![]() |
agza gelen beyaz parca |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agza gelen beyaz parcaGönderildi: 17-Nisan-2015 tarihinde 18:29 |
|
Bana belli araliklarda bazen 1 sene bazen kisa sure agzima toplu ignenin arkasindan biraz buyuk beyaz renkte ekmegi islatirsaniz hamur halini alir ya o sekilde bazi parcalar geliyo birden agzima bugunde geldi bir onceki 7 8 ay once gelmisti ondan onceki belki 1 sene onu elime alip kokladigimda aman Allhim nasil bir koku ole ezdim birde cok kotuydu bole bir durumla karsilasan var mi. Bu nedir bole.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 12:19 |
|
bademcik tasi o.doktora git �ok varsa ameliyat olmani �nerecek zaten.ameliyati ol iyidir.az varsa sikinti yok demektir.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 14:57 |
|
bademcik tasi olabilme ihtimali var mi? Bende de bir kere gelmisti.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 23:34 |
|
Evet, onlar kesinlikle bademcik taslaridir. (Magma da deniliyor.)
igren� derecede kokuya sahipler. Bana g�re, bu taslarin varligi agiz kokusuna neden olan etmenlerin basinda gelir. Bunlardan tamamiyle kurtulmak istiyorsan, tavsiyem, ameliyat olman. Yalniz, ameliyatla bu sorundan %90 kurtulabilirsin. Ameliyatla kurtulamayan az bir kesim de mevcut ��nk�. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 23:57 |
|
Bende bademcik tasi diye dusundum ama aynadan baltigimda bademciklerime boyle bir sey goremiyorum. Ameliyat olucam en kisa zamanda badmeciklerim her sene 3 4 kez siser iltihaplanir. Lakin o seyler agzima hep iyi oldugum zamn aniden gelio ama cok kotu bir sey bu. Mehmet bey kokladiginz mi hic elinize alip
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 23:58 |
|
Birde dedigim gibi belki surekli gelse onemserdim ama cok uzun aralikli zamnlarda geldigi icin. Uzerinde durmadim. Bu onemli bir durum bence
|
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 14:49 |
|
benim bademcikte bu igren� kokan taslar 1-2 ay da baya kendini g�sterdi. �ikariyorum kulak temizleme �ubuguyla koku kesiliyor. evvelse g�n tekrar geliyo.
yakin zamanda aldircam bu bademcikleri. herhalde koku sebebi bu k���k igren� kokan seyler... |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |