Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Daha 15 yaşındayım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bıkkınnn
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı bıkkınnn Cevaplabullet Konu: Daha 15 yaşındayım
    Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2015 Saat 11:14
Evet ben lise 2. Sınıfa geçtim. Kendimi bildim bileli ağzım kokuyor. 9-10 yaşımdan beri Hatırlıyorum. Ve aşırı kokuyor. Aileme söyledim. Hatta babamla doktora gittik. KBB'a. Ama doktorlar önemsemiyor ki. Ilaç verip geçti sinüzit ilacı. Bi umut kullandım ne fayda. Sonra onu da bıraktım, laf olsun diye verilmiş sonuçta. Annem babam desem benim ne denli zorluk çektiğimi bilmiyorlar bile. Onlara göre hiçbir problem yok, dişini fırçala geçer misali. Ama Geçmiyor anne, Geçmiyor baba..! Bıktım artık ben ya bıktım. Lisede 1. Yılım bitti işte. Ama ne zorlukla, utançla. Özellikle okulda,arkadaşların Arasında öyle zor ki. Konuşamıyorum ya, biri çıkıp ağzın kokuyor diyecek diye öyle korkuyorum ki. Herkes 5li 6lı grup oturup konuşuyorlar diyelim. Ben onların Arasından hemen uzaklaşıyorum bir köşeye. En çok istediğim özgürce göz Göze konuşabilmek arkadaşlarımla. Öğretmenler de aynı şekilde. Ağzı iğrenç kokan bir öğrenci. Kimseyle dertleşemiyorum ben. Yan yana oturup, aynı koltuğa oturamıyorduk kimseyle. Yakın mesafeye geçemiyorum mahcubiyetimden. En yakın arkadaşımla bile rahat rahat muhabbet edemiyorum ben. Her konuda Asosyal oldum çıktım. Diyecek onca şeyim varken bir ortamda ben ağzımı açamıyorum. Olmasa şu illet! Hayatımı yaşasam dolu dolu! Neden ben diye soruyorum neden? Ya geleceğim? Bir erkek arkadaşım bile olamayacak. Yan yana konuşamayacağım onunla, gözgöze konuşamayacağım. Sarılamayacağım ona. Hangi erkek ağzı kokan pis bir kızı ister ki? Hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. 50 yaşına gelmiş tek başına yaşayan yaşlı bir kadın. Hayat arkadaşım olamayacak. Çok korkuyorum gelecekten. Yardım et Allah'ım...
IP
ncort
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2015 Saat 19:07
Bunlari bizde dusunuyoruz. Bende bir kiza sarilmak suratina dogru konusup opmek istiyorum. Neyseki burnumdan koku gelmiyor. Oyle olanlarin durumu cok kotu.

Kisa sureli agiz kokusuz yasamak istiyorsan Flagyl ilacini kullan.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2015 Saat 11:10
Öncelikler en iyi destekçin anne ve baban olur onlarında senin ağız kokunu alması ve kabul etmesi gerekir işte o zamanda durumun ciddiyetini anlarlar veya anlatırsın moralinin bozuk olduğunu ailene hissettirki onlar önemsesin seni doktorlara götürsünler Dişçi KBB felan iyice muayene ettirsinler yani doktorlarda bi sonuç çıkmazsa Anne veya baban doktora diyebilmeli peki benim çocuğumun ağzı niye kokuyo diye bak yaşın daha küçük doktorlar seni ciddiye almazlar psikolojik gibi şeylerde söylerler ama Anne ve Baban ciddi bir şekilde konuşursa doktolarda işini ciddi yapar kesinlikler Anne ve babandan yardım al durumun ciddiyetini hissettir.

Ncort arkadaşım flagly kullan demişsin ben sana katılmıyorum herkesin ağız kokusu aynı sebepten olmaz ayrıca bilinçsiz antibitoik kullanımını geçtim Antibiyotik kullanmak insanları ilerde daha ciddi sorunlarla karşılaştırırı bunun en büyük örenğide Bağırsaklardaki yararlı bakterilerin ölmesi ve bağışıklığın düşmesi.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu