Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: geniz akintisi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anamuur
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013
Konum: Mersin
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Konu: geniz akintisi
    Gönderim Zamanı: 24-Aralık-2013 Saat 15:46
yillardir hepimiz bu sorunla ugrasiyoruz artik savasacak gucum kalmadi dayanamiyorum artik doktorlarin ilgisizligine murat hocam allah sizden binlerce defa razi olsun keske butun doktorlar sizin gibi ilgili olsa en son gittigim doktora boyle boyle sorunum var mide yada bagirsak kaynakli olabilir mi dedim hic tahlil bile yapmadan disciye git oyle bir ihtimal yok dedi ne ilgisi var agiz kokusuyla mide ve bagirsagin dermiscesine suratima bakti biktim bu konu yuzunden aglamaktan uzulmekten 18 yasindayim 6 yildir gece gunduz dusundugum tek sey bu konu. hicbir tibbi bilgimiz olmadan burda cabaliyoruz keske bulabilsek nedenini kurtulabilsek bu sorundan... sosyal bir varlik olarak hickimseye yakismiyo bu sorun keske boyle bir hastalik olmasaydi arkadaslar icimi dokmek istedimsizlerde olmasaydiniz hic katlanamazdim
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralık-2013 Saat 22:03
O kadar haklisin ki ihtiyacimiz olan sey bizimke ilgilenecek bir doktor bulmak. Bence bu hastaligin temelinde bu yatiyor. Ciddi bir yonlendirmeye ihtiyacimiz var degilse gordugumuz herseye saldiriyoruz. Okudugumuz herseyi kendimize maal ediyoruz. Denemedigimiz yontem, kullanmadigimiz kimyasal ve bitkisel ilac kalmadi ama sonuc yok. Cunku hepsi gecici ise yarasa bile bir sure sonra vucut bagisiklik kazaniyor ve etkisi yitip gidiyor. Bilemiyorum ama bu konuda tum turkiyede doktorlar bilinclendirilmeli. Ne bileyim seminerler yapilmali anlatilmali. Hem fizyolojik hem psikolojik yonden bize yardimci olmalilar. Aslinda bunu yapabiliriz medyada boyle bir furya baslatsak buyur gider ve eminim ilgilenen cok insan olur ama iste yapamiyoruz utaniyoruz maalesef hakli olarak. Yine de   umitvar olmaliyiz insanin emegi hicbirzaman zayi olmaz.
IP
north
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 12
Alıntı north Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2017 Saat 22:08
Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yutkunurken kimi zaman boğazımda hissettiğim kötü bir tat var. Hani sanki kokuyu boğazımda hissediyormuşum gibi..bunun bağırsaklardan kaynaklanma ihtimali olabilir mi? Bağırsaklardan yukarı doğru yükselen kokuyu hissediyor olabilir miyim? Bu arada dişlerimi ve dilimi fırçaladığımda koku bir süreliğine azalıyor ama ağzımda acı-metalik tat çoğunlukla var. Koku zaman zaman da hiç yokmuş gibi azalıyor. Ya ama cidden sıvı gıda tükettiğimde falan çoğu zaman boğazımdaki kötü tadı algılıyorum. Görünürde bademcik taşı yok, ama görünmüyor olabilir mi? En azından deneyimi olan ya da aynı şeyi yaşayanlar var mı? Yazarsa çok mutlu olurum.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu