|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 22:50 |
Merhana Murat hocam Ben size bir soru sormak istiyorum.sizin yorumlariniz onemli benim icin.ben 5 yildir agizkokusu cekiyorum.yaptigim tedavi yontemlerini kiss a anlatim.mideme endoskobi yapildi gastrit varmis AMA onemli degilmis onun icin ilac aliyorum.bademcikleri.de hic sorun yok ve sinizutte yok.sadece geriye dogru alerjik bir akinti varmis burun spreyi ve alerji hapi kullaniyorum.Ben son zamanlarda dilimi fircaliyorum duzenli olarak ve kokuda azalma oldu.sizce Bu koku dildenmi kaynaklaniyo.hocam birde benim disimde dolgu var dis ipiyle temizledigimde arasinn koktugunu farkettim buda yapiyor olabilirmi.ama agiz kokum dose gore daha farkli ozellikle birsey yedikten sonra ve sabah kalktigimda koku yogunlasiyor.kisaca dedim ama kusura bakmayin uzun oldu biraz.simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokunuzun nereden kaynaklandigini sordunuz.
Su siteye ve onun yönlendirdigi diger sayfalara göz atmanizda fayda olabilir: http://www.agizkokusu.net -M |
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam meraba.ben agiz kokumun kesinlikle dilden kaynaklandigini düsünüyorum.dilimin ustu çok kalin ve firçalasamda firçalamasamda hep beyazrenk üzeri.ayrica tuylu ve beyz kil gibi kalin kalin.o beyazlik oldugu surece koku geçmiyor.bazilarinki sari flan oluyo ama benimki hep beyaz renk bunun nedeni nedir.ve orayi kazip kokladigim zaman koku oluyor eminim dilden geldigine ama bunun için ne yapabilirim.duzenli olarak firçaliyorum dilimi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bazi temel bilgileri tekrar etmemek için sizlere bir kitapçik ikram ettim. Forum giris sayfasinda, ana sayfada en yukarda sagda bir link var. "Foruma yeni gelenler bu kitabi indirip okuyunuz." diye bir yazi var. Orayi tiklayip bir kitabi bilgisayariniza indiriniz. Okuyunuz.
Mümkünse hepimiz yapalim bu islemi. O kitapçikta bazi temel bilgiler bulacaksiniz. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |