![]() |
3 yildir agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
denizz123
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Mayis-2015 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 3 yildir agiz kokusuGönderildi: 30-Mayis-2015 tarihinde 20:06 |
|
Arkadaslar tam 3 yil oldu agiz kokum ge�miyor. Disimi dilimi dis aralarini �ok iyi temizliyorum ama sonu� degismiyor. KBB uzamnina gittim birsey yok dedi. Dahiliyeye gittim refl� dedi gaviscon ve mide koruyucu verdi g�nderdi ama yine ge�medi. 3 yil �nce 20 lik disim �ikmaya baslamisti ve hala �ikamadi yarisi �ikti diger yarisi �ikmadi yan �ikiyordu ��nk�. Nidazol kullaninca koku tamamen ge�iyor birakinca yeniden basliyor ve Pharmol zn gargara %80 ge�iriyor kokuyu onu kullanincada koku yok gibi ama agzimda yine o garip tadi hissediyorum. sanki bakteriler sarmis gibi agzimi hani disinizi saatlerce fir�alamazsinizda dislerinizde pismis hissi olur ya aynen �yle uyaniyorum sabahlari kendi agzimi a�maktan tiksiniyorum. Acaba kokunun kaynagi 20lik dis olabilir mi? Yazin endoskopi yaptirmayi d�s�n�yorum ya midemden ya da disimden kaynaki ama disimi aldirsam sorun ��z�l�r m� ?
|
|
![]() |
|
denizz123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mayis-2015 tarihinde 20:26 |
|
bide dilimin arka kisimlari hafif beyaz dil ucu kirmizi bu koku yapar mi?
|
|
![]() |
|
umutsuz
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mayis-2015 tarihinde 20:57 |
|
yarisi �ikmis 20 lik dis koku yapiyor.bunu parmagini dis etine s�r�p koklarsan kendin de anlayabilirsin.
|
|
![]() |
|
denizz123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Haziran-2015 tarihinde 16:41 |
|
denedim ama baskin bir koku gelmiyor oradan yani baska disime de dokunsam ayni koku var.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2015 tarihinde 00:06 |
|
Yirmilik disleri �ektir yoksa yandaki disleri de ��r�t�r. Muhtemelen dislerinin seklini bozabilir. Agiz kokusu yapacagi da hem burda hem bir �ok sitede yaziyor.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |