|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2015 Saat 22:17 |
Hocam bir soru sormak istiyorum yemek yedikten 1 2 saat sonra burnun üst konkalari sisiyor ve nefesimi daraliyor sanki burnumun bazi bolgeleri hava alamiyor enteresandir ki nemli hava da sikayetim artiyor he le yagmur dan once tamamen burnum kapaniyor klimali ortamda hiç sikayetim kalmiyor ve ilk defa guclu bir sekilde dogru oranti farkettim soyleki üst konkalar kapandiginda dildeki aci tat hemen ortaya çikiyor sizce kbb ye mi goruneyim yoksa bagirsak kontrolumü yaptirmaliyim birde bu durumu yorumlayabilirmisiniZ
|
|
![]() |
|
trouble
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
9 yildir agiz kokusu sikayetim var 22 yasindayim 3 hafta önce ilk isime basladim çalisdigim ortam AVM dükkani sürekli klima çalisiyor ise basladiktan bir hafta sonra koku %90 azaldi agizda ki eksi tat %50 azaldi 2 haftadir düsünüyorum sebebi nedir farkli yaptigim sey nedir diye bunlardan biri klimali ortamda bulunmak ve en güçlü ihtimal de bu bende bunu sormak istiyordum tesekkür ederim. Not;bende ki kokuyu tanimlicak olursam bulundugum ortamda koku yok (nefes kokusu degil) agiz bakimi ile 2-3 saat kaybolabiliyor ,dis tasi temizligi ile 3 gün kokuda %80 azalma oluyor |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir noktaya temas etmissiniz.
Sogukta koku uzaga gidemez, kolay algilanmaz, hem üretilmesi azalir, hem yayilmasi azalir, hem de algilanmasi azalir. Sicakta tersi olur. -M |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadslar burun etlerinin sismesini tek çözümu yaktirmak mi lazerle?
Bu yapilan islemin bi zarari varmi peki Kullanilan yaktirma yonteminin cesitleri neler? Bunu yaptiripta memnun kalan varmi? Kemik egriligimi burun etini sisirio yoksa sismis burun etmi mi kemik egriligi yapio? Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim ~~ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |