|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2014 Saat 18:27 |
Hocam bugün marketten colgate'in alkolümüz agiz çalkalanma suyunu aldim.sizce kullansan birseyi olur mu ?( kokuyu artirir mi ? Tip2 ye sahibim.)
http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPR http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPc - fotolari koydum hocam içerigine bakarmisinz ? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Verdiginiz ürünün içinde bir kaç çesit alkol var
Bunu anlamanin kolay yolunu göstereyim size: Alkollerin isimlerinin sonu genellikle ol hecesi ile biter. Örnegin sorbitol, mannitol, mentol, glikol birer alkoldur. Üstelik içindeki antiseptik sebebi ile bu ürün en çok 1 hafta kullanilir. Sonra terk edilmek zorundadir. -M |
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Hocan peki kullansam fayda saglarimi veya zarar ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ürünün agiz kokusu üzerine uzun tesirli bir faydasi olmaz.
-M |
|
![]() |
|
chocalate
![]() ![]() ![]() |
Zaten bende biliyorum uzun etki etmeyecegini madem zararli degilmis 1 hafta kullanirim 1 hafta ara veririm,okalar aldim bosa gitmesin :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |