![]() |
Kokunuzun ne kadar etkili |
Yanıtla
|
| Yazar | |
azizler07
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kokunuzun ne kadar etkiliGönderildi: 12-Haziran-2014 tarihinde 15:39 |
|
Merhaba arkadaslar.Bende de agiz kokusu var ama bu kokudan hari� anormal bir de v�cut yada ter kokusu var.Ben dis ve v�cut temizligine �ok dikkat eden birisiyim.Hele birde bu bitmek, ge�mek bilmeyen bir kokuyla savasiyorsaniz bu dikkat, sizi v�cudunuzla amansiz bir savasa sokuyor.Banyomu yapiyor dislerimi fir�aliyor b�t�n �amasirlarimi degistirip �yle disari �ikiyorum.Ama sonu� yine ayni.Girdigim odada kapilar pencereler a�iliyor, arkadan gelen fisiltilarin sesini duyuyorum.Bunun i�in bir �ok kez doktora gittim ama maglesef hepsi ya krem yada Ph degeri d�s�k sampuanlar ve ila�lar yazip g�nderdi.Sonu� h�sran.Bu kokuyu alanlar, ter kokusuna benzetiyorlar acaba agiz kokusu b�le bir algi yarata bilirmi.Birde sizin kokunuz ne kadar etkili.Yani ne kadar mesafeden hissediliyor,bir odayi dolduracak kadar etkilimi.Bir tahmin y�r�t�rm�s�n�z.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2014 tarihinde 16:24 |
|
Ailenizde (kan baginiz olan birisinde) her hangi birisinde de bu durum var midir? Idrar ve diski kokusu da var mi? Ka� yasindasiniz? Ka� yildan beri var? Kesinti oluyor mu?
|
|
![]() |
|
azizler07
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2014 tarihinde 16:47 |
|
Hocam, �ncelikle cevap verdiginiz i�in tesekk�r ederim.
Ailemde babam da ve kardesimde agiz kokusu var ama okadar etkili degil. Idrar ve diski kokusu bende ve ailemde var. 23 yasindayim. Fark ettigimde 14 yaslarindaydim. Kesintisi hi� bir antibiyotik ila�larla filan olmadi.Denizdeyken v�cut ter kokumda biraz kisa s�reli azalma oluyor. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2014 tarihinde 17:03 |
|
Azizler07, ben de v�cut kokusu oldugunu d�s�n�yordum. Ama artik aklim iyice karismis durumda. Bir�ok cildiye uzmanina gittim, onlar da bir karar veremedi. Birisi koku var diyor �teki yok . Ben de �nce agiz kokusu sorununa egildim. V�cut kokusu olduguna nasil karar verdin ?
Sen cildiye uzmanina gittiginde ne dediler ? Bir de mideyle ilgili sorunlarin var mi ? ( hazimsizlik, gaz, gastrit, refl� vs ) |
|
![]() |
|
azizler07
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2014 tarihinde 22:00 |
Yukarda belirttim zaten y�z�me karsi s�ylemler ve arkadas tanisi mevcud.dermotoleji uzmani da fark etti maglesef sampuan ve krem yazdi �aresi olmadi |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |