Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ultrasonik dis fir�asi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ultrasonik dis fir�asi
    Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 06:59
Dis hekimleri dis taslari ve bakteri plaklarini yerinden �ikarmak i�in ultrasonik frekansta titresim yapan cihazlar kullanir. 20-30 kHz frekansta titresim yapan metal bir u� dis y�zeyine cinnnnn seklinde bir ses ile s�p�rge hareketi yapar. Bilirsiniz.

Bu frekansta titresim yapan bir dis fir�asinin reklami spam mesaj olarak reklam amaci ile elime ge�ti. 20 lira veya buna yakin miktarda bir fiyata ultra sonik dis fir�asi �ikmis. �in kaynakli bir �retim olup sistem akla �ok yatkin g�r�nd�.

Ge�tigimiz sene (ve hatta bu senenin ilk yarisi) ben bir DIL fir�asi modelini nasil �rettiririm diye �retim yapan bir tezgah ariyordum zaten. Ultra sonik fir�ayi duyunca makul karsiladim.

Derhal firmaya mesaj yazdim. eposta ile kendisine teknik bilgiler sordum. Bana reklam bros�r� g�nderdi. Bir daha bilgi sordum reklam g�nderdi. ne sorarsam sorayim reklam bros�r� g�ndermesinden anladim ki bunu satan firma �r�n hakkinda bilgili degil.

Eger ultrasonik dis fir�asinin teknik bilgilerine ulasabilen olursa ve burada bizimle paylasirsa sevinirim.

Bilgiye ulasip dogrulamadan bu fir�ayi satin almayalim, gereksiz pirim yaptirmayalim. cb12 'ye yapilan buydu. Simdi aynisini bu fir�aya yapmayalim
-M
Başa Dön
sagacity Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sagacity Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2016 tarihinde 15:55
Selamlar Murat Hocam;
Ultrasonik dis fir�asi konusunda internette gezerken su �r�nler dikkatimi �ekti. http://www.emmi-dent.com/how-it-works/
http://megasonex.com/products/toothbrush/science/
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2016 tarihinde 15:54
2 sene �nce tedbirli ve �ekinceli baktigim ultrasonik dis fir�asi olayina artik daha kararli bakiyorum. faydali olmayabilecegini ve biraz abartildigini d�s�n�yorum. gerekli bulmuyorum. Yapilmis implanta zarar verebilecegini bile d�s�n�yorum artik
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.