![]() |
Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri |
Yanıtla
|
| Yazar | |
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve EtkileriGönderildi: 16-Kasim-2014 tarihinde 00:41 |
|
Hocam tip 2 agiz kokusu ve nefes kokusuna sahibim.doktor bana bir ila� ve bir brun spreyi yazdi ve bunlari 3 ay boyunca kullanmami s�yledi,benim merak ettigim bazi konular var burun spreyleri hakkinda
- burun spreyi agiz kokusunu mu nefes kokusunu mu �nler ? - kullanildiginda aninda etki edermi( kokunun ge�mesinden bahsediyorum) yoksa belli bir zaman gereklimidir ? -doktorumun verdigi burun spreyi 1 ay dolmadan bitti bidaha almalimiyim yoksa gerek yokmu sadece ilaca devam mi etmeliyim ? -birde hocam bi insan tip2 agiz kokusuna sahipse ve o insanda nefes kokusuda varsa tip2 ila�lari kullandigi halde nefes kokusu tamamen yok olmuyorsa nefes kokusu kesinlikle tip 2 denmi kaynaklaniyor olabilir ? Yoksa akciger kaynakli felanmi olabilir ? |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 17:24 |
|
Hocam sorularimi cevaplarmisiniz ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 21:02 |
|
Kisinin hastaligina �zel sorulari, soru sormak yerine kendi cevaplarina onay isteyen sorulari, k�t� T�rk�e sebebiyle anlasilmayan ifade i�eren sorulari, ticari veya hurafe esasli sorulari, ve cevabini bnilmediklerimi cevaplayamiyorum.
Sizin cevaplariniz sizin durumunuza �zeldir. Cevabi bilmiyorum. Yardimci olamayacagim i�in �z�r diliyorum. -M |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 21:14 |
|
Anladim hocam kusura bakmayin fark edemedim,okadar �aresizimki b�yle bi konu a�ma geregi duydum.
|
|
![]() |
|
Oxedan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2017 tarihinde 11:17 |
|
�ncelikle herkese merhabalar,ben 16 yasindayim. Ve 2 senedir agiz kokusu �ekiyorum,aslinda agiz kokusu pek denemez ��nk� dislerimde ��r�k ve dis tasi yok. Hepsi saglikli. Simdi benim sorunum burnumdan k�t� koku gelmesi. Yutkunup burnumdan nefes verdigim zaman k�t� koku �ikiyor (�ZELLIKLE KISIN �OK OLUYOR BU KOKU VE KISIN BURUN TIKANIKLIGIDA OLUYOR BIRAZ ZOR GE�IYOR) dedigim gibi b�yle birsey yani. Fakat ben birka� aydir sunu farkettim, dilimin arkasinda pas var. Tirnagimla pasi eseledigim zaman parmagimi kokluyorum ayni afedersiniz lagim gibi kokuyor burnumdan �ikan kokuyla aynni olabilir fakat emin degilim. Acaba burnumdan nefes aldigimda �ikan k�t� koku bu pastan mi geliyor yoksa baska yerden mi l�tfen yardimci olun. Daha �ok gencim ve bunlari yasamak istemiyorum.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2017 tarihinde 22:59 |
kisin odalar gece yattiginda nemsiz oldugu i�in burun sin�zitler filan k�t�lesiyor. odayi nemlendirin. havalandirin �yle yatin. kalorifer sulugu var o iyi geliyor. kalorifer yandigi i�in odadaki havayi aliyor burnu kuru hava veriyor. kbb git kontrole deviasyon burun eti vs olabilir |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |