![]() |
U�akta kulak agrisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: U�akta kulak agrisiGönderildi: 04-Aralik-2013 tarihinde 23:12 |
|
Merhaba herkese,
U�ak seyahatlerimde sunu farkettim, u�aktayken sag kulagimda siddetli bir agri meydana geliyor. Agri y�z�me ve enseme kadar genis bir alana yayiliyor , �zellikle inise ge�ildiginde agri oluyor. Agridan kulagimi kapatmak zorunda kaliyorum. Igne batmasi gibi �ok rahatsiz edici bir sekilde oluyor. Sol kulagimda bu olmuyor. Koku da sag burundan geliyor. Arastirdim biraz, burun tikanikligi, septumda egrilik vs durumlarinda olur diyor. Septumum d�zeltildi, burun tikanikligi desen �yle ciddi bir durumum yok. Hersey normal gibi, muayenede de normal deniyor.. Burdan bir yere varilabilir mi acaba? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 15:02 |
|
Y�kselince genisleyen hava orta kulagi �staki borusundan ge�erek orta kulaginizi terk edip bogaziniza gelir.
U�ak inerken orta kulaktaki hava hacim kaybeder. Orta kulaga �staki t�p� i�erisinden (yani bogazinizdan) hava girerek basinci dengeler. B�ylece agri duymazsiniz. Eger agri duyuluyorsa �staki t�p�n�n l�meni veya giris deligi daralmis veya tikanmis demektir. genellikle �dem veya alerjik sebepelrle bu ge�ici tikaniklik olusabilir. Bu tikaniklik �zel bir sekilde anlamlandirilmayabilir. Sadece tikanan sagin soldan daha sabikali oldugu yolunda degerlendirilebilir. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |