![]() |
PharmolZn gargara +Oxyfresh dis macunu kombinasyon |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: PharmolZn gargara +Oxyfresh dis macunu kombinasyonGönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 09:42 |
|
PharmolZn gargaradan sonra Oxyfresh dis macunu kullanilirsa, PharmoLZn 'nin etkisi uzuyor.
Bilgimiz olsun -M |
|
![]() |
|
karamsar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 10:49 |
|
hocam size bi sorum olucakti agiz nemlendirici jeller hakkinda ne d�s�n�yorsunuz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 18:05 |
|
Siz agizdaki salyayi artiran �r�nlerden bahsediyor olabilirsiniz.
Ben bu sekilde �r�n takip etmiyorum. �r�n�n i�erigini yazin. I�erikteki maddelerin etkilerini bildigim kadari ile anlatmaya �alisayim. -M |
|
![]() |
|
karamsar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 19:59 |
|
�ncelikle tesekk�r ederim hocam i�erigi hakkinda bunlari buldum.T�k�r�k i�erisinde dogal olarak bulunan antibakteriyel etkisi olan enzimlerdir. Enzim sistemi glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim olmak �zere baslica 3 enzim i�ermektedir. Bu enzimler t�k�r�g�n kendi savunma sistemini destekler ve eksik olan sistemin yerini doldurur. Agiz i�erisinde bulunan dogal koruma sisteminin yeniden olusmasini destekler. Bioenzim �r�nleri agiz i�erisindeki bakterilerin gelisimini inhibe ederken faydali bakterilere zarar vermez. Saglikli agiz florasinin olusmasini saglar ve dis ��r�mesi, k�t� agiz kokusu, diseti rahatsizliklari gibi problemlerde kullanilabilir. Agiz kuruluguna bagli olarak agiz i�erisinde olusabilecek semptomalrin giderilmesi i�in (Agiz i�inde yanma hissi, yutma problemi, dokularda agir hissi vb.) kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 20:33 |
|
Glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim salya i�erisinde bulunan maddelerdir. T�kr�k salgisinin agizdaki eksikligini bir derece gidermek i�indir. Agiz kurulugunun verdigi hasari azaltmak i�in kullanilir. �retici firmanin ticari imtiyaz temin etmek i�in bu etkiyi biraz abartmasini anlayisla karsilamak gerekir.
-M |
|
![]() |
|
karamsar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2014 tarihinde 20:47 |
|
hocam kusura bakmazsaniz son bi sorum olucakti benim geniz akintim var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalimiyim? benim d�s�ncem belki t�kr�k salgim artar bakteri olusumu azalir buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye d�s�n�yorum.
|
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2014 tarihinde 00:57 |
|
oxyfresh dis macununu nerde bulabiliriz hocam?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2014 tarihinde 08:28 |
Estagfurlah. Istediginiz kadar soru sorabilirsiniz. Mantikli sorulmus b�t�n sorulara dilim d�nd�g�nce cevap veriyorum. Nemlendirici terimi �ok isabetli degil. ��nk� 3 enzim i�eren o bahsi ge�en �r�n(ler) nemlendirmiyor. �stelik salyayi artirdigina dair hi� bir delil yok. O �r�nler agiz kurulugunun verdigi zarari azaltir. Tam olarak g�revi budur. Agiz kurulugu yok ise bu �r�ne gerek de yok demektir. -M |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2014 tarihinde 16:54 |
|
oxyfresh power set ile ikitane pharmol zn siparis ettim. suanda bademciklerim iltihapli igne vuruluorum sonrada antibiyotik tedavim var.Hastaligim ge�tikten sonra etkisini tam anlayabilirim.Gelismeleri aktaririm saygi deger hocam ve saygideger dertdaslarim...
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2014 tarihinde 15:57 |
|
bademcik ameliyati mi oldunuz?
|
|
![]() |
|
oxyfresh
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2014 tarihinde 22:20 |
|
Merhaba,Oxyfresh firma yetkilisiyim.�ncelikle Murat Bey'in �r�n�m�z� onaylamis olmasindan memnuniyetimizi belirtmek isterim.Oxyfresh �r�nlerimiz Istanbul disindaki talepler i�in www.oxyfreshshop.com adresinden temin edilmektedir.Istanbul'da �r�nlerimizi s�rekli rafinda bulunduran eczanelerimizin listesi www.oxyfreshshop.com sayfamizda satis noktalari b�l�m�nde yer almaktadir.
Agiz kokusu i�in �inkolu dis macunlarimizi �neririm.2 �esit �inkolu macunumuz var.�inkolu flor�rl� ve �inkolu nane limon.�inkolu nane limonu agiz agiz kokusu i�in �neririm. |
|
|
Hale Inan�
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2014 tarihinde 23:20 |
|
sorumu geri aliyorum bademcikler iltihapli olduguna g�re hala yerinde duruyor :D
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2014 tarihinde 10:47 |
|
hayir basimin derdi bademciklerim her sene 2-3 kez b�le siser. Aldirmayi d�s�n�yorum en kisa zamanda
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |