Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sin�s Rinse Kit(Sin�zit,Geniz Akintisi Kaynakli)

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı badrhari Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sin�s Rinse Kit(Sin�zit,Geniz Akintisi Kaynakli)
    Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 15:29
Arkadaslar herkese iyi g�nler,benim rahatsizligim burun kuruluguydu hem agzimdan hemde burdumdan gelen k�t� koku vardi,bi ka� doktora gittim hepsi sin�zit olabilir dediler(bulgularin hepsine rastlanmasada).Internetten yaptigim arastirmada ozena(burun kurulugu)'ndan muzdarip oldugumu anladim.Forumda gezerken �ye arkadaslardan birinin a�tigi konuya rastladim Sin�s Rinse Kit'den (nazal yikama suyu)bahsediyordu;velhasil bug�n alip denedim daha ilk kullanisimda agiz kokumu neredeyse bitirdi burnumdan gelen kokuyuda kesti ayni dertten muzdarip olan arkadaslar kullanabilir.Ayni sorun i�in yurtdisi forumlarinda burun nemlendirici kremlerden de bahsediyorlardi onlarda denenebilir.Ise yaramasi umuduyla,Allah yardimciniz olsun.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 22:09
burundan gelen koku varsa sin�zitten dolayi kendimden biliyorum. sin�s rinse yaptiktan sonra bol s�m�kte geliyor degilmi .
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 16:26
Arkadaslar bu �r�n� kullanip nefes kokusundan kurtulan varmi ? Veya nefes kokusuna etki eden ?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2014 tarihinde 23:14
İlk gönderen: chocalate chocalate yazdı:

Arkadaslar bu �r�n� kullanip nefes kokusundan kurtulan varmi ? Veya nefes kokusuna etki eden ?

bu �r�n degil dogal bir sey. tuzlu su bildigin ve sin�zitin varsa t�m doktorlar mehmet �z vs kbb ciler devlettekiler hari� tabi onlar ila� yaziyor . her neyse sin�zitin varsa bu sin�zite 1 e 1 sin�zitin ge�timi eger bundan kaynakli ise kokuda gidecektir. tabi akutsa
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 10:09
Evet evet, dogruluyorum.
Sin�s rinse kit, Tip 2 agiz kokusu i�in faydalidir.
Kullanmanizda mahzur olmaz
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.