![]() |
Dil arkasi beyazligi olanlar gelsin. |
Yanıtla
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dil arkasi beyazligi olanlar gelsin.Gönderildi: 19-Nisan-2015 tarihinde 17:12 |
|
Murat hocam lutfen cevap verin. Bir kiz alerjik sprey ile agiz kokusundan kurtulmus. Bu ilaclarin iceriginde de kortikosteroidler var. Ben bu ilaci kullandigimda agiz kokumda azalma, dil arkasi beyazlikta azalma oluyor. Ayrica dilimin arkasindaki hafif siskinlikte gidiyor. Sanki daha iyi yutkunuyorum ve agzimin icinde bir ferahlik varmis gibi hissediyorum.
Kullanilan ilacin etkisi agiz kokusuna neden olan sebebi bulmaya yardimci olur demistiniz. Peki simdi benim sorunum nedir? Problem nefes alip vermeyle alakali olsaydi Otrivine kullandigimda dil arkasi beyazligin gitmesi, agiz kokumda azalma gorulurdu. Yani sorun nefes alamama ile ilgili degil. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Nisan-2015 tarihinde 09:51 |
|
Bilmiyorum
-M |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Nisan-2015 tarihinde 20:34 |
|
ncort alerjik b�nyelerimiz oldugunu bende d�s�n�yorum. Ama bu tedaviye nasil ve ne sekilde baslayabiliriz bilmiyorum. Sarmisak k�r� alerjiye iyi geliyormus.
Bir ara homeopatiye sarmistim. Ama ila�larin i�indeki maddeleri okuyunca beynim yandi resmen. o sevdadan vazge�tim. Anatomik a�idan bakarsak, dilimde derin kesikler var bogazimda bir s�r� k���k tepecik var:)) alinan bademciklerimden geriye kalanlar sanirim. ve bu yapi bol bakteri tutan bir ortam galiba. dilimin bir tarafi garip bir sekilde t�msek. foto y�kleyemedim. becerebilirsem dilimin fotosunu y�kleyecegim. |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 16:01 |
|
Benimde dilimin arkasi hafif sisik gibi ama belli olmuyor pek. Hani baksan normal bir dil dersin ama biraz sisik iste. Tabi normal derken dilimin arkasi bembeyaz :(
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 20:25 |
|
Murat Hocamin daha �nce bahsettigi ve Rusya'da uygulanan lazer tedavisini �ok istemistim bu y�zden. Bogazda bakteri olusmasini en aza indiriyordu sanirim. Ama izin verilmiyor tedavi olmamiza. Tedavi �lkemize getirilemiyor. Saglik sistemimiz benim durumumdan daha hasta.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 23:53 |
|
ilacin adi nedir soyler misiniz sprey,in yani
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 16:25 |
|
N cort veya risonel. Bi 5 10 gun kullan bakayim oyle hemen etki etmiyor gibi.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 12:50 |
|
Efect nedir bu rusyadaki lazer tedavisinin hikayesi?
Haberim yoktu bundan! Biraz bilgi verirmisin? |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ocak-2016 tarihinde 19:28 |
|
Murat hocam konularim neden acilmiyor? Ozel mesajda gonderemedim buraya yazayim.
Arkadaslar ben karacigerimde bobregimde falan sorun olmadigini dusunuyorum artik. Cunku benim dilimin tam bogaza bakan kisminda beyazlik ve koku var. Diliniz agzinizin icinde durdugu sirada bogaza bakan kisim.... Bu da ic organlarimda bir sorun oldugu fikrini cok azaltti bende. Ya bogazimda birsey olmali ya da burun! Bence sorun burundan kaynaklaniyor. Geniz akintim yok ama burnumda egrilik ve konka sismesi var. Ozelliklede sol burnumda. Sol burnumun ici de bir tuhaf kokuyor gibi. Murat hocam siz daha tecrubelisiniz. Koku muhtemelen tek burun yuzunden kaynaklaniyor. Acaba bunu kesinlestirmek icin yapabilecegim birsey var mi? Ornegin o burnu kapatsam gun boyu? Artik sorunun burun olduguna %99 emin gibiyim. Cunku tam bogaza bakan kisimda koku var. Neyseki sorunu bulduguma seviniyorum. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2016 tarihinde 16:50 |
|
Daha �nce a�ilmis konu basliginda yazdiginiz i�in mesajinizi ilgili konuya tasiyorum. B�ylece arayan sahislar i�in daha derli toplu bir arsiv olusuyor.
Burnunuzda sorun oldugundan %99 emin iseniz o halde probleminizi ��zd�n�z demektir. -M |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ocak-2016 tarihinde 18:10 |
|
Emin olma nedenim bence mantikli. Dedigim gibi neden bogaza bakan kismindan sonra koku var ki sadece? Hem de dilimin tam bogaza bakan kismi ile on tarafinin uzeri farkli. On tarafi saglikli arka tarafi sagliksiz gorunuyor.
Bogazda boyle yapabilecek birsey oldugunu sanmiyorum. Geriye burun kaliyor. Ve su da iddiami guclendiriyor. Bir tanidigimin da agzinda diski kokusu var. Burnundan koku gelmiyor. Cok yakinina girmezsen anlasilmiyor. Ve onunda burnunda sorun var! Diline bakayim diyemedim ama. Geriye birsey kaliyor. Simdi burunda sorun olduguna emin gibiyiz. Peki burnumda ne olabilir? Bunu su yuzden soruyorum. Siz daha tecrubelisiniz ve doktora gidecegim. Benim icin dedikleriniz onemli ve doktora full bilgiyle gitmek istiyorum. Bir ameliyatla isi bitirmek istiyorum cunku. Mesela burnu ile ilgili sorunu olanlar "neyi" denerse gecici olarak agiz kokusundan kurtulabilir? |
|
![]() |
|
Naci
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 13:46 |
|
Ncort dediklerin bende de var. Dil k�k� kokusu ve beyazligi. Yutkunmam �ok iyi degil. Sesim boguk �ikiyor zaman. Burnumda tikaniklik hissi olusuyor. Sabahlari agzimin tadi �ok k�t� ve hi� istahim yok. Burun deliklerimin birinde egrilik var ve geceleri horluyorum. Refl�m var. Kbb ye gittim risonel ilacini verdi burnumu a�mak i�in. Ve oradaki etleri k���ltmek i�in. D�n ilaca basladim. Sonucunu s�ylerim.
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2016 tarihinde 17:04 |
Aynen! Midem hassas gibi benimde. Yutkunmam kotu ve o beyazligin orasi sisik degil mi? Dilini cikarinca on taraflar duz ilerlerken arka tarafta tumsek var sanki biraz. Ve o ilaclar ne kadar konka sisikligine iyi gelsede tam kuculmuyor. Bize kisa sureligine burundaki konkayi kucultecek birsey lazim. Cok zararli da olsa bir kere denemekten zarar gelmez saniyorum. |
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Aralik-2016 tarihinde 21:41 |
|
Hocam elimi 20lik dis ve salyama s�rd�g�mde hi� kokmuyor lakin dilimin �st� �ok k�t� kokuyor 1-2 kere zaten sikayet aldim dilim bembeyaz sabahlari dilsil ile siliyorum su aralar ve beni 6-7 saat idare ediyor.
Dilden kaynaklanan kokunun kalici olarak tedavisi yok mu bu bakteri kitlesi mantarlardan kaynaklaniyorsa nasil hallederiz yardimci olursaniz sevinirim. -Spor yapinca koku azaliyor -Dis fir�asi ve dil bakimi sonrasi uzun s�re bana koku gelmiyor ama normalzamanda var. Sabah koku �ok yogun. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2017 tarihinde 20:42 |
|
Hamza171 dil �st� pas i�in bir�ok herbalist bagirsak mantari diyor. A�ik�asi ben de bagirsak mantari olabilecegine inaniyorum.
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2017 tarihinde 22:23 |
|
��r�k disler dis tartarlari plaklar vs. dil pasi yapar. Geniz akintisinin da dil k�k�nde pas yaptigini okumustum.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 10:42 |
|
Dil pasinin nedeni bir�ok sey olabilir. Ye iz akintisi, mantarlar, parazitler, dislerin yeterli trmizlenmemesi. Ancak bu bizi sonuca g�t�rmez. ��nk� dil pasi olan �ok insan var agzi kokmayan.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 11:40 |
|
denize dogru kardesim ��r�k disim yok dis tartarlarimda yok sarilik var sadece doktor �yle s�yl�yor dil pasim var ama
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 00:39 |
|
Dil pasi yapan bir �ok sebep var evet ama forumda bir �ok kiside dil pasi var.geniz akintisi olup dil pasi olmayan da var.sebep �ok ama asil sebep ne �nemli olan onu bulmak lazim. Ve bide dil pasi olsa da olmasa da sizde de o yapiskan t�k�r�k gibi sivi var mi ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 21:02 |
|
Vallahi ben herkeste dil pasi var diye biliyorum :)) Yanlisim var demekki. Ama kimi g�rsem dil pasindan sikayet�i burada.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2017 tarihinde 02:32 |
|
Dil pasini yok etsek su dilimiz diger insanlarinki gibi olsa koku kalmaz muzdarip :)
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2017 tarihinde 21:02 |
Yapiskan sivi felaket bir sey. O kadar yapiskan ki(cogu zaman renksiz) lavobaya tukurdugum zaman muslugu acinca, su ile bile kolay kolay gitmiyor. Gidere ip gibi yapisiyor sanki ortadan kesmek lazim gibi. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2017 tarihinde 02:00 |
|
Aynen �yle yumurta aki gibi dil �st�nde s�rekli var. Renksiz..ama �zellikle dil temizleyince felaket sekilde artiyor ortaya �ikiyor.dili koruyan bi tabaka gibi igren� bisey
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2017 tarihinde 13:39 |
|
Aynen ya o lanet yapiskan sivi hi� bitmiyor s�rekli geliyo agzim ferah olmuyo Dislerimi fir�alasam macun bile yapisiyo bogaza dilimi �ikarip fir�aladigim zaman o yapiskan sivi hi� bitmek bilmeden geliyo �nceden takip ettim bisekilde agiz kokum gittiginde o yapiskanlikta gidiyodu ge�en haftalarda baska nedenlerden bunalima girdim hayattan sogudum anlamadigim sekilde agiz kokum 2 g�n ge�ti agzim suluydu t�k�r�g� su gibi hissettim agzimda ona sevindim moralim d�zeldi sonrasinda gene geldi nasil biseyle sinaniyorum bilmiyorum Allah'im sabir ver sasirdim artik.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2017 tarihinde 17:45 |
|
amazon bende muzdaribim kardesim daha demin metro yedim �ikolata agzim k�t� kokuyor :'(
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2017 tarihinde 18:24 |
|
Aynen �yle amazon. Bu yapiskan sividan kurtulabilirsek dil ustundeki bakteriler de savunmasiz kalir ve �l�rler..ama bitmiyor ki siliyorum kaziyorum yine n�ks ediyor bitmiyor
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Ocak-2017 tarihinde 01:56 |
|
Sorunumuzun kaynagi bu arkadaslar o yapiskan sivi! Ilk zamanlar agzim fazla kokmazdi o zaman yapiskan sivida fazla yoktu bu artti kokuda artti simdi bisey yesem i�sem agzimda k�t� kokuyo e bu agiz kokusu ve o yapiskan sivi bende Biteral kullaninca ge�ti Bu antibiyotik havasiz ortamda yasayan bakterileri �ld�r�yor Nidazol FLAGLY felan ayni etkiye sahip bu bakterilerin kaynagi neresi nasil bir bakteride bu s�rekli yapiskan sivi oluyor? bu bakteriler Seker ve S�t �r�nlerinden besleniyor kaynagi neresi bunun merak ediyorum dogrusu geniz akintisi felan olsa temizlersin bogazi biter ama bu fir�alarken s�rekli geliyo sanki dilin arka dibinde bi oyuk var ordan geliyo s�rekli anlamadim gitti arkadas acaba bol su i�ip sekeri ve s�t �r�nlerini kesip eksi limonu felan t�ketsek gidermi bu yapiskanlik deniycem ben bunu
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Ocak-2017 tarihinde 11:52 |
|
Dil pasi i�in limon oneriyorlar zaten amazon o y�zden denenebilir
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Ocak-2017 tarihinde 15:52 |
|
amazon onu denesen sana s�yl�y�m hi� bi anlami olmuyacaktir dedigin gibi s�t �r�nleri ve sekerli �r�nlerde yada karbonhidrati bol �r�nlerde ya aslinda neredeyse t�m �r�nlerdede bunlarda daha azdirici koku artisi oluyor , valla ben sekeri ve s�t� birakmak istemiyorum agiz kokusunu birakmak istiyorum :'(
|
|
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Ocak-2017 tarihinde 17:11 |
|
Ben seker ekmek vs kullanmadigin ve cok saglikli beslendigim spor yaptigim halde agzim kokuyor :) o y�zden seker birakmak bir ��z�m olmayacaktir kendimden biliyorum
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ocak-2017 tarihinde 13:47 |
|
O zaman bu t�k�r�g� nasil berrak yapabiliriz onu bulmamiz lazim bu yapiskan sivi mahvediyor herseyi dilin arkasinda bisey var ben s�rekli bogaz temizliyorum yediklerim bogazima yapisiyo bu sey Hi�mi bitmez anlamiyorum dilimi iyice �ikarincada tuhaf k�t� bir koku var ��zebilene helal olsun :)
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ocak-2017 tarihinde 22:08 |
|
Amazon arkadasim ekstrem gelebilir ama muzdarip96 nickli arkadasimiz iyilesmis. Ben onun tavsiyesiyle onun tedavisine basladim �n�m�zdeki hafta sonucu da paylasirim. Bence bi dene kaybedecek bisey yok. Herseyi deniyoruz bunuda deneyelim.benim su an bile agiz kokum hafifledi eskisi gibi degil. Eskiden dil �zerinden hastaliklar tespit edilirmis. �in de hala uygulanan bir y�ntem. Dil rahatsizliklari bagirsak mide rahatsizliklarindan kaynaklanir diyorlar. Biz s�rekli beyin firtinasi yapiyor arastiriyoruz. Bi dene derim sende yaptigimiz tedaviyi.'iyilestim mutlu son 'basliginda var amazon.kokusuz g�nlere :)
|
|
![]() |
|
Tirza1984
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2017 Konum: Trabzon Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Subat-2017 tarihinde 19:29 |
|
Selam �ncelikle dil pasi sikayetlerim sppheli iliski sonrasi basladi.dil pasini ilk fark ettigimde �re ve kreatininde azicik y�kselme fark ettim.yani bizde �re y�ksekligi baslangici oldugu i�in dil pasi ve dilde acilik var diye d�s�n�yorum.yalniz her hastanede bu �re �ikmiyor fakat hastane testlerine g�venmemek gerek bazilari yanlis �ikiyor
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Subat-2017 tarihinde 00:02 |
|
�re y�ksekligi nasil giderilir k�t� biseymidir nedir bu neden olusur bilen varmi
|
|
|
|
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 02:02 |
|
Arkadaslar kokudan Kurtulmus biri olarak s�yl�yorum benimde dilde pas vardi be �ok k�t� kokardi dilim. Ama suan kokudan kurtuldugum tamamen iyilestigim halde dilde pas hala var ve bu pas koku yapmiyor.ilginc olan su.eskiden kokuyu bu pastan ve dilden bilirdim. Simdi iyilestigim halde pas hala var fakat koku yok. Demek ki dil pasi koku yapmaz. Yapiyor olsa bile bizi bu foruma getirecek kadar koku yapmaz. Sorun sindirim sistemimizde arkadaslar bi yolu tedavisi var.hepinizi 'iyilestim mutlu son ' basligina davet ediyorum. Iyilestigim gibi sizlerinde iyilesmesi i�in forumdayim bir s�re daha. Konuyu inceleyip denemenizi fikirlerinizi belirtmenizi rica ederim :)
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2017 tarihinde 15:51 |
|
arkadaslar dudaklarim kuruyor dilimde kuruluk yutkunurken yutkunacak t�k�r�k sivi bisey bulamaz gibi oluyorum ve genelde b�yle anlarda agzimdan a�lik agiz kokusu tarzi koku oluyor bunu nasil yenebilirim yahu yemek yiyorum zaten ama aradan 1 2 saat ge�meye yaklassin hemen bu oluyor :'( off
|
|
|
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2017 tarihinde 11:24 |
|
yaa arkadas bune ya foruma bakiyorum hep 40 tane misafir 2 3 kisi online eskisi gibi giren �ikanda yok tartisip konusan yardim edende yok ben bu y�zden watsap grubu falana karsiydim hocam busefer benim telefonum yok gencim olsada ne bileyim bu ortam g�zeldi simdi :'( soracagim sorular �ok �grenmek istediim seyler �ok iyilesmek istiyorum herseyden �nce ama nasillllllllll
|
|
|
|
|
![]() |
|
Ilyaha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2017 tarihinde 15:16 |
|
Bende de dudak kurulugu var. Dudaklarimin susuz kaldigini hissediyorum. Bazen bir peceteyi islatip dudaklarima suruyorum surekli. Asiri derecedeki bu kuruluk dudaklarimin kenarlarinda sik sik catlamalara yariklara sebep oluyor. Buna sebep nedir bilmiyorum. Belki vitamin eksikligi filandir.
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2017 tarihinde 18:54 |
|
Bize net bilgiler lazim. Bademciklerini aldirip iyilesenler ve iyilesemeyenler sonu�lari d�zg�n aktarsa burun ameliyati olanlar d�zg�n aktarsa helicobakter olanlar d�zg�n aktarsa sorun kalmayacak.
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Subat-2017 tarihinde 16:57 |
|
Hocam kronik orta kulak iltihabi koku sebebi midir? Bilginiz varsa a�iklayin l�tfen.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa 123> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |