![]() |
Bademcik ameliyati |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bademcik ameliyatiGönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 09:47 |
|
Arkadaslar i�inizde agiz kokusu sebebi ile bademcik ameliyati olup iyilesen ve iyilesmeyenleri saymak istiyorum. L�tfen sunu doldurur musunuz:
1) __ seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi 2) __ sene �nce bademciklerim alindi 3) Agiz kokusu sikayetim ge�ti / ge�medi -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 13:37 |
|
1)8-9 seneden beri vardi(bu sadece tahmin emin degilim)
2)2 veya 3 sene �nce alindi 3)son soruda ge�ti se�enegini direkt eleyebiliriz bence keza forumda agiz kokusu ge�en arkadaslar artik yazmiyor ztn |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 15:31 |
|
1)onyillardir var
2)2 sene once alindi 3)kokuda degisiklik hafifleme oldu ama gecmedi |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 21:52 |
|
1) 13 seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi
2) 5 sene �nce bademciklerim alindi 3) Agiz kokusu sikayetim kismen ge�ti. Beyaz magmalar asiri derecede agiz kokusu yapiyordu. Onlardan kurtuldum. Esas sorunum geniz akintisi. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 17:40 |
|
1)Yaklasik 10-15 senedir agiz kokusu sikayetim vardi(son zamanlarda emin degilim)
2)2-3 sene �nce bademcik ameliyati oldum. 3)Koku b�y�k oranda ge�ti ama emin degilim..Bademcik tasi sikayetimden kesinlikle kurtuldum diyebilirm. NOT:Arkadaslar sizde de bademcik tasi olusuorsa , ......yazarin istegi �zere silindi........ Bademciginizin yarisini aldirmayla, yok 2-3 g�nde bir temizlemekle zaman kaybetmeyiniz..��nk� taslar yine olusu yine olusur. En azindan emin olun b�y�k oranda rahatliga kavusursunuz. ��nk� bademcik tasi da koku bakimdan b�y�k sorunlardan bir tanesidir. Dedigim gibi koku ge�mese bile ama eminim kismende olsa ge�ecektir, rahat olacaksaniz en azindan. Düzenleyen: aydinmur - 19-Subat-2015 tarihinde 09:10 |
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Aralik-2013 tarihinde 19:34 |
|
6 yildir agiz kokusu sikayetim var
iki yil once bademciklerimi aldirdim yukarida yazilanlar gibi eger bogazinizdan magma denilen beyaz seyler geliyosa siddetle aldirmanizi oneriyorum koku gecmese bile gercekten rahatlama oluyo ben aldirmadan once kendi kokumu hissediyodum ama simdi en azindan koku kaynaklarindan en azindan birini yok ettim |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |