![]() |
garip bir sey |
Yanıtla
|
| Yazar | |
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: garip bir seyGönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 13:29 |
|
merhaba arkadaslar sorum sogle genize dogru akan 24/7 seffaf sividan normalda koku gelmiyor yani cikartip kokladiginda bir sey yok nasil oluyorda burundan bu kadar kotu kokuya sebep oluyor
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 14:44 |
|
24/7 ifadesini dogru kullandiginiz i�in tesekk�r ederim. Yedi g�n�n yirmid�rt saatini ifade etmek i�in "24/7" seklinde yazmak gerekir.
�ok sayida insan yanlis kullaniyor iken siz fevkalade dikkatli ve dogru kullandiniz. -M |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 18:12 |
|
Bende anlamiyorum benimde burnumdan acayip derecede k�t� koku geliyor tip2 ye sahibim acaba siz bu kokuyu �nleyebiliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 06:46 |
|
hayir ameliyyat bile oldum gecmedi biktim usndim vallahi agiz kokusunun bi cesit maskelemek munkun ama burundan gelen koku gecmiyor sakiz bile kullansan aksine artiyor diski kolusuna benzer koku burundan yukaridan geliyor eminim insallah olmeden caresin buluruz
|
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 17:02 |
|
Benim hi� umudum yok ama insan bi mucize bekliyor iste.
|
|
![]() |
|
Sude
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:18 |
|
Nefesle burun a�ma teknigi �ok etkili inan baska �aresi yok internetten arastir bana dua edeceksin ama dogru bir sekilde ve d�zenli yapmak sarti ile.sorun agizdan da agizdan nefes .burundansa burundan nefes teknigi ile gidebilirsiniz.Internetten arastirip okuyun anlayin ve uygulayin bence baska �aresi yok bol ve d�zenli nefes alisverisi ile bol oksijen alan agiz burun mide karaciger temizleniyor ariniyor Transformal nefes ve burundan nefes alma teknigi ile burun a�ma diye arastirip uygulayin ve kurtulun utanmayalim artik .D�zenli ve kuralina uygun yapipta olmazsa k�f�r edin bana �ARE BU zaten arastirip anlayinca hak verceksiniz arkadaslar...
|
|
![]() |
|
Sude
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:20 |
|
INANIN ki bu mucize ama d�zenli ve kuralina uygun yapmak sarti ile JUDITH CRAVITZ TRANSFORMAL NEFES arastir
|
|
![]() |
|
Sude
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:24 |
|
Ben internetten refluden nasil kurtuldum sayfasindan tesad�fen bulmustum 5 yildir agiz kokusu �ekiyorum bitmistim artik s�k�r d�zenli yaptim ve devam ediyorum bas agrim bile kalmadi bol oksijen arinmis v�cut temiz ferah nefeslerini olsun
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 09:49 |
|
sude b�yle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine bu konu ile ilgili baslik altinda kendine bir konu a�arsan daha mantikli olur b�yle herg�n ayni seyi fakli yerlerde defalarca okumayiz ve s�rekli tekrar etmekte kimseye fazladan bir yarar saglamiyor daha fazla kisiye ulasmista olmuyorsun insanlar ilgili konudaki basliklari okuyor zaten bende forumda yeniyim fakat forumun genelini incelersen dedigimi anlarsin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 13:47 |
Bravo. Ben uyarmayayim Sude hanim belki daha titiz olmayi akil edecektir diye sabirla bekliyorken Nahide hanim uyardi. Bir eksigi giderdi. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |