Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bagirsaktan kaynaklaniyorsa eger..

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bagirsaktan kaynaklaniyorsa eger..
    Gönderildi: 26-Kasim-2013 tarihinde 23:47
Hocam benim sorum size olacakti birincisi; bagirsaklardaki herhangi bir bakteri,gaz vs koku yapar mi ikinciside eger yaparsa yani bagirsaktan kaynakli bir koku varda kolonoskopiden baska bagirsaklara baktirma yonetemi var mi ?
Simdiden tesekkurler..
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Kasim-2013 tarihinde 17:08
sorunuzla ilgili olarak, bu konu daha �nce g�ndeme gelmisti. arama se�eneklerini kullanarak bulabilrsiniz.
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2013 tarihinde 18:18
Bir cok konu var ama mobilden takip etmem cok zor oluyor..
Başa Dön
delux Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delux Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2017 tarihinde 13:14
%90 nimizin agizinin diski gibi kokmasinin sebebi bagirsaklar arkadaslar bunun farkinda bile degil cogumuz malesef :( hepimizin doktora gidip ayri ayri bilgiler elde etmesi gerekiyor,sali gunu randevu aldim tek tek dolasicam doktorlari cozene kadar bu olayi, bugune kadar hep mide veyahut kbb uzerine odaklandim ama deyil hic biri deyil 3 senedir burada uygulamadigimiz yontem kalmadi bircogumuzda yorulduk artik farkindayim ama pes etmek yok!!! bagirsaklara odaklanmamiz gerekiyor,en basitinden birkac gun hayatinizdan sekeri,hamur islerini,gazli icecekleri cikartin gunde 2 litre su icmeye calisin haftada 3 gun gun yuruyus yapin, , kokunun azaldigini goruceksiniz gecmesede,arkadasimiz aclik yontemiyle kurtulmus onun adina cok sevindim saygi duyuyorum,ama bu isin ilimi yontemi tedavisi mutlak olmali,ulkemizdeki doktorlarin bircogunun bilgisiz oldugunu bilsemde pes etmicem,olayi cozersem bu forumdaki bir cok arkdasimizin yuzunu guldurucem insallah pes etmeyin arkadaslar.
bazilarimizin kokusu 1 metreden hissedilir,bazilarimizinki 20 30 cm mesafeden,kokunun 1 2 metreye ulasdigini soyleyen arkadaslar sigara cay,kahve,nescafe kunefe baklava yogun serbetli tatlilar beyaz ekmek,hamur isi seyleri surekli yiyerek var olan kokularini getirebilecekleri en son noktaya ulastiriyor ve malesef bunun farkinda bile deyil bir cogumuz,kafanizi cok yormayin arkadaslar ozellikle !!!!!!!! agizinin diski gibi!!!! koktugunu size soyleyen varsa lutfen bir araya gelelim ve bilgilerimizi paylasalim burada kimsenin masal dinlemeye gucu kalmadi...
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2017 tarihinde 18:51
Siz diyet yapmaya devam edin arkadaslar. Sekeri hamuru �ikardik, ot mu yiyecegiz �mr�m�z�n sonuna kadar?
Başa Dön
delux Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delux Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Subat-2017 tarihinde 00:27
biz aclik diyeti yapmiyoruz :) seker olsun hamur olsun bunlar zaten zararli seyler,diyet i en azindan deneyin birkac gunden birsey kaybetmessiniz diyeti yapinca hersey super olucak diyende yok zaten size sadece bir azalma goruceksiniz bundan sonrasi bagirsaklarizdaki yararli bakterleri zararlari bakterilerin sayisindan cogaltmak bunu da probiyotik takviyesi ve dengeli diyet ile yapicaz ingilizceniz var ise youtube da bir cok video var izleyin derim,3 senedir bu forumdayim denemedigim yontem kalmadi limon sarimsak kurunden tutunda akliniza ne geliyorsa,ama bu sefer yuzduk yuzduk kuyruguna geldik az kaldi ve kim nederse desin umrumda degil ama bu forumdakierin %80 %90 bagirsak kaynakli ve bundan haberleri bile yok malasef...az kaldi yakin zamanda buradaki bir cok kisiye guzel haberler vericez
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2017 tarihinde 17:23
bu diyet�iler organize galiba yillar �nceden �yelik alip bu g�n� beklemisler foruma darbe girisimi gibi birsey bu Bilimi reddediyorlar ilk �ag insanlari gibi birseyleri savunuyorlar yani mesela benim d�s�nceme g�rede 60 kere t�k�rmek agiz kokusunu yok ediyor hadi yapin bakalim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2017 tarihinde 11:33
T�k�rme oru�larini baslatiyorum arkadaslar g�nl�k s�t i�eceksiniz 100ml ge�miyecek aksamlari 60 kez t�k�receksiniz 1 hafta bunu tekrarlayin sonra 2 g�n dinlenin ardindan g�nes g�zl�g� takin ve bir plaja gidin sahilde y�r�y�n bakin g�r�ceksiniz agzinizdaki sulanmanin artisi okadar articakki dogal y�ntemlerle agiz kokunuz yok olacak ben denedim oldu sizde deneyin hadi yapin :D
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2017 tarihinde 11:34
bide Arkadaslar Arkadaslar okadar t�rk sitesi gezdim bu konu hakkinda pek bilgi edinemedim , g�rd�g�m bi amerikan sitesinde dislerinizi fir�alarsaniz agiz kokunuz gider yaziyodu bende fir�aladim gitti bence sizde disinizi fir�alayin ben yaptim denedim oldu :D
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2017 tarihinde 11:35
hocam gizemmmm adli arkadasin sorusuna veya benzerine muhtemelen y�zlerce defa cevap vermissinizdir ama bu konuyu yeni g�rd�g�m i�in ve kritik �nemli olan verebilceginiz cevabi verebilirseniz bizde faydalanmak isteriz sagolun
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2017 tarihinde 13:32
İlk gönderen: gizemmmm gizemmmm yazdı:

Hocam benim sorum size olacakti birincisi; bagirsaklardaki herhangi bir bakteri,gaz vs koku yapar mi ikinciside eger yaparsa yani bagirsaktan kaynakli bir koku varda kolonoskopiden baska bagirsaklara baktirma yonetemi var mi ?
Simdiden tesekkurler..

Bgirsaklarda 1 cm k�pte 100000 taen bakteri normal ve saglikli brietlerde zaten mecburen vardir. 240 tan fazla bakteri ailesi burada yasar. Bu sebeple sordugunuz soruya yanit vermekte zorlaniyorum.

Souyu s�yle degistirebilirsek cevaplamak m�mk�n olabilir:

Sindirim kanalinin her hangi bir b�lgesinde beklenenden fazla bakteri faaliyeti bulunursa biz bunu koonoskoi disinda baska y�ntemlerle anlayabilir miyiz?

Evet anlayabilir.
Nefeste hidrojen testi bu is i�indir. Nefeste normal olarak <10 ppm H2 gazi bulunur. <20 ppm seviyesine kadar bulunmasi tolere edilir.

A�lik nefes gazlarinda >20 ppm H2 gazi bagirsakta bakteri y�k�n�n arttigini veya bir seylerin sindirilemedigini veya emilemedigini veya kalin bagirsaktan ince bagirsaga ka�ak oldugunu veya Celiac hastaligini veya disakkarit intoleransini veya bagirsakta asiri bakteri �remesi bulundugunu veya pankreas enzim eksikligini g�sterebilir.

H2 gaz �l��m� yukarida belirttigim sekilde statik kosullarda yapilabilecegi gibi meydan okuma testi olarak da yapilabilir. Bireyin <10 ppm H2 gazi bulundugu �l��ld�kten sonra 1 bardak disakkarit i�irilir 15 dakika araliklarla nefeste H2 gazi yoklanir, izlenir, degerlendirilir.
-M

Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2017 tarihinde 14:15
UZUN ZAMANDIR GRUBA GIRMIYORDUM BIR BAKAYIM DEDIM AMA G�RD�G�M KADARIYLA HALA KISIR D�NG� DEVAM EDIYOR. BAKIS A�INIZI DEGISTIRIN ARKADASLAR.. �M�R BOYU OTLA MI BESLENECEGIM DIYECEK KADAR CAHIL OLMAYIN.. BEN SU AN DIYET YAPIYORUM TABI BUNUN YANINDA TAKVIYE DE ALIYORUM.. S�RE� TAM BITMEDIGI I�IN AYRINTILARI YAZMIYORUM. SU AN KOKU �OK AZALDI.. HERKESIN SORUNU FARKLIDIR AMA ASIL PROBLEM SINDIRIM YAPAMIYORUZ EGER SINDIRIMINIZI D�ZELTIRSENIZ BU IS OLUYOR.. YEMEKLERDEN YARIM SAAT �NCE SU I�MEK VE YEMEKTEN 2,5 SAAT SONRA SU I�MEK SINDIRIME �OK IYI GELIYOR.. NEYSE BEN BURAYA ADANALI I�IN GELMISTIM ONUNLA ILGILI BIRSEYLER BULDUM ESKI NICKI BUYDU YENI NICKI NE BILMIYORUM. G�R�RSE BANA ULASSIN..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2017 tarihinde 14:29
BIR DE SU VAR SAKIN MUCIZE BEKLEMEYIN.. SU �R�N� KULLANDIM GE�TI BU �R�N� KULLANDIM DIYENLERE ITIBAR ETMEYIN. TEK BIR �R�NLE GE�SEYDI EGER HERKES IYILESIRDI.. BU �OK BILINMEYENLI BIR DENKLEM.. �OK FAZLA SEYI D�ZELTMENIZ LAZIM.. HERKESIN SORUNUN KAYNAGI FARKLIDIR AMA ARTIK BEN SADECE KOKU OLARAK BAKMIYORUM. BUNUN DISINDA DA BIR �OK RAHATSIZLIGIM VARMIS MEGER DE BEN HASTALIK OLARAK G�RMEMISIM.. BU ARADA DIYETTE SADECE OT YOK.. ASLINDA SAGLIKLI BESLENME VAR.. SEKER VE UNU TAMAMEN HAYATINIZDAN �IKARIYORSUNUZ GERI KALAN YIYECEKLERDE KISIYE G�R DEGISIYOR BUNU KENDINIZ KESFETMELISINIZ.. MESELA BROKOLI SAGLIKLI BIR YIYECEK AMA BENDE HASHIMATO VAR BANA DOKUNUYOR.. EV YAPIMI YOGURT SAGLIKLI AMA BANA DOKUNUYOR S�T VE S�T �R�NLERI.. ISPANAK SAGLIKLI AMA HISTAMIN INTOLERANSIM VAR DOKUNUYOR VS VS.. KENDI BASINA BU ISI Y�R�TMEK �OK ZOR.. DIE OFFLAR AGIR GE�IYOR ��NK� IYILESME KRIZLERI YANI.. AMA SU AN BIR �OK ARKADASTAN YARDIM ALIYORUM.. SIZE BIR SEY DAHA S�YLEYEYIM.. BENIM GIBI UZUN YILLARDIR EN AZ 10 SENE.. KOKUSU OLAN IKI ARKADAS BU DIYETLE KOKUDAN TAMAMAEN KURTULDU.. AMA UZUN BIR S�RE�.. BAGIRSAGIN KENDINI ONARMASI 2 SENE S�R�YOR.. AMA BU DIYET KISIYE G�RE 7-8 AYDA BITIYOR 3 AYDA BITEN DE VAR.. SONRA YASAK OLAN GIDALARI V�CUDA YAVAS YAVAS TANITIYORSUNUZ DOKUNUYOR MU DIYE.. SU AN IKI ARKADASTA ISTEDIGI HER SEYI YIYEBILIR AMA YEMIYOR TEKRAR BAGIRSAK FLORASINI BOZMAMAK I�IN SADECE DAHA SAGLIKLI BESLENIYOR.. MESELA BEYAZ EKMEK YERINE EKSI MAYALI SIYEZ UNUNDAN YAPILMIS EKMEK YIYOR GIBI.. SIZDEKI SORUN MIDE YADA BAGIRSAK OLMAYABILIR AMA BAKIS A�INIZI DEGISTIRIN L�TFEN �OK Y�NL� BAKIN OLAYA.. VE ASLA MUCIZE BEKLEMEYIN.. BIR DE EVIAN VARDI GRUPTA ESKI ARKADASLARDAN O IYILESTI MI? �OK MERAK EDIYORUM..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mart-2017 tarihinde 21:58
bahse girerim , ( Hobi = Diyet hacamat cart curt hokus pkus ) ' unu bozmak istemem ama Hobi sonu�ta bi ugrasi bunla ugrasarak mutlu olabilirsin bende mesela agiz kokum var insanlarla iletisim kuramiyorum bilgisayar oyunlariyla ge�iriyorum vaktimi buda benim hobim Hobine �omak sokmakistemem Ahbap ama bahse girerim 2 yil degil 5 yil da yapsan diyeti birsey olmuyacak ben ��nk� :D Diyet yaparak agiz kokusundan kurtulan g�rmedim Diyet yaparak zayifliyan g�rd�m.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2017 tarihinde 12:57
Tamam sen agiz kokunla insanlardan uzak kalmaya ve anti sosyal olmaya devam et. Benim kokum �ok azaldi su an rahatsiz edici d�zeyde degil bu bir gercek su an ben bu ger�egi yasiyorum. Ayrica bu diyetin sadece zayiflama bazli oldugunu d�s�nmekte senin ne kadar cehalet i�erisinde old g�steriyor. Sen bilirsin bununla yasamaya tabiki devam edebilirsin. Ben senin disindakilere sesleniyorum. L�tfen bakis acinizi degistirin. Bu konuyla ilgili yabanci makaleler t�rk�e makaleler okuyun. Depresyon okb hastalarinin bile tedavisi bagirsakta.. hipokrat " t�m hastaliklar bagirsaktan baslar " demistir. Bu arada sindirim sorununu d�zeltmek i�in mide asidinizi artirmaniz lazim bunun i�in pepsin +betain hcl ihtiyaciniz var. Ben pepzan kullandim ve koku sifirlandi anladim ki sindirimde sikinti varmis elbette pepzanla yasamayacagim bunun i�in saglikli besleniyorum ve bagirsak enflamasyonunu bitirmeye �alisiyorum. Ge�irgen bir bagirsaginiz varsa otoimmun hastaliklariniz �ogalir bende ki gibi.. o y�zden vizyonunuzu genisletin diyorum.. mesela bende var olan hastaliklar ve rahatsizlari yazayim
- siskinlik hazimsizlik
- asiri gaz
- asiri usume
- raynaud fenomeni
- skleroderma
- sedef
- seboreik dermatit
- hashimoto tiroidi
- geniz akintisi
- burun akintisi (s�rekli )
- alerjik rinit
- asiri sa� d�k�lmesi
- ayaklar damantar
- v�cutta kasinti
- uykusuzluk
- gece kabuslari, endise,kaygi
- halsizlik yorgunluk
- kabizlik
Daha aklima gelmeyen bir s�r� rahatsiz edici ama �ld�rmeyen hastalik mevcut.. bunlarin hepsiyle tek tek bas etmeye �alisamiyorsunuz ve akliniza bir soru geliyor.. bunlarin tek bir nedeni olmali ? Ve ben onu buldum.. Ge�irgen bagirsak sendromu.. L�tfen bunu arastirin.. Bu konuda �nc� doktorlar da var gitmedim ama giden duzelen insanlar da biliyorum. Tek basiniza �ok kompleks bir tedavi ama biraz arastirmaci olursaniz durumu cozerseniz.. �nce bagirsak temizlenir v�cut toksimlerden arindirilir ki bu �ok onemli takviye kullanmaniz sart yoksa v�cuda yayilan toksinler siz de bas agrisi mide bulantisi gibi semptomlar olusturur.. Ben bunu yasadim en zor die offlarimdan biriydi.. o zaman takviye kullanmiyordum tamamen beslenmeyle olacagini d�s�n�yordum ama yanilmisim brisey daha �grendim tajviyesiz olmaz.. b12 1000 d vit 100 olmali.. neyse sonra v�cuttan zararli bakteriler mantarlar gittikten sonra bagirsagi faydali bakterilerle doldurmalisinjz o da probiyptik ve prebiyptik destegiyle olacak.. ve bu sirada ge�irgen kisimlari kapatmak i�in de bol bol kollajen yuketmeniz lazim o da kemik suyunda var.. kemik suyu kelle pa�a �ok �ok icmeniz lazim hatta her g�n bir bardak icmelisiniz.. aklkma geldik�e yaziyorum asla antibiyotik kullanmayin burda nidazol vs bahsedilmisti kullanmistik zamaninda bilincsizken �ok zarar vermisim bunyeme daha da k�t� oldu.. olayi anlamak zeki ve vizyonu genis insanlar i�in �ok basit uygulamasi zor sadece.. Ama iyilesmek i�in insan herseyi yapmali.. oturup insanlar dan uzaklasmak yerine d�s�nmeli arastirmali.. BU arada Murat Hocam adanali size gelmisti muayene olmak i�in telefonu falan sizde varmi yada hala iletisim kuruyorsaniz ben iletisim bilgilerini alabilirsem �ok memnun olurum. Onun durumuna kendimden daha �ok uzuluyordum ne yapti iyilesebildi mi bilemiyorum.. Ama onunla konusmam lazimmm..
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2017 tarihinde 15:33
Bu mu yani hepimiz ge�irgen bagirsak sendromu yasiyoruz. Bunlar neden kaynaklaniyor a�iklayayim. Burun etlerimin b�y�d�g�n�, burun tikanikligi sebebinin bu oldugunu s�yleyip tedavi edemeyen, alerjim oldugunu ��z�m olmadigini s�yleyen bazen baska sehir havasi iyi geliyor diyen doktorlar y�z�nden bu arkadaslar farkli ��z�mler ariyor.
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2017 tarihinde 10:53

Yazdiklarin mantikli sifa..Ama o yazdigin hastaliklar (Sedef, Skleroderma, Raynaud Sendromu) sende var mi gercekten? Yani hekimler tarafindan teshis konuldu mu?��
Hashimoto bende de var.
Ayrica gecirgen Bagirsak da var 99%. Daha �nce bu konuyla alakali yazmistim.��
"b12 1000 d vit 100 olmali" diye yazmissin. Bunu anlamadim.
Yani 100'l�k Vit D3 m� alinmali? Ben 10 g�nde bir 20.000 aliyorum. Ama okudugum makalekerde VitD'yi dogal besin yoluyla almanin daha verimli olacagini yazmisti bir hekim. Mesela balik yagiyla.��
Yazdigin takviyelere VitC ve Magnezyumu da eklemek mantikli.��
Et suyu (Kolajen) konusunu bilmiyordum, yeni bir sey �grenmis oldum.��
Pre ve probiyotik d�neminde Ozovit isimli ilacin da faydasi var. Bagirsakta oksijen salgiliyor ve anaerob bakterileri �ld�r�yor.��
Toplamda yazdiklarin mantikli. Benden taraf kocaman bir tesekk�r bu bilgiler icin.��
Arada bir durum g�ncellemesi icin giris yaparsan sevinirim.�
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2017 tarihinde 11:09
Not: �zel mesaj yazdim ama gitmiyor. Sayfada problem varmis.
Rica etsem, incelikli olarak kronolojik bilgi verir misin sifa?
Ne ile basladin, ne yaptin, ne aldin, hangi s�re ile?
Zahmet olacak, ama cok yardimci olursun inan.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2017 tarihinde 18:38
D vit degerinden bahsetmek istemistim. Yani kan testi sonucunda d vit degerin 100, B12 degerin 1000 olmali.. Evet magnezyum ve c vit de aliyorum ama yazmamisim. VE b6 da aliyorum.. b6 ve c vit almam lazim tiroid den dolayi bu degerlerin y�ksek olmasi gerekiyor.. Evet yazdigim hastaliklarin hepsi bende var ve doktor tarafindan teshis konuldu ama zaten iyilesmedi hi�biri. Bunlar d�nemsel hastaliklar mesela raynaud fenomeni �ok �s�d�g�mde ve stres altinda kaldigimda beliriyor ellerim ayaklarim kasiliyor ve hissetmiyorum.. Ve ayrica �ok �s�d�g�m� yazmayi da unutmusum.. su an havalar �ok iyi ama ben donuyorum.. iste o kadar �ok ki aslinda bunlar ama malesef biz ilerleyince g�r�yoruz.. �s�me demir eksikliginden bu arada mineral eksikligi de var ben de.. bunun i�in dogal tahin t�ketiyorum ama dogal olacak yerli susam tohumundan vs.. ekstra takviye de zamanla artik.. sana �zel den mesaj attim diger ayrintilari oradan konusuruz.
Başa Dön
pardon Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pardon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Haziran-2017 tarihinde 21:12
bagirsak kurdu testlerde g�r�lmeyebiliyormus bi vidyoda izledim tesad�fen asagidaki beslenme konulu linkten bakabilirsiniz.d vitamini ve demir eksikligi depresyon g�r�lebiliyormus. bu sindirim sistemiyle ilgili agiz kokusuyla da ilgili olabilir.internette bununla ilgili ketrax diye bi ila� buldum alip deniycem sanirim.��nk� belirtiler bende var.
https://www.youtube.com/watch?v=Vdl2xFjvsXA
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2018 tarihinde 01:49
herkese saglikli g�nler dilerim. bende forumdaki bir�ok muzdarip �yeden biriyim. en son �are olarak internetten bagirsak parazit temizleyici bir �r�n� denemek istedim. ise de yaradi. yaptigim t�m basvurular ve arastirmalar bagirsaktan kaynaklanan bir agiz kokusuna sahip oldugumu g�steriyordum. arkadaslar bagirsak bakterilerine yada bagirsak mantarina iyi gelen ne varsa kullandim. elma sirkesi lahana tursusu, gaz s�k�c� ila�lar, bagirsak bosaltici ila�lar, dis�i, genel cerrah, gastroenteroloji uzmani, �zel doktorlar vs vs vs... bendeki durumun a�ilimi sudur : kahve, �ay, asitli i�ecekler, tatli gibi gidalar kokuyu tetikliyordu. burdan yola �ikarak agiz kokusu degilde nefes kokusu oldugunu her zaman d�s�nm�st�m...

yaptigim arastirma ve testlerden sonra anladim ki bagirsak mantar �retiyor ve bunu v�cuda yayiyor. ne yaparsaniz yapin bunu basit bir y�ntemle ekarte etme sansina sahip degilsiniz. istikrarli ve saglikli bir diyet. iyi bir gastroenteroloji uzmani esliginde hassas testler ve ila� tedavisi kesin gerekli.

okudugum makaleler ve konustugum doktorlardan elde ettigim �ikarimlar, forumumuzdan okudugum paylasimlar ile kendi �abalarimla ulastigim sonu� bende bagirsak mantari var ve bunu en kisa zamanda tedavi ettirmem gerekiyor. internetten satin aldigim bir parazit temizleyici ise yaradi. demek ki benim g�venilir bir tip uzmani esliginde kendimi tedavi ettirmem gerekiyor.

yasadigim sorun sadece agiz kokusu degil. v�cutta ve sa�ta asiri yaglanma, halsizlik, uyku d�zensizligi, odaklanamama, huzursuz bacak sendromu, kasiklarda kasinti, mevsim degisikliklerinde v�cutta enteresan reaksiyonlar, ereksiyon sorunu, v�cut isi dengesizligi vs. okudugum makalelerde bagirsak mantarinin belirtileri tamamen bunlardan ibaret. benim forum sakinlerine tavsiyem bagirsak mantarini kulak arkasi etmeyin derim. ben bir�ok y�ntem denedim. hepsi ge�ici ��z�md�. eminim ki bagirsaklarimla alakali bir problem var ve bunun �st�ne gitmem gerekiyor... saglikli g�nler arkadaslar. umarim bir g�n bundan tamamen kurtuluruz... saygilar.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2018 tarihinde 10:45
Kesinlikle katiliyorum. Sikayetlerimiz y�zde 90 ayni bende bagirsak kaynakli olduguna eminim. Bagirsak parazitleri i�in kullandigim. Ok sey ise yaradi ama kisa s�rd�. Doktora gittigimde tahlil yapiliyor ve bir sey �ikmiyor. Hal b�yle olunca drlarda yardimci olmuyor ya da olamiyor. Siz tibbi a�idan nasil �zerine gitmeyi d�s�n�yorsunuz. Bir de kullandiniz �r�n hangisiydi sadece fikir olsun diye soruyorum. ��nk� benim de kullanmisligim oldu
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2018 tarihinde 11:03
bagirsak mantarina odaklanin arkadaslar. antibiyotik kullandigindan ge�iyorsa, ilaci biraktiginda koku geri geliyorsa. b�y�k ihtimal bagirsagin �retip v�cuda yaydigi mantarlardan muzdaripsin.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2018 tarihinde 22:46
Ya doktora gidip ben bagirsak mantarindan s�pheleniyorum deyince bir ��z�m� olabilecek mi acaba inanin umutsuz bir merak i�indeyim. L�tfen gelismeleri bizimle paylasin. Please
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2018 tarihinde 16:47
Ge�enler eski komsumuzun bagirsak delinmesi sonucu zehirlendigini duydum bunu duyunca adaminda nefesinin koktugunu hatirladim tip4 ile bagirsaklar arasinda bir iliski var kaynak orasi gibi bizimde sikintimiz b�y�k ihtimalle bagirsaklar Murat hocam nasil bir hastalik bagirsak kaynakli tip4 kokusu yapar acaba bilginiz varmi
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2018 tarihinde 17:02
İlk gönderen: mehmet27 mehmet27 yazdı:

nasil bir hastalik bagirsak kaynakli tip4 kokusu yapar acaba bilginiz varmi

Soru i�in tesekk�r ederim
Bu makalenin 12 inci sayfasinda hastaliklarin tablosunu verdim:

http://www.drmurataydin.com/agiz-kokusunu-anlamak-siniflamak.pdf
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2018 tarihinde 10:54
Hocam tesekk�rler �ok faydali bir Makale bir sorum daha olacak ordaki gazlarin kokusunu bilmedigim i�in diski kokusu hangi gaz sinifina giriyor
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2018 tarihinde 12:21
İlk gönderen: mehmet27 mehmet27 yazdı:

Hocam tesekk�rler �ok faydali bir Makale bir sorum daha olacak ordaki gazlarin kokusunu bilmedigim i�in diski kokusu hangi gaz sinifina giriyor

Bireyin kokunun neye benzettigi teshise g�t�rmez.
mesela siz bir kokuya diski kokusu dersiniz. Ben ��pl�k kokusu derim. Ahmet bey idrar kokusuna benzetir. Ayse hanim fare �l�s� kokusuna benzetir.

Koku algisi bireyseldir. Tamamen kisiye �zeldir. Bu sebeple kokunun neye benzediginin sifir �nemi vardir.
-M

Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2018 tarihinde 15:51
Arkadaslar bir tavsiyem olacak ben �ok faydasini g�rd�m iki hafta oldu her sey s�per insallah uzun vadede sonu� alirim. Bagirsak kaynakli olduguna inananlar unlu ve sekerli mam�llerden uzak dursun. Ben ekmek bile yemiyorum sanirim candida mantari yapiyor kokuyu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2018 tarihinde 16:26
İlk gönderen: mscn mscn yazdı:

Arkadaslar bir tavsiyem olacak ben �ok faydasini g�rd�m iki hafta oldu her sey s�per insallah uzun vadede sonu� alirim. Bagirsak kaynakli olduguna inananlar unlu ve sekerli mam�llerden uzak dursun. Ben ekmek bile yemiyorum sanirim candida mantari yapiyor kokuyu

Murat hocam bu konuda fikriniz �nemli? Candida mantari varmidir varsa nedir? benimde anlam veremedigim sekilde karnimda siskinlik var daha yasim gen� geneldede o siskinlik varken agzimda k�t� bir koku hissediyorum ama nefes kokusu gibi sanki agiz degilde? ne yapacagiz artk biktik
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2018 tarihinde 11:38
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Murat hocam bu konuda fikriniz �nemli? Candida mantari varmidir varsa nedir?

bu konuda �ok sayida baslik a�ilidi forumda arama yapiniz.
Kandida mantari ile agiz kokusu arasinda hi� bir iliski bulunmamaktadir. Hi� bir diyet yapmayiniz.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2018 tarihinde 14:22
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Kandida mantari ile agiz kokusu arasinda hi� bir iliski bulunmamaktadir. Hi� bir diyet yapmayiniz.
-M

Ah Murat hocam ah nedeni bilsek de �nlemeye �alissak keske genelde Murat hocam s�yle bi durum yasiyorum sizin �alisma ve arastirmalarinizda b�yle birseye rastladinizmi veya bu neye isaret olabilir bir fikriniz varmi �ok merak ediyorum , Agzim kapali bir sekilde burnumdan nefes alip burnumdan geri nefesimi verirken k�t� koku hissediyorum yani o hissettigim koku sanirim benim karsiya verdigim koku buradan ne anlamaliyim?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2018 tarihinde 16:07

Agzim kapali bir sekilde burnumdan nefes alip burnumdan geri nefesimi verirken k�t� koku hissediyorum yani o hissettigim koku sanirim benim karsiya verdigim koku buradan ne anlamaliyim?

Koku adaciklari.

Ben bunlara Koku adaciklari (izohal) adini verdim. Yeni agiz kokusu kitabimda yayinlayacagim.

Kokulu hava k�tlesi adacik seklinde disari atilir. Yogun ise asagi, hafif ise yukari dogru devinerek bozunur ve kaybolur. Bu s�re uzun (saniyeler) olabilir. Eger birey verdigi nefesi yeniden koklarsa bu sirada �nceki nefesi ile disari verdigi koku adacgini yakalayip onu koklayabilir ve koku duyabilir.

Namaz kilan bireyler bazen bu sekilde yakiniyorlar. R�kudan kalkip yeniden egildigimde kendi agiz kokumu duyarim diyorlar. Haklilar. Basi asagida verdigi nefeste koku adaciklari asili kalir. Kisa s�re sonra ayni noktaya egildiginde koklamis olur.

Bu olay hi� bir hastaligi isaret etmez. Agiz kokusu modellemesidir. Izohal adaciklari.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2018 tarihinde 17:47

Agzim kapali bir sekilde burnumdan nefes alip burnumdan geri nefesimi verirken k�t� koku hissediyorum yani o hissettigim koku sanirim benim karsiya verdigim koku buradan ne anlamaliyim?

Koku adaciklari.

Ben bunlara Koku adaciklari (izohal) adini verdim. Yeni agiz kokusu kitabimda yayinlayacagim.

Kokulu hava k�tlesi adacik seklinde disari atilir. Yogun ise asagi, hafif ise yukari dogru devinerek bozunur ve kaybolur. Bu s�re uzun (saniyeler) olabilir. Eger birey verdigi nefesi yeniden koklarsa bu sirada �nceki nefesi ile disari verdigi koku adacgini yakalayip onu koklayabilir ve koku duyabilir.

Namaz kilan bireyler bazen bu sekilde yakiniyorlar. R�kudan kalkip yeniden egildigimde kendi agiz kokumu duyarim diyorlar. Haklilar. Basi asagida verdigi nefeste koku adaciklari asili kalir. Kisa s�re sonra ayni noktaya egildiginde koklamis olur.

Bu olay hi� bir hastaligi isaret etmez. Agiz kokusu modellemesidir. Izohal adaciklari.

Tesekk�r ederim bilgilendirmeniz i�in Murat hocam , peki hocam ben genelde kabizlik problemi yasiyan biriyim ve lavabo ihtiyacimi ortalama olarak 4 5 g�nde iyi zamanlarimda 1 2 3 g�nde daha k�t�z amanlarda 6 g�n ve 1 haftayi buldugu oluyor diski testi veremiyorum ��nk� dedigim gibi genelde kabiz gibiyim ne yapmaliyim ne �nerirsiniz bu testi yapmam �ok �nemlimidir mesela 3 g�n art arda verin diyorsunu siz ama g�nl�k yapamiyorum o halde ne yapabilirim bu konuda �ok konustuk ama hem yeni gelenler vardir biraz aydinlatabilirseniz sevinirim ,saygilar.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2018 tarihinde 13:02

-M

Tekrar merhaba hocam. Evet seker ve unlu mam�lleri biraktiktan sonra agiz kokum ge�ti �ok s�k�r. Belki tespitim hatali olabilir. Candida mantari degildir sebebi. Ama ne olabilir bu sartlarda sebep sizce murat hocam. Bu arada d�n aksam �ok az bir �atal dolusu tatli yedim beni aldi bir kasinti kolum karnim bacagim heryerim kasindi. Ne yapmaliyim sorunumun ne oldugunu bulmak i�in.
Dipnot:��lyak degilim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2018 tarihinde 21:21

ben genelde kabizlik problemi yasiyan biriyim ve lavabo ihtiyacimi ortalama olarak 4 5 g�nde iyi zamanlarimda 1 2 3 g�nde daha k�t�z amanlarda 6 g�n ve 1 haftayi buldugu oluyor diski testi veremiyorum ��nk� dedigim gibi genelde kabiz gibiyim ne yapmaliyim

Kabizlik tek basina Tip 4 agiz kokusu sebebi olabiliyor. Baska bir sebebe ihtiyaciniz yok. Neden doktora gidip kabizligi tedavi ettirmiyorsunuz.
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2018 tarihinde 21:23

seker ve unlu mam�lleri biraktiktan sonra agiz kokum ge�ti �ok s�k�r. Belki tespitim hatali olabilir. Candida mantari degildir sebebi. Ama ne olabilir bu sartlarda sebep sizce murat hocam. Bu arada d�n aksam �ok az bir �atal dolusu tatli yedim beni aldi bir kasinti kolum karnim bacagim heryerim kasindi. Ne yapmaliyim sorunumun ne oldugunu bulmak i�in.

�ok a�ik bir sekilde bir seylere alerjiniz oldugu belli. Yanilmiyorsam bu islere dahiliye-imm�noloji b�l�m� bakiyor. Veya gastroenteroloji.

Antigliadin antikor baktirdiniz mi ki ��lyak degilim dediniz. Ka� �ikti?
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2018 tarihinde 21:30

Koku adaciklari.
Ben bunlara Koku adaciklari (izohal) adini verdim.

izohal adaciklarinin �izimi
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2018 tarihinde 22:21

seker ve unlu mam�lleri biraktiktan sonra agiz kokum ge�ti �ok s�k�r. Belki tespitim hatali olabilir. Candida mantari degildir sebebi. Ama ne olabilir bu sartlarda sebep sizce murat hocam. Bu arada d�n aksam �ok az bir �atal dolusu tatli yedim beni aldi bir kasinti kolum karnim bacagim heryerim kasindi. Ne yapmaliyim sorunumun ne oldugunu bulmak i�in.

�ok a�ik bir sekilde bir seylere alerjiniz oldugu belli. Yanilmiyorsam bu islere dahiliye-imm�noloji b�l�m� bakiyor. Veya gastroenteroloji.

Antigliadin antikor baktirdiniz mi ki ��lyak degilim dediniz. Ka� �ikti?
-M

Bundan 4 yil �nce yapilmisti test bana o zaman ��lyak olmadigimi s�ylemisti doktor. Dahiliye doktoruydu. Degerini hatirlamiyorum. Tekrar test yaptirmak gerekir mi
Başa Dön
Chiko Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Chiko Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2018 tarihinde 08:33
Arkadaslar oncelikle burunda kemik egriligi,refl�,geniz akintisi,sindirim sistemimde sorun ve bagirsakta sorunlarim vardi. Ben sirf bu bilgiyi paylasmak i�in �ye oldum eger kokunun icerden geldigine inaniyorsaniz dediklerimi uygulayin oncelikle olay gokcek iksir zencefil may,kordisep,mms plus ve sinirli ot diye bi set vardi cok arastirdim bu ibrahim gokcek denen adami gercekten bana guven vermiyordu ya denemekten ne kaybederim dedim ve inanin hayatimin en mukemmel g�nlerini yasiyorum insallah sonuc basarili oluxak yaklasik 2 g�nd�r kullaniyorum bu ur�nleri vallada billada agiz kokusunun %90 gitmis durumda hi� gelmiyo inanamiyorum dilimdeki o sari tabaka yok olmus durumda kullandigim vakitleride bagirsagim ve midem fena halde agriyordu lakin zafer kacinilmazsa cekilen cile kutsaldir sonuc olarak arkadaslar ben suna inaniyorum bagirsak mantari yada herneyse artik onun olusturdugu koku su anda yok ve hicte geri gelicek gibi durmuyo yaklasik 7 yildir agiz kokusu vardi hala inanamiyorum gittigine nidazol felan kullandigimde gecici gidiyordu geri geliyordu lakin bu �r�n� herhalde en az garanti olsun diye bi kac ay kullanicam size tavsiyem bisey kaybetmezsiniz arastirin ve basarin arkadaslar ben pazarlamaci degil reklamci hic degil sizin gibi siradan bi magdurum allah yardimxiniz olsun
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.