![]() |
Ne yapabilirim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ne yapabilirimGönderildi: 15-Eyl�l-2014 tarihinde 19:25 |
|
merhaba arkadaslar ben erkan foruma yeni katildim.
agiz kokusu problemiyle karsi karsiyayim hi� �ekinmem bu konudan doktorlarima direktmen s�ylerim. Ama yillardir arkadas ve insanlarin i�inde rahat konusamaz oldum ve nerdeyse konusmayi unuttum.Ciddi ciddi birakin kendimi cevreme rahatsizlik vermemek i�in agzimi hep kapadim burda sizden tavsiyeler ve murat hocamdan bilgi almaya geldim Allah rizasi i�in bizim bu derdimize �are yokmu tip �ok ilerledi. Lise d�neminde basima geldi bu olay. s�yle anlatayim. daha yeni dis doktoruna gittim kaplama dis yaptirtmak i�in onun altinda dis eti �ekilmesi vardi dis taslari vs temizlendi kaplama yapildi disler beyazlatildi harici ��r�k disim felanda yok bakildi onaylandi doktorum tarafinda ve 1 dolgum var ama bu sorun cikartmaz koku �ok siddetli.Doktoruma dedim bu koku ne y�zden olusuyor dedim.Dislerden mi diyince.Hayir dislerden kaynakli degil dedi vede agzim kuruyor dedim bu yapabilirmi olabilir belki seker vardir sekeride �l�t�r bi kbb ya g�r�n dedi.Gittim benim bogazim devamli yanar yani refl� oluyor sanirsam vede agzim �ok kuruyordu o sikintiyla gittim doktoruma akut farenjit teshisi koydu ila� yazdi yolladi. ben bu sene astsubaylk m�lakatlarinda genel saglik kisminda kan verdim orda seker degeri belli oldu y�ksek degil normaldi. sonra kandan elenmistim devlet hastahanesinden elisa testi yaptirdim karacigerim de orda saglam �ikti. anlasilan cigerim ve agzim saglam sekerimde normal bu koku nereden geliyor? bendeki bazi sorunlar sunlar -Dilimin �zeri beyaz pas tutmus ama fir�alayinca ge�iyor.ne yersem dilim o renge b�r�n�yor ve dilin arka taraflarinda kabarciklar var. b�y�k b�y�k dokunamiyorum bile. -agzim �ok kuruyor bua farenjt y�z�nden heralde ve erkek kardesiminde agzi kokuyor babaminda ben kardesimle babama �ekmisim.babamda ayni durum annemde birsey yok kiz kardesimde birsey yok kiz kardesim anneme �ekmis yani kalitsalmi bu aileden gelebilen bir sorunmu? ve koku bastirilamiyor ne yapsam dahi fir�alasam gargara yapsam bunlar hep ge�ici y�ntemler ben kalici istiyorum yokmu bir ��z�m arkadaslar murat hocam bir akil verin yasamayalimmi yani biz niye insanligimi unuttum yemin ederim insan y�z�ne bakamiyorum piskolojim bozuldu bu lanet hastalikdan bi y�n verin bana bunu bunu yapin diyin. bu koku daha �ok sabah uyandigimda ve a� kaldigimda olusuyor. yardimlarinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Eyl�l-2014 tarihinde 00:44 |
|
Aramiza hosgeldin �ncelikle.Benim de dilimin �zerinde beyaz bir tabaka var. Sorunun bagirsak ile ilgili oldugunu varsayip kefir ve yogurta y�kleniyorum. ama hen�z sonu� alamadim.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Eyl�l-2014 tarihinde 16:12 |
|
2 soru sormak istiyorum.1.dis eti �ekilmesi var dediniz acaba doktor nasil bir tedavi uyguladi?2.dis beyazlatma olayi nasil yapiliyor?ila�la mi yoksa doktor kendi mi yapiyor?
|
|
![]() |
|
samat43
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: K�tahya Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Eyl�l-2014 tarihinde 16:18 |
|
diliin arkdasindaki kabarciklar tat alma kabarcigi herkeste vardir onlar
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Eyl�l-2014 tarihinde 22:58 |
|
ismimnefarkeder kardes
dis eti �ekilmesi suan bakinca belli oluyor c�nki onu geri �ekemem dedi ama dis etlerinin dibindeki kalinti ve taslari temizledi sonra ila� tedavisi uyguladi ge�tigini �yledi sonrada beyazlatma doktor yapiyor �zel ila�la samat43 peki kardes anladim ama dil pasi nedir anladim murat hocanin bi yorum yapmasi iyi olur konuma. |
|
![]() |
|
samat43
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: K�tahya Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2014 tarihinde 20:34 |
|
O konuya bir sey diyemem doktor bey bilir ama yani dilin arkasinda kabarcik herkeste var o ta en dipte farkli birsey algilama
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 20:09 |
|
midene baktir�p sonu�lar� bizimle paylasabilir misin?
belki s�k�nt� ordan kaynaklaniyordur... |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
moonlight009
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2022 tarihinde 16:15 |
|
Kendimi bildim bileli koku her zaman var. Bazi yiyeceklerden sonra azaliyor bazilarindan sonra da daha da artiyor ama hep var. Dis�iye gittigimde aray�z fir�asiyla temizle ge�er dedi ama tabi ki onunla alakasi yok ne kadar temizlersem temizliyim ge�miyor. Ben tip 1 oldugunu d�s�n�yorum ama buradaki yazilari da okuyunca fark ettim ki bende de her zaman geniz akintisi var bu tip 2 de olabilecegini g�sterir mi acaba, ikisi arasindaki farklar neler ? Bir de genelde agzimdan nefes aliyorum bu aliskanlik da olabilir bilmiyorum, burnumdan da rahat nefes aliyorum aslinda ama bunu fark ettim. Yakin zaman da kbb gitmeyi d�s�n�yorum ama burda da sormak istedim b�yle bir sikintisi olan var mi ? Bir de tip 1 in tedavisi nedir ?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |