|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2013 Saat 20:35 |
komik gelebilir ama ben agzima bole çay kasigini alirim bole pc karsisinda bir sey izlerken falan tirnak yemek gibi birsey ! niyemi yaziyorum çunki kasik agzimdayken hiç kokumoku birsey kalmiyor nede akinti ilginç bence
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
evet dogru.
Metaller Eh potansiyelini yükselttigi için koku kayoluyor. Bu amaç ile üretilmis metaller var. Bu fotografini gördügünüz metal obje agiz kokusu hastalari için üretilmistir. http://agizkokusu.net/garbage/metal.jpg |
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
sarmisak kokusunun elinden gitmesi için metal kasik kullanildigini duymustum. bu açidan hiç bakmamistim. herhalde bu basligi görüpte direk çay kasigina sarilan tek ben degilimdir:))))
|
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
cok ilginc :s
|
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
geniz akintin ne alemde evian ?
Aydin hocam burun damlasinda hic umut yok galiba ? |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
geniz akintisinda onemli sayilcak bir gelisme olmadi ilaç tecavisinden sonra full devam doktor burnumdaki anatomik aksakliklardan kaynaklanan andikaplar oldugunu soledi! rinoplastique doktoruna sevk etti! galiba yine kesip biçecekler.
|
|
![]() |
|
sifaa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam ben sifa. Kendi hesabima giris yapamadim yeni bir adres almak Zorunda kaldim . Gruptan çikarildim mi ? Ve neden ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Elbette kimseyi silmedim Siz mutlaka yanlis sifre giriyorsunuz. Üye olurken bildirdiginiz [email protected] eposta adresinizden bana bir eposta yazarak yeni sifre istiyorum yeni sifrem su olsun: "xxxxx" derseniz, sifrenizi degistiririm "Sifaa" hesabini açarken eposta adresinizi bildirmemissiniz. Eger Sifa ve Sifaa hesaplarinizi ayni eposta adresini bildirerek açmis olsaydiniz. Bunun sifresini digeri için de geçerli yaparak isinizi kolaylastirma imkanim olabilirdi. Bu sebeple herkese sesleniyorum: Bir gün hesabinizda çikabilecek pürüzü kolayca giderebilmeniz için üyelik bilgilerinizi tam olarak doldurmanizi tavsiye ederim. Bilhassa eposta adresleini giriniz. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |