![]() |
bademcik taslarindan kaynaklanabilecek koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bademcik taslarindan kaynaklanabilecek kokuGönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 16:15 |
|
merhaba arkadaslar beni bilen bilir siteye kayit oldugumda 20 yasinda falandim simdi 23 yasindayim haziranda askere gidicem. uzun zamandir yokum. artik kendi kabuguma �ekilip bu lanet agiz kokusuyla yasamaya karar verdim bir s�re.
son 1-2 ay'dir bademcigime takilan ufak par�alari kesfettim. kulak temizleme seyiyle bademcigime ulasip taslari topladim. bir de ne g�riyim... bu taslar les gibi kokuyor. yoksa liseden beri �ektigim bu agiz kokusunun sebebi bu pis kokan bademcik taslarimiydi ?? zaten benim bademcigim girintili �ikintili yani tas biriktirmeye m�sait. baya bi arastirdim bu taslari temizlesek bile dipte birikenleri almak m�mk�n degil. yakin zamanda kbb doktoruna gidip bademciklerime iyice bakmasini s�yl�cem. ameliyatsa olucam artik napiyim. umarim artik sorunu bulmus olurum. diyecegim su ki sorunu bulmakta zorlaniyorsaniz sizde bademciklere y�nelin biraz. belki bu s�ylediklerimden yola �ikip sorununu ��zenler olur diye siteye girip yazmak istedim. diceklerim bu kadar allaha emanet olun kader arkadaslarim... |
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 22:04 |
|
az �nce bademciklerimden 5 k���k par�a daha �ikardim kulak temizleme seyiyle. suan hohluyorum bi koku yok. artik galiba nedenini buldum gibi. dularim kabul olsun artik allahim...
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 17:21 |
|
Yine olusacak.Bademciklerini elle komple ve eline parmagina kokla kokacaktir. ��nk� siniyor ayni s�yle.Bir ��p at odana ilk basta temizliyorsun . Zaman ile ��p ata ata odana o koku siniyor odaya ge�miyor .
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |