![]() |
sebebi nedir? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sebebi nedir?Gönderildi: 13-Haziran-2014 tarihinde 11:50 |
|
murat Hocam bi sey sormak istiyorum.dilin sebep oldugu agiz kokusu sadece dilden kaynakli midir?
|
|
![]() |
|
kartal10
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 11:29 |
|
Murat hocam ben askeri personelim guneydoguds gorev yapiyorum, yillardir nefesimde bir koku dilimde ise pas gibi bir salgi olusuyor,kasikla o salgiyi temizliyorum kokluyorum cok kotu bir koku..ne yapmaliyim bana yardimci olabilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 13:51 |
|
Birinci sorunun cevabi i�indedir. Dilin sebep oldugu koku dediginize g�re dilden kaynaklidir.
B�t�n v�cut �ukurlari kokar. Parmaginizi agziniza bogaziniza veya bademciklerinize sokup kokladiginizda �irkin koku duyabilirsiniz. Bu normaldir, tedavi edilmez. |
|
![]() |
|
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 18:05 |
|
murat hocam s�rekli k�t� tad hissediyorum agzimda,ve dilden kaynaklandigina eminim.dilimi temizliyorum 2 kere ama, koku azaliyo ge�miyo, ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 20:55 |
|
kartal10, mideyle ilgili bir sorun olabilir. �ok sigara i�enlerde de bazen �yle oluyor. Dil pasinin sebebini bulmak lazim. Bazilarinin sebebi bulunamiyormus ama sendeki pas dedigin kadar kalin ve sariysa bence nedenini bulurlar.
|
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 16:24 |
|
Forumda bi arkadas karbonatli su ile iyilestigini yazmis bunun �zerine bende denedim agiz kokusunu %75 azaltsada sonradan tekrar olusuyordu.Ise yaramayinca markette satilan colgete agiz gargarsini aldim tek kullanimda agiz kokum ge�ti belkide ben �yle saniyorum.
Ben agiz kokumu elimi yaliyarak test ediyorum.Baska t�rl� anlamanin yolunuda bilmiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim |
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 19:12 |
|
Birini koklat �yle dene gargara ile ge�iyorsa gidip bir dis�iye gozuk
|
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 20:35 |
|
Annem kokmadigini s�yledi.Bundan �nce dis�iye gittim.Teshis koyamadi.Kbb g�r�nd�m tomografi fln �ektiler sonu� �ikmadi.Son bi dahiliye kaldi ona gidicem bakalim nolucak
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 21:09 |
Colgate'nin hangisini kullandin, mavi mi yesil olani mi? |
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 18:24 |
|
Mavi ama koku tekrardan geldi bi halta yaradigi yok,etkisi 1 ya da 2 g�n s�r�yor.Kaynagini bi kestirebilsem ��z�cem ama..
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 19:45 |
|
Cihangir bana �zelden yaz elimden geldigince yardimci olayim.Bilmedigimiz bisey kalmadi artik arastira arastira.
|
|
![]() |
|
melisa01
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2021 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 21:36 |
|
Arkadaslar nolur bana da yardim eder misiniz
19 yasindayim 10 senedir agiz kokusundan muzadaribim yasam kalitem �zg�venim yerlerde �gretmenlik okuyorum ilerde bu sorunla nasil basa �ikacagimi bilmiyorum psikolojim bozuluyor dilimde beyaz kalin pas var yedigim seylerin tadini alamiyorum tam olarak geniz akintisi var burnumun bir tarafi hep kapali nefes alamiyorum o kadar �ok doktor gezdim ki artik yoruldum Sin�zit farenjit alerji burun eti b�y�mesi kemik egriligi denildi bir �ok ila� kullandim antibiyotikler kullandim agiz kokusunda eksilme olmadi dilimi fir�aladiktan 10 dakika sonra ayni oluyor �zellikle peynir s�t yogurt yedigimde agzim aci oluyor ve asiri koku oluyor ne yapmaliyim bilmiyorum ger�ekten bu yasta yasama sevincim hevesim kalmadi hi� ge�meyecek bu |
|
|
Mylrdrm
|
|
![]() |
|
Marsss
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Aralik-2021 tarihinde 00:32 |
|
Hem burun tikanikligin hem de geniz akintin varsa sin�s rinse kit kullan g�nde iki kez. Dilinde olan pasta bundan kaynaklaniyor. Mukusla birlikte yemek artiklarinin sonucu kardesim. Daha �nce gittigin kbb doktorlari i�inde �neren olmadi mi? Burun da kuruluk varsa rinse kit sonrasi nazalnem kullanabilirsin
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |