|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
wind
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Mayis-2015 Saat 19:36 |
Merhabalar, forumda yeniyim.
Simdi ben önerilen yöntemleri uyguladigimda daha dogrusu bir tek bilegimi yaladigimda ilk basta bir koku geliyor. 10 saniye içerisinde bu koku gidiyor. Tükürük kokusu mu bu? Tükürük kokar mi? Yoksa benim agzim kokuyor mu? Önerebileceginiz baska bir yöntem var mi? Yoksa Istanbul sisli civari bu agiz kokusunu ölçen cihazlar olan hastane var midir? |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
burnun tikali degilse dudaklarini burnuna dogru yönlerdir.(kolay hareke degildir bu arada ama zamanla alisirsin)ve üfle.kendini kokunu alirsin zaten eger varsa
|
|
![]() |
|
Orhan96413411
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba sigara kullanan biriyim ve elime hohladigimda herzaman koku hissediyorum bagzen azaliyor bazen artiyor bu koku ama insanlarla yan yana sohbet ederken kimse rahatsiz olmuyor ama ben koku hissediyorum bu konuda ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
bilmiyorum bireye özel sorularin yanitlarini bilemem. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |