Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

burun kurulugu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: burun kurulugu
    Gönderildi: 12-Mayis-2014 tarihinde 23:30
burun kurulugu �eken arkadaslar i�in bir tavsiyem var her g�n sabah ve yatmadan �nce burnunuza 1 er damla damlatacaginiz tatli badem yagi burun kurulugunu �nl�yo

burda da d�zenli kullanimda tedavi yerine ge�ebilecegi s�ylenmis
http://www.hastaliktedavi.net/bademin-faydalari-nelerdir.html

ben 1 haftadir fln kullaniyorum ise yariyor ger�ekten agiz kokusuyla ne alaka diceksiniz s�yle diyim ben burnumun kuru oldugu zamanlar kokunun daha yogun geldigini hissediyorum
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mayis-2014 tarihinde 08:07
Himmm...
Fikir verdiniz.
Başa Dön
evian1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mayis-2014 tarihinde 13:27
banada bugun mangenez ve gumus colloidalli sprey verdiler ! birde elctro silver colloidal surup ! bende propolis yagi kullaniyordum burna oda guzel kurulugu onluyo
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 23:21
bademyagi vitamin y�n�nden �ok zengin malum, ondan dolayi olabilir. I�eriginde saf A, D ve E vitamini olan birtakim burun damlalari/spreyleri var, bunlar burun kuruluguna iyi geliyor, bir d�nem kullanmistim.

@evian, senin problemlerin ge�medi mi hala :( burnunda bir dizi operasyon oldu demistin, ge�memesine �ok �z�ld�m.
Başa Dön
evian1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2014 tarihinde 20:30
sagol gardas @telfast ne yapsama olmuyor bademsikleri aldirttim dort gomuk �ektirdim sinusleri actirdim vejetasyonlari kazittim deviasyon yollarini actirdim rinoskopiler fibroskopiler yaptirdim onlarca test kilolarca ila� tinlamiyor simdi tip4 e yogunlasiyorum hepsini elemine ettim bu kaldi haziranin 4 unde akcigerciden rdv aldim akciger bronslarima fibriskopi istiycem rontgen irm ne olursa artik
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2014 tarihinde 02:36
Benimde burnum surekli nemli. Surekli burun akintim var. Seffad su gibi. Aslinda daha cok temizlik yapmis olmasi lazim. Ama koku hep ayni siddette tabi. Bir de ben cidden burnumun kurumasini istiyorum artik. Bunun icin ne yapabilirim?? Belki benimde cozumum burun akintisini durdurmaktir. Ha bu arada alerji ilaclarinin hicbiri bir ise yaramadi en ufak bir degisim dahi olmadi. Spreyler zaten yaramadi. Brlki onerisi olan vardir bu duruma..
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2014 tarihinde 19:44
İlk gönderen: afaff afaff yazdı:

burun kurulugu �eken arkadaslar i�in bir tavsiyem var her g�n sabah ve yatmadan �nce burnunuza 1 er damla damlatacaginiz tatli badem yagi burun kurulugunu �nl�yo

burda da d�zenli kullanimda tedavi yerine ge�ebilecegi s�ylenmis
http://www.hastaliktedavi.net/bademin-faydalari-nelerdir.html

ben 1 haftadir fln kullaniyorum ise yariyor ger�ekten agiz kokusuyla ne alaka diceksiniz s�yle diyim ben burnumun kuru oldugu zamanlar kokunun daha yogun geldigini hissediyorum

afaff harikasin cok tesekk�rler. Bende ise yaradi. Ben aslinda devamli tuzlu su ile temizliyordum ama tuzlu su zaten kuru olan burun florasini iyice kuruttugu icin koku azalmak yerine daha da siddetleniyordu (nerdeyse)..

birkac g�nd�r tatli bademyagi ve corekotu yagi damlatiyorum cok iyi geldi. Kuru mukozayi akiskan hale getirdigi i�in �dem olusma durumu da azaldi. ben ameliyatim esnasinda da yaralar icin yag kullanmistim. nasil aklima gelmedi hayret. dolayisiyla burnumda mikrobik bir durumdan cok kuruluk ve �dem sorunu var.
tuzlu su o y�zden bende ise yaramiyor olabilir.

burun mukozasinin kurulugu ciddi bir sorun , ne dilediginize dikkat edin.

bu arada benim dilimdeki florada bozulmus sanirim. c�nk� pharmol kullandigimda cok ciddi bir fayda g�r�yorum.
dilimi yillarca dis fir�asiyla ve macunla hunharca fir�aladigim i�in fiziksel yapisina ve mukozasina zarar verdigimi d�s�n�yorum.

bunu nasil d�zeltebilirim fikri olan var mi?

pharmol kullanmadigim g�nler dilimde koku olustugunu hissediyorum.
pharmol o kadar hayati bir �nemde ki benim i�in s�rekli kullanmaktan korkuyorum etkisi ge�er diye:))
2-3 g�ne bir kullaniyorum.

Murat Hocam tekrar binlerce kez tesekk�rler. Hi� bir �r�n bu kadar uzun s�re etkisini g�steremezdi.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2014 tarihinde 06:32
Estagfurlah, ben bir sey yapmadim. Firmaya tesekk�r edin.

��z�m ila� olmasa ne yapardik. Hi� bir firma ila� �retmek istemiyor. Yurt disindan ithal etmek istiyor. Eger ��z�m ila� kapanir veya PharmoL'u birakirsa o zaman zor olur.
-M
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2014 tarihinde 15:29
rica ederim effect ise yaradigina sevindim :)
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.