![]() |
Sanirim Nedenini Buldum!! Herkes gelsin!!!! |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sanirim Nedenini Buldum!! Herkes gelsin!!!!Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 13:48 |
|
Bogazimda beyaz bir sey vardi, sol bademcigimin �zerinde. Bunu arastirdim. " Bademcik Tasi " ymis. Bazi kisilerin bademciklerinin girintili yapisindan bademcik tasi olusumuna daha m�saitmis. Ve bademcik taslari h�cre artiklari, mukus, bakteriler ve �zellikle yemek artiklarindan olusuyormus. Ve zamanla bu birikintiler sertlesip bademcik taslarini ortaya �ikariyormus. Tabiki de koku yapiyor bu bademcik taslari. Ve agiz kokusundan baska belirtisi de olmuyormus. Geniz akintisi olan kisilerde de daha sik g�r�l�yormus. Arastirirken 1 dakikalik kisa bir video izledim. Ve g�rd�m ki bu bademcik taslari bogazimizin taa i�inde olusabiliyor. Bazen g�rebilsek de g�remeyecegimiz yerde g�r�nenden �ok daha b�y�k bir K�tle seklinde olabiliyor. Su linkteki videoyu kesinlikle izleyin �ok iyi anlayacaksiniz olayi: http://www.dailymotion.com/video/xbaky0_bademcik-tasi_lifestyle
Eminim ve insallah nedenini bilmedigimiz pesimizi hi�bir zaman birakmayan kokunun nedenini bulmus olacagiz. ��z�m� ise videoda izledigimiz gibi onlari doktora �yle aldirmak, ya da gargara yapip bogazimi iyice temizlemek. Hi�bir sekilde ��z�m bulamiyorsak da kesin ��z�m� varmis bademcik tasinin. O da bademcikleri aldirmak. |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 19:27 |
|
Son care bademciklerini aldir. Cunku o bademciklerin bosuna var degil.
Bademciklerden olan koku cok kotu oluyormus. |
|
![]() |
|
bikkinnn
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Haziran-2015 tarihinde 21:44 |
|
Murat Hocam dediklerimi onayliyor musunuz, HAkli olabilir miyim sizce hocam??
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 07:24 |
|
Bademcik tasi agiz kokusu iliskisi ispatlanmis ve �nceden beri bilinen bir iliskidir. Yani bu taslarin agiz kokusuna katklisi oldugu biliniyor fakat taslarin veya bademciklerin alinmasi sorunu tamamen ��zmeyebiliyor.
-M |
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 12:08 |
|
dogru ben bademcigimi aldirdim ama koku ge�memisti sadece pisman oldugumla kaldim
|
|
![]() |
|
bikkinnn
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 16:07 |
|
Sagolun hocam. Peki bu bademcik taslarinin olusumunu engellemek i�in ne yapmaliyim. Yani sebebi buysa nasil ortadan kaldirabilirim?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Haziran-2015 tarihinde 11:02 |
|
Bu konu benim bransimin disina �ikiyor.
Zannedersem onun tas yapmasini saglayan sebepler dogrudan bademcik ile yakin iliskili degil. Yapmaya zorlandigi g�revin sinirlari asmis olmasidir. Yani burun i�i yapilarda bir anormallik varsa, agizdan nefes alma var ise, agiz kirli ise, bademcik tasiyamayacagi kadar y�klenmis oluyor. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |