![]() |
K�pr� Protezi Sonrasi Agiz Kokusu |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Ayazagaa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2015 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: K�pr� Protezi Sonrasi Agiz KokusuGönderildi: 10-Mayis-2015 tarihinde 21:38 |
|
Iyi geceler Murat Hocam. �zelden yazamadim. mesaj limitiniz doluymus buraya konu a�mak istedim. Ben 4 ay �nce sabit k�pr� protezi yaptirdim. Protez takildiktan 1 ay sonra siddetli bir agiz kokusu basladi.(Dislerimi fir�alamama ragmen). son 3 aylik s�re�te farkli dis hekimlerine gitmek zorunda kaldim. genelde dislerini fir�ala, dis ipi kullan ge�er deyip olayi ciddiye almadilar. kbb ye gittim ve kullandigim bazi ila�lar neticesinde bir miktar killi dil olusmus. killi dil ameliyathanede kazindi ama koku gitmedi. Kendi kendime kizdim k�pr�y� s�kt�rd�m fakat koku yine var. Su anda k�pr�n�n altindaki kesik disleri kullaniyorum koku duruyor. bi yakinima sordum koku hissetmedigini s�yledi.(yaklasik 1 metre mesafeden). internette arastirma yaparken size ulastim ve beni muhatap alacaginizi d�s�nerek yazmaya karar verdim. Sitenizden yaptigim arastirma neticesinde bazi durum tespitleri yaptim.
1. Bu kokunun dilimin arka tarafi ile bogazima dogru olan kisimdan geldigini hissediyorum. 2.Agzim kapali iken koku yok ama agzim kapali iken yutkunup yine agzim kapali halde nefes verince en net sekilde kokuyu hissediyorum. 4.Afedersiniz ama gegirince bu koku gelmiyor. en son ne yediysem onun kokusu geliyor. 5.Yemek yiyince ve dis fir�alayinca tamamen kaybolmuyor ama yarim saat kadar olduk�a azaliyor. 6. sekerli yiyecekler t�ketince de yarim saat kadar ciddi anlamda azaliyor.(gofret, �ikolata vb.) 7. koku hep ayni koku ama siddeti bazen artip bazen azaliyor.(konusurken biraz artiyor) Hocam sizin bilginiz ve tecr�beleriniz dogrultusunda bu hangi tip kokuya benziyor. Yorumunuz nedir? Gerekirse ben gelip �l��m yaptirmayi da d�s�n�yorum. �l��m yaptiginizda kokunun kaynagi net tespit ediliyor mu? ben �gretmenim ve bu durum ciddi anlamda psikolojimi bozmaya basladi. dogru d�zg�n ders anlatamaz oldum. yardimci olursaniz sevinirim hocam. iyi geceler. |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2015 tarihinde 10:40 |
|
Forumdaki arkadaslar da g�r�s belirtirlerse memnun olurum. Belki benzer belirtiler yasadigim birileri vardir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2015 tarihinde 10:47 |
|
Doktor bey bir �ok kez belirtti koku �l��m� kokunun kaynagi hakkinda kesin bilgi vermez diye. Bence ilgili bir dis doktoru bulup, b�t�n sikintinizi anlatiniz. Ilgili dis doktoru bulmak en zoru. Allahtan benim dis doktorum �ok iyi de o y�nden sikinti yasamiyorum.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2015 tarihinde 19:03 |
|
abi zaten kendin demissin o kopru protezindenmis?
kopru protezin yerine baska bisey yapilamaz mi? |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2015 tarihinde 23:35 |
|
Mehmet kardesim forumda yeniyim. Murat hocanin s�yledigi bazi seylerden haberim olmayabilir. Benim en b�y�k sikintim ilgilenecek dis hekimi bulamiyorum. 7, 8 dis�iye gittim. Hepsi de maalesef klasik dis fir�ala, dis ipi kullan c�mleleriyle ge�istirdiler. Ben zaten bunlari yapiyorum.
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2015 tarihinde 23:38 |
|
G�rkan33 maalesef protezin d�n�s� yok. Bos disin yanindaki dislerim kesildi. Araya implant yapilsa bile yine �st�ne protez yapilacak.
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mayis-2015 tarihinde 11:42 |
|
Okuyan arkadas varsa s�yle bi sey sormak istiyorum. Benim protez �ncesi 3 disime kanal tedavisi yapildi. Dolgu kanal yaptirip da kokuya maruz kalan var mi. Yani dolgu koku yapabilir mi
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mayis-2015 tarihinde 12:18 |
|
Murat hocam, anladigim kadariyla olduk�a yogunsunuz. Bu derdin uzmanindan da bi seyler duymak istedigim i�in foruma �ye oldum. Hocam rica etsem m�sait oldugunuzda bi seyler s�yler misiniz.
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mayis-2015 tarihinde 12:48 |
|
Ben konunun agiz i�i kaynakli oldugunu d�s�nd�g�m i�in pharmol zn siparisi de verdim. Hen�z elime ulasmadi. Umarim pharmolla kokumu azaltirim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mayis-2015 tarihinde 16:12 |
|
Her yazilani imla kurallarina varincaya kadar okuyorum. Kimlerin �zel isimleri apstrof ile ayirdigini kimlerin c�mleye b�y�k harf ile basladigini bile takip ediyorum
- Konusulmus ve fikrimi a�ik�a yazdigim bir konu hakkinda soru soruldugunda nakarat yapmamak i�in, - Hurafe, dedikodu, bilimsel olmayan bir konu a�ildiginda ve bu konuya iliskin soru soruldugunda konuyu degersiz bulmaniz i�in, - Birisinin �zel durumunu tasvir eden, sadece o sahisa �zel bir soru soruldugunda sahisi yanlis y�ne sevk etmemek i�in m�mk�nse sessiz kaliyorum. Siz k�pr�den sonra agiz kokunuzun ortaya �itigini yazdiniz ve bazi �zel durumlari tasvir ettiniz. Sizin sorunuzun cevabini daha �nceden resimlerle anlatmistim. Forumda arama fonksiyonu ile arayabilir kolayca neler anlatildigina ulasabilirsiniz. K�pr�yle ilgili bazi ilave a�iklamalarin bu sitede bulundugunun linkini forumdaki eski konusmalarimizda verdigimi animsiyorum: http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html Ayrica forumun girisinde basit temel bilgilerin yer aldigi bilgilendirme kilavuzunu agiz kokusu kitapcigini �cretsiz olarak indirebilirsiniz. Orada da k�pr� ve agiz kokusu iliskisi ele alinmis olabilir diye animsiyorum. Yardimci olabilecegim bir konu olursa l�tfen sorun. -M |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Mayis-2015 tarihinde 09:48 |
|
Sagolun hocam, galiba yeni �ye oldugum i�in bazi konularda bilgi eksikligim var. Belirttiginiz a�iklamalari da okuyacagim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mayis-2015 tarihinde 11:30 |
|
Buraya bir g�z atiniz:
http://www.aydinmur.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 08:54 |
|
Tesekk�r ederim hocam ilginiz i�in. Kitap�igi da indirip okudum. K�pr�lerim yeniden yapiliyor. G�vde altini a�ik istedim. K�pr� temizligi i�in de s�ngerli dis ipi siparisi verdim. B�t�n bu tedbirlere ragmen koku devam ederse kbb ve dahiliyeye gidip diger olasi sebepler i�in detayli tetkikler yaptirmayi d�s�n�yorum.
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mayis-2015 tarihinde 23:36 |
|
Iyi geceler murat hocam, benim k�pr�me ayak olan dislerden birisi malesef �ekime gitti. Disimi kaybettim. Yeniden saglam dis kestirmek istemedigim i�in bos olan dislere tek tek implant yaptiracagim. Ayak olan diger dis ise kaplama yapilacak. Hocam, benim �nceki k�pr� g�vdem kapali yapildigi i�in koku sorununu yasamis biri olarak teredd�de d�st�m. Implant firmalarinin bros�rlerini inceledim ve implantin protezi de dis etine bitisik yapiliyor ve anladigim kadariyla altini dis ipiyle temizlemek imkansiz g�z�k�yor. G�vde alti kapali k�pr� de oldugu gibi implant protezi de kokuya sebebiyet verebilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mayis-2015 tarihinde 09:23 |
|
Sorunuzun birinci kismini kapatip ikinci kismina cevap veriyorum: Temizlenmeyen her y�zey agiz kokusu sebebi olabilir.
-M |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mayis-2015 tarihinde 09:56 |
|
Tesekk�r ederim hocam.
|
|
![]() |
|
pelin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Temmuz-2015 tarihinde 15:57 |
|
Yeni konu basligi atamadigim ici buraya yaziyorum disteki k�pr�ler in koku yaptigini nasil anlariz .bir yakinimin k�pr� yaptirdigi dis etinde s�rekli kanama ve iltihap oluyordu k�pr�y� �ikartin�a koku gitmisti.aceba kanama ve iltihap gibi sorun olmayan k�pr�lerde koku yapar mi
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Temmuz-2015 tarihinde 21:30 |
|
pelin asagidaki linkteki yorumlari oku cvp bulacaksin
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1617 |
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2015 tarihinde 23:17 |
|
Pelin hanim, benim k�pr� protezim varken herhangi bir dis eti kanamasi ya da iltihap yoktu. Ama ciddi anlamda bi koku vardi. Sebebi ise k�pr�lerin altinin kapali yapilmasi imis. Dis eti ile k�pr� arasina yiyecek ka�iyor ve zamanla koku yapabiliyor.
|
|
![]() |
|
pelin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 19:51 |
|
Ayazagaa kK�pr�y� �ikarinca agiz kokunuz ge�ti mu peki
|
|
![]() |
|
Ayazagaa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2015 tarihinde 02:16 |
|
Evet, k�pr�den kaynakli benim de hissettigim o k�t� koku yok oldu. Ama benim doktorlarin sigara kullanimindan oldugunu s�yledigi killi dil sorunum da olusmustu. O bazen d�zeliyor bazen artiyor. Arttiginda koku oluyor ama alti kapali protezin k�t� kokusu cok daha baskindi ve protezler s�k�l�nce kayboldu.
|
|
![]() |
|
ISMIG�L
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 28-Mart-2018 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2018 tarihinde 13:27 |
|
MERHABA HAYIRLI G�NLER YENI YAPTIRDIGIM KAPLAMALARIMIN ALTINDA UFAK BIR BOSLUK VAR BELLI BELIRSIZ VE SIZDE A�IK KALMASININ KOKUYUYU GIDERDIGINI BELIRTMISSINIZ LAKIN DAHA YENI OLMALARINA RAGMEN HAFIF HAFIF SIMDIDEN BASLADI KOKU YAPMAYA ALTI A�IK BIRAKILACAGINA BUNUN DOLGU VS. BIRSEYLE BIR SEKILDE TAMAMEN HI� BOSLUK KALMAYIP I�INE BIRSEYLER KA�AMAYACAK SEKILDE DIS ETININ I�INE GIRMESI SAGLANAMIYORMU
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mart-2018 tarihinde 16:25 |
B�yle genis bir bosluk kalirsa agiz kokusu yapmaz. http://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html |
|
![]() |
|
MertDu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2019 tarihinde 23:23 |
|
Murat Bey merhabalar benim 2 tane sorum var. Birincisi bademcik ameliyati olmama ve arasindan uzunca zaman ge�mesine ragmen sadece bakmak istedigim i�in bogaz b�lgeme baktigim da tekrar bademcik taslarini buldum bir buna ne kadar sasirdigimi tahmin edebilirsiniz.
Ikincisi ise dis k�pr�s� yaptirdim bos disimin yaninda ki iki disin kafasi kesilerek yapildi yani dis ipi ile k�pr�n�n altina inebiliyorum. Dis Doktorum ile dis k�pr�s�n�n altinin bos olmasi konusunu konustugumda hakli oldugumu �yle yapilmasi gerektigini s�yledi.Fakat operasyondan sonra benim k�pr�m�n altinin boslugunun bana g�re �ok kisa oldugunu farkettigim de dis hekimim bir problem olmayacagini koku yapmayacagini s�yledi k�pr�m�n.Ama sizin resimlerinizde ki gibi degil inanilmaz kisa bir bosluk var yinede bir gida takilmiyor gidalar ve t�k�r�g�m bir diger tarafa ge�ebiliyor.Dis ipi ile de altini temizleye biliyorum.Ama dilimle bir m�dahale yapamiyorum. K�pr� eski amalgam dolgumun �st�ne yapildi.K�pr�den sonra sanki az da olsa agzimda bir koku hissediyorum bu anlattiklarim la bir alakasi olabilir mi acaba ? �zellikle k�pr� ile. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mart-2019 tarihinde 06:54 |
|
Mert bey, Bademciklerin agiz kokusu sebebi ile alinmasindan sonra degisen pek bir sey olmadigini g�r�yordum. fakat yeniden tas gelistigini bilmiyordum yollayabilirseniz fotograf g�rmek isterim.
K�pr� g�vdesi i�in en genis bosluk, en az agiz kokusu riski demektir. Boslugun azaldigi oranda agiz kokusu riski artar. Bu sayfada bazi fotograflar bulacaksiniz: http://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html -M |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2023 tarihinde 14:14 |
|
Merhaba Murat hocam,
Daha �ncede bu konuyla ilgili soru sormustum size. Benim kaplama yaptirdiktan sonra agiz kokum ortaya �ikti ancak kaplamamin alti kapali sekilde yapilmis. Sizin kaplama ile olusan agiz kokusu yazinizi ve g�rsellerini inceledim orada alti kapali fotografta ve dis k�k�n�n baski uyguladigi resimde ki gibi benimde kaplamam ayni o sekilde |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2023 tarihinde 20:16 |
|
hi� bir sebep k�pr�n�n g�vdesinin altinin kapatilmasini geretirmez. ihmal veya �nemsemiyor olmak sebebi ile kapali yapilmatadir.
veya 1-2 kisi altinin kapali yapilmasini istemmis diye b undan sonra altini kapali yapmaya alismis olmak sebebi ile kapali yapilmaktadir. Bu konuda daha detayli sekilde a�iklama yaptigim bir videoyu bi yerlere y�kledim ama nereye yolladigimi hatirlamiyorum. |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2023 tarihinde 23:20 |
|
Hocam g�vdenin altinin a�ik sekilde yapilmasi i�in eski dis k�k�n�n �ekilmesi mi gerekiyor
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2023 tarihinde 19:53 |
eski dis k�k� nedir* |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2023 tarihinde 21:57 |
|
Hocam disim kanal ve dolgu ile kurtarilamadigi i�in disin i�i temizlenerek dis k�k�n�n �st�ne kaplama yapildi. Yaptirdigim dis hekimide altta dis k�k� oldugu i�in kaplamanin alti kapali sekilde yapildi dedi.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2023 tarihinde 20:04 |
Bunlar ger�ekle �rt�sm�yor. Bir seyelri yanlis anlamissiniz. Bu sebeple yorum yapamiyorum Kanal tedavisi ile kurtulamiyorsa neden kaplanmis? Bir K�k nasil kaplanir? Disin k�k� kaplanamaz, kuron kaplanir. Kanal tedavisi ile temizlenemiyor ama k�k�n i�i temizlenmis diyorsunuz? Neyse. Sunu hep hatirlayin: hi� bir sebep bir k�pr�n�n altini kapali yapmayi gerektirmez. �ok nadiren pirin� gibi minicik disler kaplanacagi zaman k�pr�n�n alti kapanamayabilir. Bunun disinda "arzu edildiginde" b�t�n k�pr�lerin alti a�ilabilir. |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2024 tarihinde 22:35 |
|
Murat hocam merhaba.Bende yaklasik 5 yil kadar �nce tek bir disime kaplama yaptirdim. Yaptirdiktan 5-6 ay sonra koku basladi. Disin bulundugu yer ayni sizin kendi sitenizde bulunan fotograf gibi kapali yapilmis. Ben yaptirdigim yere gidip konuyu anlattim ancak onu yapamayacaklarini s�ylediler. Kurtulamayacak ��r�k disin �zerine kaplamayi yaptiklarini ve dis k�k� bulundugu i�in altinin a�ik olamayacagini s�yledi. Ben kokunun bundan kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. ��nk� elimle dokundugum zaman ordan �ok yogun bir koku geliyor. Simdi Istanbul da beni anlayacak bir dis hekimine gitmek istiyorum sizin �nereceginiz biri var midir. Ben bu kaplamayi s�kt�r�p alti a�ik olacak sekilde yaptirmak istiyorum. Ancak yine olmaz yapamayiz deyip geri g�ndermeye �alisabilirler. O nedenle size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2024 tarihinde 21:32 |
|
Tek dis kaplamanin alti a�ilamaz.
Dissiz bir yere takilan 2 ve daha fazla sayida kuronlarda g�vde altyindan bahsedilebilir. K�pr� g�vdeleri su sekilde olursa koku yapmaz https://www.drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html Düzenleyen: aydinmur - 02-Ocak-2024 tarihinde 21:34 |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2024 tarihinde 22:50 |
|
Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor hocam.Koku ordan geliyor. Kaplama olan dis ayni sizin eklediginiz g�rseldeki gibi kirmizilik olusturmus ve dokundugum zaman koku geliyor.Nasil bir yol izlemem gerekiyor sizce.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2024 tarihinde 20:41 |
S�kt�r�n. 2-3 g�n o kuron agzinizda olmadan disler bosta kalsin Bu d�nemde Kokuyu test edin. Koku kayboluyorsa agiz kokusu konusunda daha titiz olan bir meslektasima durumu anlatip yardim isteyebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2024 tarihinde 20:53 |
|
Tamamdir hocam �ok tesekk�r ederim. Dediginiz gibi deneyecegim hemen.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2024 tarihinde 21:13 |
Sonucu bize de yazarsan sevinirim. Insallah ondandir sorun da kurtulursun. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2024 tarihinde 13:55 |
|
Gggg bir yil �nce de ayni sorunu yazmissiniz. Bu s�re i�inde bir seyler denediniz mi?
Implant yaptiracaksaniz su resimdeki gibi alti a�ik yapilabilir mesela. Ben alti a�ik gibi g�rd�m.Eger fotoshop falan degilse tabii. Bir dis hekimi Instagram hesabinda yayinlamis: https://hizliresim.com/upload-success |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2024 tarihinde 15:45 |
|
Bug�n gittim ancak kaplamayi �ikartirsak diste onunla beraber �ikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi. Implantta da altta a�iklik olmuyormus. Onun haricinde dislerinizde kokuya sebebiyet verecek birsey g�r�nm�yor dedi. Kaplama koku yapmaz dedi. Yani yine sorun ��z�lmedi. Hi� �nemsenmiyor. S�kt�r�p implant mi yaptirmam gerekiyor bilmiyorum dogrusu.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2024 tarihinde 16:17 |
|
Ben de koku kaynagi oldugu s�phesiyle bir implant kaplamasini degistirtecegim. Yeni kaplama, dis eti �izgisi konturu gibi bir seye g�re ayarlanacakmis. Eski implantlar yapiskanliymis yenileri takmali seklinde bir seymis.
Implant bir yana on binlerce insanin �n disleri zirkonyum vs kaplama ve kaplamalarinin altinda a�iklik yok. Buna ragmen agiz kokulari da yok. O y�zden kaplama-koku konusunda �ok umutlu degilim. Doktor �nerdigi i�in yine de yaptiracagim. Kaplama konusunda �n�mdeki en somut �rnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten �ok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. �stelik neredeyse hi� dis fir�alamiyor. Insallah, �ok umudum olmasa da bende de ise yarar. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |