![]() |
ge�meyen agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ruhan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Agustos-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ge�meyen agiz kokusuGönderildi: 12-Ekim-2014 tarihinde 09:06 |
|
merhaba murat hocam ben ayni zamanda pedodontistim benim yaklasik 15 yildir agiz kokum var gitgide artti ve hi�bir sekilde ge�medi bademcik alindi, geniz eti ameliyati oldum, deviasyon ameliyati oldum ama bir degisiklik yok burnumdan koku gelmiyor ve agzima en ufak bir sey aldigimda koku ileri derecede artiyor ayni zamanda antibiyotik kullandigimda agzimdan antibiyotik tadi hi� ge�miyor ama koku gitgide artiyor bu sorun bende ortaokulda ortodontik tedavi sonrasi basladi ve gitgide artti. Dislerimde problem kapanis m�kemmel ama dislerimin arasi �ok sikisik sizce ne yapmaliyim? psikolojim okadar bozulduki artik b�t�n dislerimi �ektirmeye karar verdim o zaman ge�ebilir diye
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2014 tarihinde 13:44 |
|
Dis hekimi oldugunuza g�re burada konusmayalim, �zelden eposta yazin.
-M |
|
![]() |
|
Farkul666
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 14:44 |
|
Dostlarim agiz kokusunu 4 yildir yasiyorum hayatim sakizlar ile ge�iyor ve s�rekli sakiz degistirmek zorunda kaliyorum insanlar ile iletisim kurmak olduk�a zor sakiz ile bir�ok insana var olan problemimi belirtiyorum temel sebebi geniz akintisi alerjik ameliyat yada ila� fayda etmedi �ncelikle kabullendim bu olayi ge�ecek gibi durmuyor bu aralar agiz spreyleri aramaya basladim her hangi bir �neriniz var mi kokuyu t�rpilicek sprey 30 40dk da bir t�rpilemeden bahsediyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |