![]() |
kandaki �re agiz kokusu yaparmi? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kandaki �re agiz kokusu yaparmi?Gönderildi: 28-Mart-2015 tarihinde 14:37 |
|
Daha �nce babamin da agiz kokusu oldugunu s�ylemistim.Babamin bazi sikayetlerinden dolayi doktor kan testi yaptirmasini istedi ve kandaki �re miktari ortalamanin asiri y�kseginde oldugu �ikti.�re miktarinin �ok fazla olmasi agiz kokusu yapabilir mi?
|
|
![]() |
|
Efeefe
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Haziran-2021 tarihinde 00:41 |
|
Hocam ben b�yle 6 ay felan Kreon(pankreatindir) ilaci kullandim.ama gercekten cok y�ksek dozda.ve o aralar nefes kokusu baslamisti.simdi kreonun yan etkilerini okudum ve yaziyoki: �ok y�ksek dozlarda, bazi hastalarin kanlarinda ve idrarlarinda y�ksek dozda �rik asit bulunmustur. Sizce bu metabolik asidoz veya metabolik alkaloz yaparmi ?
Kreon (domuz pankreas dokusundan �retilen pankreas tozu) esdeger; 18000 Ph. Eur. �nite Amilaz, 25000 Ph. Eur. �nite Lipaz, 1000 Ph. Eur. �nite Proteaz i�erir. � Yardimci maddeler:Makrogol 4000, hipromelloz ftalat, setil alkol, trietil sitrat, dimetikon 1000, jelatin, demir oksit (E 172), titanyum dioksit (E 171), sodyum lauril s�lfat i�ermektedir. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Temmuz-2021 tarihinde 21:30 |
Koku yapmaz ama hekim yazmadiysa bu ilaci derhal terk ediniz. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |