|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2014 Saat 18:56 |
|
selam oncelikle arkadaslar dusunuyorum bu ne kokudur yav agiz kokusu desen agiz kokusu her kesde var bi sakizla giden bir sey bu bela nedir tam bile bilmiyoruz
|
||
![]() |
||
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
Listerine gece yatarken uyguladigimda bende 24 saat boyunca bilegi yalayarak kokladigimda duydugum kokuyu yok ediyor. Denediniz mi?
|
||
![]() |
||
Fresh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
|
alkolsüz olanimi hangisi acaba o gargaranin en az 10 çesidi var... |
||
![]() |
||
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben 2 çesidini kullaniyorum. Biri mor digeri koyu yesil . 2 si de alkollü. Günde 1 kez yetiyor. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Alkolsüz olan Listerine'nin üstünde zero yazar. Su resimdeki gibi:
http://www.farmasanal.com/listerine-zero-alkolsuz-gargara-500-ml_2216.html?gclid=CIiexpq03L8CFennwgodZb4A6w |
||
![]() |
||
msms
![]() ![]() ![]() |
|
Alkollü olan isimi görünce digerini denemedim.
Benim açiklayamadigim burada agiz kokusunun varligi ya da yoklugu kriteri bilek yalama testi midir? |
||
![]() |
||
karamsar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar bende artik yeter dedim yani denemedigim sey kalmadi yazdiklarinizi hep okudum ne yaptiysam geçmedi nefes tekniginden tuzlu suya çörek otu yagina kadar denedim gargaralar deseniz alkollü çogu ve durumu dahada kötülestiriyo sadece, bende 5 yildir var bu sorun kemik egriligi var eskiden ne geniz akintisi bilirdim ne bisey 5 yildir çektigimi bi siz anlarsiniz burun kokusuda arada oluyo ama tuzlu su burundaki sorunu çözüyoda dildeki pasa çözüm yok hep firçalamak lazim.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |