Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

farenjit i�in lazer

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: farenjit i�in lazer
    Gönderildi: 09-Nisan-2014 tarihinde 20:19
Faranjit i�in lazer tedavisi veya operasyonu yapildigini duydunuz mu hi� T�rkiyede ? Hindistanda Dr.K.O.Paulose diye bir doktorun bu ameliyati yaparken videosu vardi Youtube'da, "Laser Treatment of Granular Pharyngitis" yazinca �ikiyo ama artik izleyemiyoruz malum..

Varsa gidip burdaki dokulari bi yaktirmak isterim sahsen..
Başa Dön
dertli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dertli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2015 tarihinde 07:43
ben duydum.istersen yapan doktoruda yazabilirim
Başa Dön
dertli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dertli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2015 tarihinde 07:56
ben yakin zamanda kr farenjit i�in bogazima koter yaptirdim.koterden sonra koku olmaya basladi.bu koku sizce koterden kaynakli olabilir.

kr farenjiti olanlar ne gibi tedavileri g�rd�ler acaba.iyilesen oldumu
Başa Dön
Rose Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Rose Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2017 tarihinde 05:21
Dr adini yazarsaniz sevinirim.
Başa Dön
enough Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı enough Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2018 tarihinde 16:40
Murat Aydin hoca kitabinda Tip 1 tedavisinde dil sirti papillerine lazer uygulamasindan bahsetmis..Bu tedaviyi uygulayan bir merkez var midir? Ya da yaptirip fayda g�ren?
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2018 tarihinde 19:35
Bu iyi bir konu. Bilgilendirme isimize yarayabilir. L�tfen sessiz kalmayin!
Başa Dön
yasamsikinti Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yasamsikinti Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2018 tarihinde 22:18
faranjit den dolayi agiz kokusu olanlar, siz de genizinizi ellediginizde veya afedersiniz geniz akintisini elinize alip ovaladiginiz koku oluyor mu oluyorsa nasil bir koku iltihap kokusu gibi mi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.