Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

alkol

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı batu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: alkol
    Gönderildi: 08-Eylül-2014 tarihinde 23:07
hocam birseyi sormak istiyorum size.alkol kullanmayiniz kokuyu artirir diyosunuz.hocam ben alkol aldigimda daha rahat oluyorum.agiz kokusu olmuyo.aksine agizda alinan alkolun kokusu oluyor.bilmiyorum baska arkadaslarda nasil oluyor bu durum ama.bende durum boyle.bendeko psikolojikmi anlamadim.yorumunuz cok onemli hocam benim icin..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Eylül-2014 tarihinde 16:05
Alkolün agiz kokusuna iyi geliyor olma ihtimali yok. Bu tespitiniz, bireysel veya geçicidir. Ya mevcut çirkin kokuyu alkol kokusu ile maskeliyorsunuz veya koku alma organinizi uyusturdugunuz için koku duymaz oluyorsunuz.

Alkol diye halk arasinda tabir ettigimiz, raki, bira, cin içinde konulan alkol aslinda 2 karbonlu etanoldur.

Bütün alkoller metanol, aldehit ve formol gibi maddelere parçalanarak vücuttan atilir. Bu maddelerin kokusu keskindir ve bildigimiz alkolden farklidir. Bu sebeple alkol alan sahisin agiz kokusu alkol kokusu olmak zorunda degildir.

Ayrica alkolik fermentasyon yapan bakteriler, alkolden faydalanarak sayisiz kokulu gaz üretirler.

Agiz kokusunu bir kenara birakalim, alkollü içeceklerden uzak durmakta saglik bakimindan sayisiz fayda vardir.
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.