![]() |
Sikintiyi azaltmak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
trouble
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sikintiyi azaltmakGönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 00:42 |
|
Merhaba arkadaslar,
21 yasindayim 13 yasimdan beri agiz kokusu sikayetim var.Lise yillari cok zor ge�ti uzun uzun anlatmayim �niversiteye basladim yine ayni zorluk sosyal hayatim tamamen bu rahatsizliga odakliydi.Yasim ilerledik�e agiz kokusu sorunu benim i�in �nemsizlesmeye basladi gen� yasta bu sorun �ok daha b�y�k psikolojik sikintilar yasatabiliyor bunu da �aresizlige bagliyorum.Yasin k���k ne yapacagini bilmiyosun, kimseye anlatamiyosun, umutsuzsun, �aresizsin buda haliyle k���k yasta bu sikintiyi �ekenleri daha �ok etkiliyor. Bu sorunu yasayan gen� yasta ki arkadaslara �nerilerim olacak ilk olarak sorunu ciddi bir sekilde ailenize anlatin b�y�k ihtimal �nemsemiyeceklerdir ��nk� onlara g�re saglik a�isindan hi� bir sorun yok onlara bu sorunun sizin sosyal yasantinizi ne kadar zor duruma soktugunu,okul hayatiniza olan zorluklarini anlatin. Ikinci olarak �evrenizdekilere anlatin.�niversite 2.sinifa kadar ailem disinda kimseye anlatmamisdim sonra en yakin arkdasima anlattim sonra baska bir arkadasima derken suan cevremde b�yle bir sorunum oldugunu bilmeyen kalmadi :) haliyle bende onlarin yaninda daha rahat davraniyorum inanin anlattik�a rahatladim. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2016 tarihinde 22:29 |
|
Rabbim yardimcin olsun
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |