Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Burun ve agizdan gelen ge�meyen koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Burun ve agizdan gelen ge�meyen koku
    Gönderildi: 26-Haziran-2015 tarihinde 19:45
Merhaba forumu yillardir takip ediyorum.Daha �nce de konular a�mistim.Agzim ve burnumdan k�t� koku geliyor.Yemek ve yemek sonrasi hi� ge�miyor.G�nde en az 3 defa dislerimi ve dilimi fir�aliyorum.G�nde 1 sefer dis ipi ve 1 sefer burun temizleme kiti kullaniyorum.Burunda hafif bir egrilik var ama o taraftan nefes almami neredeyse etkilemiyor.Yillar �nce sin�s filmi �ektirmistim ayni filme 2 doktor farkli cevaplar vermisti.Tekrar �ektirdim ve doktorum sin�slerde herhangi bir sikinti olmadigini s�yledi.Bademciklerimde kokuya yol a�abilecek bir sorun olmadigini ve gayet saglikli oldugumu s�yledi.Mide i�in endoskopi yapildi ve yine kokuya neden olabilecek bir sey yokmus.Arkadaslar agzi kapatip burundan nefes alip verdigimde dahi koku duyuluyor(Burundan gelen kokuyu ben alamiyorum ama agizdan geleni hissediyorum).Dis doktoruna tekrar gittim dis etlerimde fir�alarken kanama oldugunu s�yledim.Dis tasi var dedi.Temizlik yapip g�nderdi ve kokuda herhangi bir azalma olmadi.Farkli doktorlara gidiyorum ve bu yazdiklarim s�rekli tekrar ediyor.Arastirmaya ve ��z�m aramaya devam ediyorum.Dis hekiminin deginmemesine ragmen dis eti iltihabindan s�pheleniyorum.Hangi yolu izlemeliyim?Sizin d�s�nceleriniz nedir?
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Agustos-2015 tarihinde 15:01
Hocam benim geniz.a yuzunden agzim kokuyor arkadasimin kokmuyor ben de ters giden ne?
Başa Dön
dertli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dertli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Agustos-2015 tarihinde 21:33
hocam sende kr farenjit var.o y�zden koku yapiyor.antibiyotik kullanman gerekiyor.yoksa o koku ge�mez.
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2016 tarihinde 15:08
Uzun zaman gecti muanemden ama faydali olur diye yaziyorum.kbb den muane oluyordum bogazima kamerayla baytilar normalde agrimamasi gerekiyordu ama bu sefer cok agrimisti.doktor aaa dedirtecene iii dedirti.ama iyiki yapmis ,iyiki canim yanmis.cunku kamerayla baktiktan sonra 5 dk olsun agiz kokum gecti.kamerayla bakinca sanki agzimda bisey kazinmis veya bisey boyle otelenmis gibi oldu.agzim ferahlanmisti.artik doktor neyi otelediyse veya kazittiysa bilmiyorum.belki oda bilmiyordur
Ne oldugu hakkinda bi bilgisi olan varmi
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2016 tarihinde 11:05
marln bunun cevabini doktorun s�ylemesi gerekir bisey s�ylemedimi su var bu var diye
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 21:40
marln biraz garip ama bogazinda poset kalan bir adami duymustum belki benzerdir
asla pes etme
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 15:59
Hocam nefes kokusu icin mersinde bildiginiz iyi bir dr.varmi gastrolog veya dahiliyeci
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2016 tarihinde 00:27
Hocam ben bu duruma taktim maillere de cevap alamadim siz bu durum hakkinda ne d�s�n�yorsunuz normalde burundan �ikmayan ama sadece yutkunurken burundan �ikan bir kokunun fiziksel olarak kaynagi neresidir hangi tip agiz kokusuna yakindir forumda bir �ok arkadasda var bu sikinti s�rekli burundan degil sadece yutkunurken burundan koku geliyor.Yani yutkunum bogazimi kapattigimda burundan verdigim hava kokulu.
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2016 tarihinde 09:12
Bendede aynisi var koku yutkunurken baya artiyor
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2016 tarihinde 13:49
Hamza171 yutkundugunda koku varsa sorun yemek borusunda veya bademciktedir eger muayene olduysan bisey yok dediyse doktor kesin yemek borusu bendede var ayni proplem suyu i�tikten sonra nefesini kokla kokar
Ben �nceden �ok hizli yemek yerdim i�ecekleri hizli i�erdim yemek borusunun d�zeninin bozuldugunu d�s�n�yorum bogaz refl�s� deniyor bunada.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2016 tarihinde 15:41
kendimi bildim bileli bu illeti �ekiyorum. Yemin ediyorum kendimden igreniyorum. koku hep var. Bazen �ok belirgin bazende biraz daha az. Ama hep var. problemin kesinlikle agiz i�i oldugunu d�s�nm�yorum.

Kbb ye gittim r�ntgen �ekildi hi� bir sey yok denildi. I� hastaliklarina gittim baska hastaneye y�nlendirdi. Ordada diski tahlili yapilacakmis yerin dibine girdim gitmedim.

bir ka�tir konu a�iyorum kayda deget bir �neride bulunan birine rastlamadim l�tfen yardim edin. beni asil telaslandiran sey bu kokunun asla ge�meyegi. Bundan �ok korkuyorum. Dahiliyeye gidecem, dedigim gibi utaniyorum yol g�sterin l�tfen
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2016 tarihinde 16:19
midemde yanma yok agzima gelen aci bir sivi yok. Internetten akciger karaciger b�brek hastaliklarinin belirtilerine baktim hi� biri tutmuyor.

Koku yutkununca baya hissediliyor. burundanda geliyor.

dislerimin arka tarafinda baya plak olusmus durumda. Dilimde s�rekli sari renkli bir pas var .
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2016 tarihinde 16:35
@aydinmur cevaplayabilirmi?
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2020 tarihinde 01:16
bogazdan gelen koku tip 2 dir sin�zt geniz akintisi ben boyle iyilisetim su icince yutkungudumda anlik k�tu bi koku yayilirdi agzimdan ver burnumdan burnumdan cogu kez hissetmezdim. iyilestim..
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2020 tarihinde 20:50
Nasil iyilestin murat880
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2020 tarihinde 19:19
bitmiyen bi geniz akintim vardi yogun kivamliydi yutkununca koku olurdu agzimdan ve burnuumdan cikardi
yaptigim seyler
1) sinus rinse kit kullandim bu kokuyu nedense engellemiyordu bi ara dedim sinuzitten degil herhalde bu kokum fakat yanilmisim sinus rinse burun kanalini genisletiyor ve yikiyor benim burnum ztn tikali su bi delikten cikip digerinden cikiyordu fakat yinede mukemmel derecede nefes alamiyordum doktora gittim tomografi cekti isterseniz fotografinida atarim sinuslerinde biraz kalinlasma felan var dedi oyle agir bisi yok tarzinda konustu ben farkindaydim ama ozellilel sol yanak sinusum dolu ve kapali olduguna %100 emindim bunu bende hissederdim ztn illiadin sprey verdi ve bi balgam sokucu ilac balgamim yok bu arada bogazima bile dogru durust bakmadi doktor var doktor var iste bu konuda uzman birine gitmek lazim bu illiadin sprey burnumu acti cok rahat nefes aliyordum fakat en fazla 3 gun kullan dedi zararliymis koku gecmedi hatta denize gittim ayni gun dahada arttirdi burnumu ve bogazimi kuruttu cunku ama ise yariyo mu yariyordu kanallari aciyordu her neyse bi doktorun corona icin bi pet sise suya yarim litre suya 5 cay kasigi tuz atip bunu burnuna cekip ardindan agzina gargara yaptgini gordum daha oncede gormustum bu videoyu ama yapmamamistim. 5 kere sol burnuma cektim 5 kere sag burnuma 3 4 kere gargara yaptim ozellikel sol yanak sinusume gitsin diye biraz sola yatip burnuma cektim tabi bunu yaparken burnunuz acik olmasi lazim yani once burnuzuz tikali olmasin yoksa aksine zararli bu tabi oncekoku gecmedi cunku genzimde halen o togun sivi vardi bogaz temizliye hareketi yapa yapa gun icinde 1 2 gun sonra kokum gecti ama her gun tekrarlamam lazim cunku sinuzitim devam ediyor uzman bi doktor var ona gidip tedavi olucam onun disinda kendi tedavi yontemeim var eger sinuziti tamamen bosaltirsam onuda yazarim sizde yaparsiniz bunu her gun yapicagim icin suanlik bi okyanus suyu aldim sterimar markali sin�zit ve grip icin olan spreyi aldim eczaneden fiyati 70 liraydi icinde bakir felanda var burnu acip mukusu inceltiyor ve akmasini sagliyor simdilik bunla idare edicem ama kalici tedavi olucam hazirlik yapiyorum.
EN ONEMLISI BURNUNUZA SUYU CEKTIGINZ ANDA BASINI GERIYE EGIN YOKSA GENZINIZE SU GITMEZ SUYU YANLISLIKLA YUTSANIZDA BISI OLMAZ MERAK ETMEYIN
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2020 tarihinde 13:22
�ok sevindik iyilesmene. Ve arasira durumunu g�ncelle l�tfen 🙏🏾
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2020 tarihinde 14:36
Dilin nasildi peki murat bir de ne kadar s�redir agiz kokun vardi??
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2020 tarihinde 22:33
Dilim halen yesilimsi krem rengi her g�n temizliyorum temizlemesemde koku olmuyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2020 tarihinde 22:34
Ve geniz temizlerken su cigerinize gitmesin �ok hizli cekmeyin burnunuza burundan �ekip agizdan cikarin zamanla alisirsiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2020 tarihinde 17:01
Nasil burundan �ekip agizdan �ikaralim rinse kitler b�yle degil ki bir burundan diger buruna, sen nasil yaptin o isi anlamadik biz. Bir de kokuyu almiyor olabilir misin uzun s�reli yikamalar buna neden olabilir �evrenden birileri de teyit etti mi??
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2020 tarihinde 18:19
Anlatim hatasi bu olmus galiba sin�s kit ayrica kullanabilirsiniz burun kanallari dar ise uzun vadede genisletiyor benim dedigim farkli bir pet sise yarin litre kadar suya 5 �ay kasigi tuz iyice ksristir elinr d�k burnuna �ek �ok hizli �ekme cigerine gider alistira alistira yap su genzine de gitsin genzinden inince agzindan �ikar abdest alir gibi zamanla alisirsin ilk basta yapamayabilirsin zamanla alisirsin.zaten koku yapan bogazda biriken mukus dil sirtinada yapisiyor zamanla bogazinda ne zaman o yogunlugu hissetmezsen koku da olmuyor haliyle . Evet soruyorum anneme sorarim hep eskiden �ok k�t� kokar derdi suan yokdiyo zaten kendimde alirdim kokuyu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2020 tarihinde 20:56
Tamamdir tesekk�r ederiz, bu uygulama ile mi sadece koku ge�ti??
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2020 tarihinde 21:36
Murat880 bir de koku ne kadardir vardi, ve 0-10 arasinda siddetlendirsen �nceden ka� verirdin kokuna 0 hi� Yok, 10 �ok siddetli.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 04:44
Arkadaslar forumdaki eski yazilara baktimda ztn buna benzer bir y�ntemi yapan varmis mehmet diye bi arkadasimiz onun y�ntemi ile benimki ayni farki sadece sin�s kitle yapmasi sin�s kitle �nce �ne dogru egilip burun sin�s kanallarini temizliyor arta kalan suylada kafasini hafif geri goturup her bur burun deliginden su veriyor genzine sikiyor agzindan �ikariyor eger sorununuz tip 2 yse bir ka� g�ne ise yarar kokudan kurtulursunuz her g�n yapmaniz sartiyla tabi onun disinda ztn sin�zit hastasiysaniz cok su i�meniz lazim en az 2.5 3 litre ��nk� mukus akiskan olmali �ok koyu oluyor �b�r t�rl�
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 12:39
Arkadaslar bug�n enfeksiyon hastaliklari uzmanina gittim, bir s�r�nt� k�lt�r� aldi, ve agiz floramin bozuldugunu bunun da d�zelmesinin �ok m�mk�n olmadigini vurguladi. Daha �nce de flora bozuklugunda gaita nakli vs konusmustuk.. onlardan �rnek verdi ne kadar zor oldugunu ki sizin agiz floraniz bozulmus dedi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 16:11
Benim anlayamadigim nokta, bu koku varken fir�alama yani mekanik g��le bile gitmeyen enfekte alan nasil olur da tuzlu su ile yikayinca ge�er.. bu etki etse agzimizi tuzlu su ile �alkaladigimizda da koku azalirdi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 17:26
G�ney Kore kaynakli bi arastirma okumustum agiz kokusu olan 30 kisiye yogurt yediriyorlar 1.5 ay in sonunda agiz kokulari %80 kayboluyor nedeni flora degisikligi lactibilius tarzi probiyotikler agizda yer aliyor probiyotik yogurt al her g�n ye bisey kaybetmezsin eger flora bozuklugu varsa bence bu bu nebze tamir eder 2 ay sonrada ayni doktora gidersin baktirrirsin onun disinda Amazon gibi bir sitede oral probiyotikler satiliyor onlarida dene paran varsa
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 17:30
Flora nasil bozuluyor bide antibiyotik nedeniyle mi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 20:14
Agiz florasinin d�zelmesi zor dedigine g�re, bir �are sunmamis anlasilan. Degil mi?
Bu arada, Murat 880, genzi temizlemek i�in basimizi hafif arkaya aticaz derken, ne kadar arkaya? Yani oturur vaziyette mi hafif arkaya?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2020 tarihinde 23:13
İlk gönderen: Murat880 Murat880 yazdı:

G�ney Kore kaynakli bi arastirma okumustum agiz kokusu olan 30 kisiye yogurt yediriyorlar 1.5 ay in sonunda agiz kokulari %80 kayboluyor nedeni flora degisikligi lactibilius tarzi probiyotikler agizda yer aliyor probiyotik yogurt al her g�n ye bisey kaybetmezsin eger flora bozuklugu varsa bence bu bu nebze tamir eder 2 ay sonrada ayni doktora gidersin baktirrirsin onun disinda Amazon gibi bir sitede oral probiyotikler satiliyor onlarida dene paran varsa

yurtdisina gerek yok. Nbl Probiotic Optima, agizda eriyen probiyotik satista. T�rkiye de de var yani.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2020 tarihinde 01:10
Mahoni oncelikle g�nde 2.5 3 litre su i� mukus incelsin 3 g�n�n sonunda incelmeye basliyor onun disinda ekstra mukus incelti re�etesiz ila�lar satiliyor eczanede onlarida kullsnabilirsin yan etkisi olursa birak ugrasma ilk �nce sin�s kitle suyu sinuslerine sik iyicie bi temizle klasik burun temizleme olayi var ya bi burundan girip digerinden �ikarma yaptiktan sonra �ne egil hemen 10 saniye bekle sonra s�mkur her bir burun i�in ondan sonra kafani ayaktayken hafif geriye yasla dik pozisyonda kafani sadece hafif geriye sonra sin�s kiti sik ztn basini yamuk egmedigin icin genzine gidicek azar azar gitsin gelen suyu agzindan �ikar zamanla alisirsin merak etme baslarda zordur hizli sikma cigerlerine gider
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2020 tarihinde 21:26
Ben agiz probiyotigi de kullandim hi� etki etmedi, s�rekli sin�zit nedeniyle antibiyotik tedavisi g�rm�st�m ondan bozulabilir dedi. Bir �are tabiki sunmadi, ama dilimin arkasindan k�lt�r g�nderdi. Ve tedavi edilememis bir enfeksiyon vardir dedi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Temmuz-2020 tarihinde 19:47
Murat 880 �ok tesekk�r ederim bilgilerin i�in.
Bak ben 3 yil �nce suya hem kaya tuzu hemde �ok az sirke ekleyip burnumdan �ekmeye basladigimdan beri bende s�m�k falan kalmadi. Yani eskiden burnum dolu olurdu s�m�kten. Ama burun temizleme olayindan sonra s�m�kl kayboldu, neredeyse kurudu. Ve ben bunu ayda bir iki kere uygulardim. Bazen de 3 ayda bir. Demekki herg�n en az bir kere yapsaydim, simdiye diger y�nlere de etki ederdi. Benim neredeyse 10 aydir dil ve dil k�k� temizliginden sonra agiz kokum bitti diyebilirim. Ama dil ve k�k� temizligini bir g�n yapmasam, geri gelmeye basliyor koku! Ayrica bende burun egriligi var ve bir delik tikali neredeyse. Burnumdan ameliyat oldum ama eksik yaptilar ve yine a�ilmadi burun deligim! Dr, bir daha ameliyat yapalim� dedi. Istemedim.
Demek ki herg�n rinse kitle temizlemek gerekiyormus burnu. Benden de b�yle bilgiler gelsin herkese. Belki birine isik olur .
Başa Dön
Nerdengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nerdengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Temmuz-2020 tarihinde 15:17
Birader, senin geniz akintin alerjik rinitten kaynakli. Bende de var s�rekli geniz akintisi yapiyor. Sinuziti de tetikliyor.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nerdengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Temmuz-2020 tarihinde 15:21
S�rekli sinuzitin sebebi alerjik rinit oluyor. Onun icin doktora gitmen gerek
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nerdengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Temmuz-2020 tarihinde 15:22
Sinus rinsw kitin icine c�rek otu yagi koyun. Ayrica s�rekli olan sinuzitin senebi alerjik rinittir
Başa Dön
Nefesteamonyak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nefesteamonyak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2022 tarihinde 14:56
Merhaba iyilestin mi sebebi neymis. Ayni sorun bendede var o koku amonyak kokusu idrar kokusu gibi . Bende KBB uzmanina gittim tomografi �ekti hersey normal dedi. Dis�iye gittim o da buradan kaynakli degil dedi. refl� den kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. Helicobacter pylori diye bir mikrop var Sebeb bu da olabilir.
Başa Dön
Nefesteamonyak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nefesteamonyak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2022 tarihinde 14:57
İlk gönderen: cihat1762 cihat1762 yazdı:

kendimi bildim bileli bu illeti �ekiyorum. Yemin ediyorum kendimden igreniyorum. koku hep var. Bazen �ok belirgin bazende biraz daha az. Ama hep var. problemin kesinlikle agiz i�i oldugunu d�s�nm�yorum.

Kbb ye gittim r�ntgen �ekildi hi� bir sey yok denildi. I� hastaliklarina gittim baska hastaneye y�nlendirdi. Ordada diski tahlili yapilacakmis yerin dibine girdim gitmedim.

bir ka�tir konu a�iyorum kayda deget bir �neride bulunan birine rastlamadim l�tfen yardim edin. beni asil telaslandiran sey bu kokunun asla ge�meyegi. Bundan �ok korkuyorum. Dahiliyeye gidecem, dedigim gibi utaniyorum yol g�sterin l�tfen

Asagiya yazdim okuyup sende cevap verirmisin
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Nisan-2022 tarihinde 00:03
Ben de yillarca bu koku t�r�yle ugrastim ama ��zemedim. Teshis koyuldu o y�zden psikolojik degil. Onlarca doktor hari�, agiz kokusunda uzman olan gittigim doktorlar: Murat Aydin, Aytug Altundag, Fatih Vural.

Kokuyu s�yle tarif edeyim: Konusmasam bile ortamin pencerelerini a�tirir. Bu kis bir�ok kez trenle yolculuk yapmak zorunda kaldim, neredeyse pencere kapali olarak bir saat gitmedik. Bu y�zden agiz kokusu arti v�cut kokusu mu yokda ayak kokusu mu kararsiz kaliyorum.

1- Murat Aydin / Adana: 2012 veya 2013 yilinda Murat Bey tip-1 teshisi koymustu. Dolgu, dis �ekimi, dis tasi temizligi vs agiz i�i ��z�mler �nermisti. Dil beyazligi ile ilgili bir sey s�ylemedi. (Agiz kokusu hastalarina tedaviyi kendi yapmiyor, istediginiz bir dis�iye gitmenizi s�yl�yor.) Dediklerini yaptim ama agiz kokum ge�medi.

2 - Aytug Altundag / Istanbul: Oral chroma diye bir cihazla 4 dakikada teshis koydugunu s�yl�yor. Benim teshisimi s�ylemedi veya ben duymadim. Bana yaptigi tedavi, dil temizligiydi ve �neri olarak mide-kbb-agiz i�i ila�lar yaglar falan verdi. Fayda etmedi ve �ok fazla ila� yazdi. �l��m �zel hastanede yapiliyor, sonu�lari alip baska yerdeki muayenehanesine gidiyorsunuz. Ugrastirici biktirici bir muayene s�reci.

Oral Chroma'yi Murat Bey yetersiz buluyor Aytug Altundag ise sitesinde su sekilde anlatiyor:

"Agiz kokusunu en �ok yapan gazlar; hidrojen s�lfit, Metilmer kaptan, dimetil s�lfittir. Oral Chrome adi verdigimiz cihazla agiz kokusu �l��m� sonrasi bu degerlerde ciddi oranda y�kselme zaten agiz kokusu hastalarinda tespit edilir."

3 - Fatih Vural / Istanbul: Murat Bey ile ayni y�ntemleri ve ayni cihazi kullaniyor, �grencisi diyebiliriz. Hastayla iletisimi ve hastaya yaklasim tavri olduk�a iyi. O da tip-1 teshisi koydu. Teknik terimi hatirlamiyorum ama agzimin koku �retme kapasitesinin son 2 3 yildir g�rd�g� en y�ksek agiz kokusu kapasitesi oldugunu s�yledi (: Yanlis hatirlamiyorsam kokunun 60 kat artma kapasitesi varmis. Bir implantin altinin a�ilmasini ve dil temizligi �nerdi.

Faranjit de var ama koku kaynaginin dil oldugunu ve beyazliktan kurtulmam gerektigini s�yledi. Ge�miyor arkadaslar, dildeki beyazlik ne yaparsak yapalim ge�miyor. Aytug Altundag derin dil temizligi diye bir sey yapti sadece o zaman beyazlik ge�ti. Onu da evde kendi basimiza yapmamiz �ok �ok zor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.