![]() |
universite |
Yanıtla
|
| Yazar | |
anamuur
�ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: universiteGönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 17:42 |
|
merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum size. aranizda universite okuyup da bu kokuyla mucadele eden var mi o arkadas ortaminda nasil dayaniyorsunuz bu kokuya ?
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 15:57 |
|
ah kardesim keske senle goruse bilsem oturup beraber aglardik halimize univesitenin 3 yili bende dayanmakta zorluk cekiyorum artik
|
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 18:43 |
|
Cok iyi bir konuya deginmissin anamuur bende universiteye basliycam ve naneli sekerler de hicbir fayda etmiyor nasio maskeleyecegim hic bilmiyorum :(
|
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 20:38 |
|
hadi ya bende bu yil baslayacam ama hic gitmek istemiyorum :(
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2014 tarihinde 11:28 |
|
valla bu is sakizla naneyle olacak is deil belli ki asikar bir sebep var ayrica bende hem agiz hem burundan koku geliyor dayanilmaz bir sey
ama cok garip belirtileri var |
|
![]() |
|
hazenn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Eyl�l-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 01:27 |
|
merhaba arkadaslar. sorunuza cevap vermek istedim bu illetle ka� yildir savastigimi bilmiyorum beni en iyi sizler anlarsiniz. ikinci �niversitemi okuyorum ama yasadigim acilar ne okuldan nede arkadaslarimdan keyif almama izin vermiyor.o kadar zor ki anlatamam. ama yinede hi� birinin hakkini yiyemem Allahin isidir ki hep iyi insanlarla karsilastim bir kere olsun y�z�me vurmadilar suratlarini burusturmadilar. ama en k�t�s� dersle alakali konularda konusurken sorduklari sorulari bilsemde cvp veremiyorum bazen konusma uzamasin diye artik HAYATTAN YASADIGIM I�IN �Z�R DILER GIBI YASAMAKTAN BIKTIM!!!! bazen ger�ekten g�c�m bitiyor �lmek istiyorum ama ne olursa bi anda toparliyorum inancim sayesinde ayakta duruyorum yoksa coktan.......elimden gelen herseyi yaptim gitmedigim doktor b�l�m kalmadi burnumdan ameliyat oldum duydugum bitkisel seyleri denemekten v�cuduma artik zarar veriyorum ama napiyim umut iste. ama yinede inaniyorum ge�ecek ge�ici birsey hepimiz i�in dua ediyorum saniye aklimdan cikmayan bi durum ve her saniye hepimiz i�in sifa diliyorum sabir diliyorum...
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 11:05 |
|
hazenn bizi bizden baskasi anlayamaz ama bir yol olmali olmali yahu neden biz
|
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 21:00 |
|
bende dersaneye gidiyodum bu yil hazenn arkadasimizin da dedigi gibi bazi seyleri bildigim halde bilmiyorum diyodum arkadaslarima onu gectim anlamadigim yapamadigim seyleri soramiyodum kimseye bu yuzden hayallerimden vazgectim ben:(allah hepimize sifa versin insallah bende her gun dua ediyorum hepimize bir gun kurtulacaz insallah ...
|
|
![]() |
|
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Haziran-2014 tarihinde 16:00 |
|
Benim nefesimde koku yok. Ama ben de �niversitede yanimda hep naneli sakiz tasirdim. O zaman dislerim daha d�zg�nd�, sakiz �ignerdim yemekten sonra. �ok �irkin sakiz �ignerim :) bana sakiz �ignemesene diyip dururlardi :) ama �ignemek zorundaydim.
Simdi �alisiyorum, ve bir s�r� kaplama var agzimda, o sebeple sakiz �ignemek istemiyorum. S�rekli su i�iyorum, yanimda karanfil tasiyorum. Bu tip �nlemler basta zor gibi g�z�k�yor ama hayat tarziniz olunca zor gelmeme basliyor. |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2014 tarihinde 15:35 |
|
yav arkadas tek ben degil misim ya bu dertten muzdarip i�ime buruk bir rahatlama geldi.okuduklarinizla g�nl�k hayatimin net bir tarifini yapmissiniz adeta.bn bu sene hazirlik okudum �niversitede suan beni herkes pisirik biri olarak saniyo halbuki lise 3 kadar ki beni g�rseler abi �ekerlerdi (ALLAHIM SEN YARDIM ET)
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2014 tarihinde 15:30 |
|
bende seneye basliyacagim ne yapacagim bilmiyorum :(
|
|
![]() |
|
samat43
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: K�tahya Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Eyl�l-2014 tarihinde 18:33 |
|
yemi ediyorum 19 yasindayim bu illeti 9 aydir �ekiyorum zor durum ger�ekten her ortama gitmek den �ekinir oldum hi� kimse b�yle degildi bence bu hastalik bir den ortaya �ikiyor gitmedigim doktor kalmadi artik g�nde 5 sefer disimi fir�alar oldum 3 sefer banyoya girer oldum 2 sefer kiyafet degistirir oldum yok yok gitmiyor arkadas yalniz cildiyenin etkili verdigi bir ila� azda olsa kokuda yardimci oldu ama psikolojikmi bilmiyorum allah yardimcisi olsun herkesin okul ortaminda daha �ok zor.
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 15:11 |
|
Ben varim bide �gretmnlik okuorm mecbureen herkesle temas halindeyim konu anlatiorz derslerde etkinlik yapiorz zor bi durum insallah ustesinden gelecez
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |