Defalarca doktora gittim sayamayaca��m kadar hala da gidiyorum ama hi�biri ��z�m olam�yor. Benim a��r� derecede alerjim var �zellikle polene ve toza. �lgin� olan �ey ayn� zamanda g�zlerim de bozulmaya ba�lad� �nce uza�� g�remez oldum ve gitgide artt�. Bayad�r g�zl�k kullan�yorum fakat son zamanlarda g�z kurulu�u ba�lad� ama o kadar �ok can�m� yakt� ki g�zlerimi a��p kapatamaz olmu�tum doktora gittim ve g�zlerimin �ok kuru oldu�unu s�yledi �uan 4 tane g�z ilac�/damlas� kullan�yorum. KBB doktoru alerjik sin�zit oldu�unu s�yledi. g�z bozuklu�u, alerji, sin�zit, deviasyon �ok fazla ara�t�rd�m ve ALERJ�K FUNGAL S�N�Z�T oldu�una art�k eminim. En korktu�um �ey sin�zitten dolay� g�zlerimin arkas�na mikrop birikmi� olmas�yd� g�z sinirlerinin arkas�na tutunan mantarlar g�z kurulu�unun sebebymi�. Doktorlar binde bir ihtimal oldu�unu s�yleyip antibiyotik yaz�p g�nderdiler. Ama �u an ilk defa mantar tedavisi uyguluyorum ne kadar iyi gelir bilmiyorum ama en az�ndan g�zlerimi rahatlatt� ve kokuyu biraz da olsa hafifletti. 8 y�l�n sonunda sorunu buldum ama ne yaz�k ki ��z�m yok benzer �ikayetleri olan arkada�lara bir ���k tutmu�umdur umar�m ve beraber bir ��z�m buluruz.. |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2013 tarihinde 12:36 |
|
|
Kimse sallamad� zaman�nda tekrardan tavsiyede bulunay�m �zellikle g�z�nde mantar olan arkada� i�in. Collaidal silver g�z damlas� olarak da kullan�l�yormu�. 10-15ppm yapan bir yer bulup alabiliriz asl�nda. Bilmiyorum t�rkiye de var m�? Dahiliye mide kapak���� refl� i�lerini halledeyim olmad� bir collaidal g�m��� deneyece�im art�k.
|
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 01:12 |
|
�ncelikle yanl�� anlama oldu�unu d���nd���m bir �eyi a��klayay�m. Bahsi ge�en arkada��n g�z�nde de�il, g�z�n�n arkas�nda mantar var. (Bu asl�nda t�bben �ok m�mk�n de�il, sadece s�z�n sahibinin s�zlerini tekrarlad�m. Durum asl�nda farkl�d�r, burada ayr�nt�ya girmeyece�im, o ki�i bana �zelden yazarsa konu�abiliriz)Kolloidal g�m�� g�z damlas� olarak kullan�labilir, ama g�z�n �n k�sm�ndaki enfeksiyonlar i�indir bu uygulama, g�z�n arkas� i�in de�il. Di�er taraftan, g�m���n v�cutta en �ok birikti�i yer sklerad�r (g�z�n beyaz k�sm�). G�z damlas� olarak 10-15 ppm den fazlas�n�n kullan�m�n� ve dahas�, uzun s�re kullan�m�n� (ppm de�eri ne olursa olsun) do�ru bulmuyorum. Kolloidal g�m�� T�rkiye'de sat�l�yor mu bilmiyorum demi�siniz. Evet sat�l�yor, reklam olmamas� i�in buradan adres veremiyece�im. Ama 100 cc sinin 49 TL'ye sat�ld���n� s�yleyebilirim. Oysa bunu �ok daha ucuza da bulabilirsiniz. �lgilenenler, adres ve tarif isteyenler olursa yard�mc� olabilirim. |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 03:27 |
|
Ka� ppm bu 100 cc? 49 lira �ok pahal� bu arada. �retim �ekli nas�l san�r�m bir nano part�k�llerine ayr�lan birde normal var siz hangisini s�yl�yorsunuz? Dahiliye b�l�m�nden sonu� ��kmazsa ileti�ime ge�ebiliriz. |
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 03:51 |
|
Mehmet bey; size baz� �rnekler vereyim, 225 ml, 25 ppm: 68 tl, 50 ppm 100 ml 49 tl, 150 ml 15 ppm 38 tl.... bu b�yle s�r�p gidiyor sat�� sitesinde. size �zelden yazarsan�z adrsi verebilirim. Bu �r�n nanoteknoloji de�il, kolloidal g�m��. Nano par�ac�klar da i�erir ama oran� �ok d���kt�r. Oysa i� yapan par�ac�klar nano boyutta (4-10 mikrometre) olanlard�r. Nanoteknolojik �r�nler size bu standard� sa�larken kolloidal �r�nler her zaman sa�layamaz. Amac�n�z antibakteriyel etki ise her iki �r�n grubu da kullan�labilir (nano olanlar�n daha etkili oldu�u ger�e�i unutulmamak kayd�yla) ama amac�n�z koku gidermek ve beraberinde antibakteriyel ve antifungal etki sa�lamaksa i�inde zeolit ve �inko da olan �r�nleri denemelisiniz. b�yle bir �r�n biliyorum. burada s�ylemem uygun olmaz. dilerseniz �zel mesaj yaz�n, anlatay�m. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 10:46 |
|
|
Dr. Devrim, anlatt���n�z ila� ne i�e yar�yor, ger�ekten anlamad�m. Arkada�a g�z i�in mi tavsiye ediyorsunuz a��z kokusu i�in mi? Yanl�� hat�rlam�yorsam burada g�m���n zararlar�, bilimsel olmad��� falan tart���lm��t�.
Doksaniki arkada��m, internetten okuyarak kendi kendine te�his koyma. Ben senden daha dertliydim, kendime ne tan�lar(!) koydum bir bilsen. Bo�a ge�en zaman, bo�a harcanan paralar , her seferinde h�sran... Doktor umursamayabilir, bilgisi eksik olabilir, yanl�� te�his koyabilir. Ama emin ol, doktorun hatas�n� biz d�zeltemeyiz. Bir doktorun yanl���n� ancak ba�ka bir doktor d�zeltebilir. Benim son gitti�im KBB uzman� - bu ka��nc� say�s�n� unuttum- "burunda ak�nt� var, �nce onu halledelim" dedi, bir sprey iki ila� yazd�. Arkada�, bu burnun i�i nas�l bir yerse her bakan doktor farkl� bir �ey g�r�yor. �ki �� y�l �nce gitti�imde doktorlar " Hemen burun eti ameliyat� yapal�m" diyorlard�. �imdi �� d�rt seferdir ila� veriyorlar. Bakmadan, ilgilenmeden re�ete yazsalar ila� falan almam ama adamlar ilgileniyor. Bu ila�lar da fayda etmezse Balcal�'ya kendimi teslim edece�im... |
||
![]() |
||
bebekgibik�z
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Subat-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Subat-2013 tarihinde 14:15 |
|
|
off y�k�ld�mya herkes�n ayr� b�yerden koku gel�yor.omrumuz tahl�llerlem� geccek ya :( �h�h� ama ben�m m�deden sorunum vr oda gastr�t :( dualar�n�z� eks�k tutmay�n neolur:)
|
||
![]() |
||
doksaniki
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Mart-2013 tarihinde 08:36 |
|
|
Dr. devrim bey, bana �zelden yazarsam yard�mc� olabilece�inizi s�ylemi�siniz fakat mesaj kapasiteniz doldu�u i�in g�nderemedim. Bizim ailenin �o�u doktor oldu�u i�in elimden geldi�ince bilgi edindim ve bunlar� da sizinle payla�mak isterim. T�m durumu size ba�tan anlatabilirim mail adresinizi vermenizde bir sak�nca yoksa ordan da yazabilirim. Vermek istemezseniz buradan t�m detaylar� aktarmaya �al��ay�m.
Te�ekk�rler... |
||
![]() |
||
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2013 tarihinde 04:15 |
|
|
Flagyl benim a��z kokukumuda ge�irdi a�z�mdada ayn� �ekilde �ekerimsi bir tad var.Ama nidazol kesinlikle etki etmiyor bana ne Flagyl daki tad oluyor a�z�mda ne etkisi.Ayn� ila�lar ama anlam veremedim
|
||
![]() |
||
berataydin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2013 tarihinde 05:58 |
|
|
ne durumdayim rapor vermek istedim. koku hala yok.
ilk hapi 5 mart, 17:07'de aldim, koku 21:58'de tamamen gitmisti. 5 marttan beri 3 - 4 gunde bir kullaniyorum. kokunun tamamen gitmesi disinsa hic bir anormal durum yok. simdi hap kutusuna bir gozattim. toplam 20 hap var. 6 sini kullanmisim. 14 tane kalmis. tam 24 gundur kullaniyorum. 4 gunde bir hap kullanmisim. |
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 17:05 |
|
|
bi konuya deginilmemis Zenker Divertik�l�
Tanim : Zenker divertik�l� bogazda olusan bir anormalliktir. Bu hastalikta �zefagus adi verilen yemek borusunun yaninda yemek borusuyla iliskili bir kese olusmakta ve bu kesede yiyecek ve i�e�ekler birikebilmektedir. Kese doldugunda, kese i�inde biriken yiyecek ve i�ecekler bogaza geri ka�makta (regurjitasyon) ve buna bagli olarak a yutma g��l�g� (disfaji) ve/veya aspirasyona (akcigerlere yiyecek/i�ecek ka�masi) yol a�maktadir. Kese zaman i�inde yiyeceklerle dolarak genislemektedir. Zenker divertik�l� �ogunlukla olgun yaslarda g�r�l�r ve uygun yemek yeme d�zenini bozabilir ve pn�moniye yol a�abilir. �ok ender g�r�ld�g�nden ancak doktorun kuskulanmasiyla tani konulabilir. G�r�lme sikligi 100,000 de 2 vakadir. En sik 70-80�li yaslarda g�r�lmektedir. Zenker divertik�l� yemek borusunun �st kismindaki kas sfinkterinin (kasilmayi saglayan d�zenek) bozuklugu sonucunda olusur. Bu sfinkterin adi krikofaringeus sfinkteridir. Bu kas normalde yutkunma sirasinda a�ilie ve yiyecek ve i�eceklerin yemek borusuna girebilmesini saglar. Bu kas �ok sikiysa ve a�ilmazsa, bu durumda yiyecekleri bogazin asagi kismindaki daha zayif bir b�lgeye y�nledirebilir. Zamanla bu hareket bir kese olusmasina yol a�abilir. Zenker divertik�l� pulsiyon divertik�l�d�r, yani �zerinde kas tabakasi yoktur. Kasin zayif yerinden disari dogru �ikan bir balona benzetilebilir. Bu kas Zenker divertik�l� kimlerde g�r�l�r? Risk fakt�rleri: Ileri yas Erkek cinsi Hiatal hernisi olanlar Gastro�zefageal refl� hastaligi olanlar Zenker divertik�l�nde hastalarin yakinmalari: Bogazda yutkunma sirasinda gargara sesi gibi ses gelmesi Sik sik yiyecek ve/veya i�eceklerin agiza gelmesi (refl� belirtisi gibi, ayrica Zenker divertik�l� olan hastalarin bir �ogunda [%94�e kadar bildirilen oranlarda] refl� de vardir) �ks�r�k, pn�moni (zat�rre) Zenker divertik�l�n�n tedavisinde 1. Cerrahi y�ntemler (ameliyat) Divertik�lektomi ve krikofaringeal myotomi 2. Endoskopik minimal invaziv y�ntemler kullanilmaktadir. Endoskopik stapler divertik�lotomi Tedavi Komplikasyonlari Divertik�lektomi ve krikofaringeal myotomi Mortalite (%0-9.5) Morbidite (%4-47) Rek�rren sinir paralizisi �zefagusta darlik Mediastinit Farinks ve cilt arasinda fist�l Hematom �zefagusta perforasyon (delinme) Endoskopik stapler divertik�lotomi Mortalite (%0-1) Morbidite (%10-31) Rek�rren sinir parezi/paralizisi Kanama Mediastinit Dis travmalari ve kiriklari/dis kaybi �zefagusta perforasyon (delinme) Divertik�l perforasyonu Servikal amfizem Endoskopik divertik�lostomide uzun takipte %31 hastada olusan ortak kavitede gida birikimi saptanmistir.hi� ge�meyen bi kokunun kaynagi olmasi �ok mantikli bence degerlendirilmeli ben nidazol aldin sonu� fena degil ama cok erken bekliyorum geri d�necem |
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 17:14 |
|
|
bogazda olusan kesecik yemek artiklari ile doluyor bunu hemen �yle bakmayla g�remezler ve o kesecik bakteri kayniyo dolayisi ile flagy ise yariyor mantigi i�ersindeyim tezim b�yle sizde katkida bulunabilirsiniz
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 17:16 |
|
|
doktorla cok ciddi konusmak gerekiyo bence cekecem kenara lan dicem anlamiyonmu durumu bilmigyosan bilmiyorum arasdiralim durumu de bana dicem sonunda:))
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 17:28 |
|
|
ilk 2 ve 11. resim de ise �zefagusta (yemek borusu) divertik�l� g�r�lmektedir. Bunlar genellikle �zefagusun �st ve orta taraflarinda gelisen degisik b�y�kl�klerde ceplerdir. Yemek borusunun �esitli hastaliklar neticesi itilme veya �ekilmesi ile gelisebilirler. Bazende olduk�a �ok b�y�yerek i�lerine gida maddelere birikir ve yatmayi takiben hastanin bogazina yemek artiklari ka�abilir veya divertik�l i�inde birikmis gida artiklari bozularak pis kokuya sebep olabilir. Tanilari endoskopik inceleme ile konulur
|
||
![]() |
||
xdemirleydi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 17:31 |
|
|
bademcikden geldiginide zannedebiliriz belkide bogazda cepler var o y�zden endoskobi iswteyin ve devlet hastanesine muayene olmayin cok sistemli bi hastanede doktoru elinize alin ve ona g�vendiginizi ve bu sorunu onunla c�zebilcenizi ima edin
|
||
![]() |
||
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2013 tarihinde 18:10 |
|
|
xdemirleydi bu dedigin sey sindirim sistemi uzmanlik alani olan doktorlarin fibroskopik camera ile reflu arastirmasinda gozukur ! �ok nadirdir evet akcigerlere ka�arsa birikinti olum tehlikesi bile vardir ! hopital american videosnda gormustum
|
||
![]() |
||
sunset
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 14-Agustos-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2013 tarihinde 11:29 |
|
|
Agiz kokusunu gideremedim ama en azindan dil �zerindeki sari renkli pas tabakasinin %90 indan kurtuldum. Sekeri keserseniz tabaka da kendiliginden kayboluyor. Deneme ama�li1 hafta tatli yemeyin, �ayi kahveyi sekersiz i�in, m�mk�nse ekmegi de kesin (hamur isi oldugu i�in agizda kalinca sekerle ayni etkiyi yapiyor)Ve 1 hafta i�inde agiz kokunuzun %70 azaldigini g�receksiniz. Sekeri kesin, aitli i�eceklerin 1 bardaginda 12 adet kesme sekere esdegerde seker varmis. Kolayi, fantayi, hazir meyve sularini da kesin. Ve sonucu g�r�n.
|
||
![]() |
||
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2013 tarihinde 14:27 |
|
|
suanda uygulamaya basladim.
|
||
![]() |
||
Quillov3r
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2013 tarihinde 13:20 |
|
|
peki agizda sorun olmadigi halde nidazol ve flagyl t�r� ila�lar etki etmediginde ne d�s�n�lmeli?
|
||
![]() |
||
�l�mc�l
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2013 tarihinde 19:34 |
|
|
Gastroentoroloji doktoruna mide ilaci bittiginde kokunu geri gelmesini sordum. 6 ay kullanman gerekir dedi. Hi� daha �nce bu cevabi alan var mi? Veya 6 ay kullanan?
|
||
![]() |
||
leylak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2015 tarihinde 22:11 |
|
|
arkadaslar ben 22 sene boyunca �ektim daha ergenlige bile girmeden k���c�k �ocukken basladi.ortaokul lise �niversite meslek hayati evlilik hayati hi� bitmedi 1dk bile ge�medi.gitmedigim gastro dis hekimi dahiliye kbb doktoru kalmadi hep refl�ye baglandi ancak ila�lar hi� ise yaramadi.hatta psikolojiktir diyenler bile oldu.gulenler tuhaf tuhaf bakanlar.ancak 2 ay �nce bir bayan dis hekimi dis etinden olabilir diye ilk defa sorunumu anladi ilgilendi.flagly,rovamycine,tanflax yazdi 14 gun kullandim.ve bitti allaha sukurki gecti.herhalde gecici bir rahatlama dedim ila� bitse belki koku gelir diye d�s�n�yordum ama cok sukur yok.daha �nce kullanmadigim agiz bakim sulari propolisli narli haplar �zel dismacunlari kalmamisti.insallah sizin i�inde faydasi olur.dis hekimine anlatin.herkese gecmis olsun
|
||
|
leylak
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2015 tarihinde 13:23 |
|
|
abi bu ilaci ve nazodil ilacini kullanip biraktintan sonra herkeste koku geri donuyormus hic duydunuz mu tamamen koku kaybolan?
|
||
![]() |
||
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2015 tarihinde 22:26 |
|
|
bu forumda degil ama baska bi forumda nidazol kullandiktan sonra 6 aydir kokunun olmadigini s�yleyen biri vardi sonra geri geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ��nk� o foruma da insanlar daha sonra yazmayi kesti ama ben kullandigimda nidazol bana hi� etki etmemisti mesela ama nidazol disinda etki eden baska antibiyotikler oldu tabi
|
||
![]() |
||
delikanli06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 07:37 |
|
|
Hocam mrb .. Ben sizin Bahsettiginiz ila�lari aldim kullaniyorum bende de ise yaradi ama tekrar gelecek diye �ok korkuyorum.. Hen�z 8. G�n�ndeyim .. Meraknetyigim su siz ilaci birakali ka� g�n oldu ? Tamamen kesildi mi ?
|
||
![]() |
||
leylak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 16:47 |
|
|
Bende koku hala yok.nerdeyse 3 ay olucak.insallah sorunumuz aynidirda Sizinde gecer.benimde umutlarim t�kenmisti.hatta ila�lar bitince eskiye donucem zannediyordum ama allaha s�k�r ge�ti.ama sunuda belirteyim dilimin arkasinda biraz pas kaldi.koku yokya bunu onemsemiyorum
|
||
|
leylak
|
||
![]() |
||
Akyildiz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2015 tarihinde 03:31 |
|
|
Bende baska bir �neride bulunuyorum arkadaslar. Herhangi bir antibiyotik yada lacombi kullaninca ge�ici olarak kurtulan varsa bahsedecegim seyi uygulamanin fayda saglayabilecegini s�yleyebilirim. G�nde en az 1 veya 1,5 litre su (suyun hi�bir zarari olmaz Bolbol t�ketilebilinir) haftada bir g�n 10 adet civarinda kuru Kayisi yada g�nkurusu. Bunun haricinde kuru incir ve Kayisiyi g�nl�k olarakta t�ketebilirsiniz. Uyguladiklarimdan sonra farkina varmis Oldugum durum Bagirsak �alisma durumuna endeksli bir koku durumu oldugudur. Yani Bagirsak ne kadar rahat �alisiyorsa koku o derece az. Su incir ve Kayisi bagirsagin temizlenmesi ve randimanli �alismasi i�in birebir. Ben bunlari denedim ve sonu� aldim. Ge�en ay doktora gittim lacombi ve rennuduo surup yazdi. Bu ila�larda ise yaradi. Fakat tekrar geri geldi. Yogun su t�kettigimde kaybolan bir koku durumu var. Bagirsak ne kadar rahat ve hizliysa koku o kadar az. A�iklamam gereken bir durumda sudur ki; eger antibiyotik yada herhangi bir ila� Alinca ge�ici ��z�me ulasiyorsaniz bu Y�ntem ise yarayabilir. Aksi takdirde ��r�k dis, sin�zit, diyabet vb durumlar i�in ��z�m olmayabilir. Benim kendimdeki kesfimdir. Bol su az koku iyi nefesler herkese...
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 21:41 |
|
|
Harbi super ilac bu :) agzimda burnumda hala bir tuhaflik varmis gibi sanki hala kokuyormus gibi geliyor ama elimi agzima kapatip hava verdigimde hicbir koku yok. Yok ama yinede insanlarla konusurken rahat degilim ama sunu soyliyim bu agiz kokusu sandigimdan daha fazla kendime guvenimi azaltiyormus.
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 22:04 |
|
|
Ayrica bu ilaci kullanipta kokunun tamamen gitme ihtimalide mi var? Kac gun kullanmaliyiz oyleyse?
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 12:45 |
|
|
Leylak sende dis eti iltihabi mi vardi?
Yani bayan dis doktoru ne yapti sana , ne dedi,ne �ikmisti sende? yani dis eti olabilir,den sonra ne �ikti? |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 16:12 |
|
|
Ayrica burnumun ici hala kokuyor gibi ama agiz kokusu yok. Benim zaten burnumdan koku gelmezdi ama ici kokardi ve koku devam etmesine ragmen agiz kokum yok.
Burnumun bogaz tarafinda arasira tuhaf bir koku varmis gibi hissetmeme ragmen koku yok. Dil pasi gecmedi ama koku gitti bu ilac sayesinde. Simdi aklima takilan su, burnumun ici kokmasina ragmen agiz kokum gittiyse bunun anlami sirun burunda degil mi demek oluyor? |
||
![]() |
||
melminar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 22:49 |
|
|
Merhaba size mesaj atamiyorum dontorunuzun adini verebilirmisiniZ gercekten yillardir biktim canimdan gectim bu olay yuzunden
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |